Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Abi pazar günü 12000 lik cihaza tapoyu takabilirsem arkadaş nasıl bir klima aldığını çok daha iyi anlayacak. Bence oraya 12 binlik Daikin klima da koysa aynı sorunları yaşayacak. Arkadaşın bir artısı daha var paremetre ile bu durumu sayende atlatmış oldu bence uzun süreli bir test yapmalı. 🙂
Valla ne bileyim abi şu olanağın Mitsubishi Electric klimada tüketiciye verilmemesi üzdü beni mesela.

18lik kaç m2 de ve kapı açık mı
Net alan 50m2 üzeri kapı falan yok merdiven boşluğu üst katta bir o kadar daha boşluk var
IMG_20250110_220147.jpg

Valla ne bileyim abi şu olanağın Mitsubishi Electric klimada tüketiciye verilmemesi üzdü beni mesela.
Ben şahsen kendimi Midea kullanıcısı olarak sayende şanslı hissediyorum Midea olarak benim tek sıkıntım da 18 binlik burada Penrose olsa çok daha ekonomik bir tüketim görecektik beyaz kasa gelirse ilk müşteri ben olacağım 300 watt üzeri iade etmek şartıyla alırım 😂

Resim ekliyorum yalıtım sadece bims tuğla başka birşey yok pencereleri sen hesapla sade resim atıyorum. Birşey soracağım klimayı işin bitince sigortadan kapatıyor musun?
Ekli dosyayı görüntüle 23327Ekli dosyayı görüntüle 23328
şu dış sıcaklık olsa muhtemelen bizim klimalar termostata düşecek. kaira emiş 24 e gelince termostata giriyo zaten:)

Dış bölüm Midea - Kaira dış ısı sensörleri Klima altında gri yazan değer set değeri , kırmızı emiş değerleri, mavi W olanlar anlık sağdaki de 24 saatlik tüketim verisi

1736536704007.png

şu dış sıcaklık olsa muhtemelen bizim klimalar biraz daha düşecek kaira düşmem diyor ama :)

Dış bölüm Midea - Kaira dış ısı sensörleri Kırmızı sıcaklıklar emiş değerleri mavi W olanlar anlık sağdaki de 24 saatlik tüketim verisi

Ekli dosyayı görüntüle 23329
Emiş değilde minimum üfleme sıcaklığı kaç bu Kaira da

Ben şahsen kendimi Midea kullanıcısı olarak sayende şanslı hissediyorum Midea olarak benim tek sıkıntım da 18 binlik burada Penrose olsa çok daha ekonomik bir tüketim görecektik beyaz kasa gelirse ilk müşteri ben olacağım 300 watt üzeri iade etmek şartıyla alırım 😂
Yeni bir model daha yolda, hemi de beyaz . Dırının dırının dırının :kiskis

O zamana sen de işleri ancak toparlarsın :D

Adem abi kairayada bi çözüm bulabiliyormuyuz termostattan çıkmıyor cihaz :( 480w altına düşmüyor. Parametre vs yokmu buna çok araştırdım bulamadım Midea klimasıyla parametre ayarlarına girmiyor
Çaktırmayın, bendeki Dayrelax klima üzerinde bazı denemeler yapacağım.
O işler olur da, Checker (Dr Smart) ile olur o çok uzun iş.
Hadi bende var bir şekilde gurcuklayıp duruyouz da yani benim bir donanıma bağlı bulacağım çözüm bence çözüm olmaz o nedenle bir süre even çalışıp tam da benim çalışma odamda bulunan Dayrelax klima üstünde yapacağım bazı denemeleri ama sorun şu ki bu meret de Xtreme kasaya benzer ama melez üretim, yani bu durumda kayınvalidenin Airfel klimaya salça olabilir miyim ona bakmam lazım.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri