Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Ben zaten memnunum daaa daaa daası şu ileri dönük elektrik kw fiyatları beni düşündürüyor
Yazlı kışlı klimam dan memnunum güçlü yakıtı güzel 12lik bazında
bak bu fatura dönemi 243kw ev yakmış 147kw klima yakmış 700tl fatura geldi 390x2=700 düz
En en sert ayda klima hadi 300kw yaksın hava ile suda soğuyor termosifon duman ediyor termoya yapacak birşey yok kısmaz o?
En azından işte başka yerlerden nasıl tasarruf edilir onun peşindeyim
E şimdi hadi klima değişip yakıtı düşür seeemmm
Termo kalır üstüne birde senelik temizlik parası çıkar ne anladık ki hesabına gelir
Midea nın termosifonu olsa kısar miydi acaba??
418kW ya geçen ay 1400TL ödemişim bu ay meskene döndük 800kw yaksa koyar mı ?

@muhammet göl termosifon olayı bizde güneş enerji sisteminin üzerinde güneşin olmadığı zamanlar bizde elektrikli rezistansı açıyoruz sağlam yakıyor. ?

Abi bende de buz dolap, pc ,derin dondurucu ,klima, fırın ,kettle, ütü ,çamaşır bulaşık ve 65lik termosifon var derin dondurucu da dolap kadar yakıyor belli aletleri aylık izliyorum termosifon hariç oda 1800w güç çekiyor.
Şimdi klimayı hesap ederken gecenki fatura döneminden bu yana hesapladım fazladan yazdım 30kw
Termosifon olcemiyorum o direkt bağlı sigortaya
Fabrika kadar olmasada sayılır ?
bunları hangi makinayla ölçüyorsun?

memnun musun abim? dış sayaç ile sağlamasını yaptın mı?
Dış sayaç ile yapmadım ama elimde düz watmetre lerdende var birde profesyonel voltcraft watmetre var karşılaştırma yaptım ayda 2 3 kw fark çıkıyor onuda sanırım wi-fi priz yükte yakıyor
Çok memnunum abi manuel ürünlere göre rahat oluyor uygulama üzerinden
Ayrıca takvim halinde aylık gösterge güzel oluyor sadece gün bazında 24 saatlik o güne ait çıktı da veriyor 5dk halinde

Arkadaşlar mesken ev aboneleri için söylüyorum kw ile çarpımı yaparken düz hesap yaparsanız yanılırsınız çünkü kota sistemi var tr de şuan 240kw kotayı aşanın faturası daha farklı hesaplanır

Abi yaşanacak yerleri biliyorsun ??
Ben biliyorum, sen yaşıyorsun :kop

Bugün çok yoğun yine, yarın Komisyona gitmem gerekecek gündem dışı olarak birkaç dosyada görüşümü istediler.
Sebebini bilmediğim bir baş ağrım var ensekökümden.
Samsung klima ile ilgili bir konuda video çekerken başladı başım, sanıyorum ki sinirlenince etkiliyor beni :alala

Vatandaşa yapılanlar o kadar çok kanıma dokunuyor ve arsızlıkları, yüzsüzlükleri o kadar nefret ettiriyor ki sanki bana yapılmış gibi gereksiz sinirleniyorum ve sağlığımı etkilemeye başladı sanki bu durum. :alala

Sene sonu geldi, 2023 dosyalarını kapattık o nedenle uzun bir boşluk giriyor araya, ilk toplantıya kadar dosyalar fena şişecek orası belli.

Yeni başvuru üst limiti 104.000TL oldu ve bu da iş yükünü belli oranda yine arttıracak demek.

Bir avukat dostumuz Linkedinden ulaşmış, fethiyede yaşıyormuş tanışmak istiyor yarın kendisi ile de buluşup bir kahve içelim kordonda dedik vs vs vs

Yahu ben ticari anlamda çalışmıyorum, mesaim de yok ama nasıl bu kadar yoğun olabiliyor herşey onu çözemiyorum.

Hazır konu bulmuşken yazayım. Sakarya Pamukova’da TCL marka klima montajında vakum mevzusuna “Sıfır klimaya gerek yok” diyen servis var ?
Ya şimdi buradan ''Allah Belalarını versin'' diyeceğim Hatun fırçalayacak olan yine bana olacak kardeşim :kiskis

Kovun evden abi bu adamları rica ediyorum, klimayı da size satana iade edin başka türlü akıllanmayacaklar.

Bakın ben bu TAŞERON hizmet kullanan markalarla ilgili uzun zamandır uyarıyorum herkesi

Hatta bu taşeron firmalardan birisi bizi ofisimizde ziyaret etti, söz verdiler, onların sözüne inanıp insanlara TCL klima alabilirsiniz söz verdiler vakum yapacaklar dedim ama sonuç ortada,

Anıl Sarı diye bir kardeşimiz var, Temmuz ayından beri adamın klimasını halen iade alacaklar bakın Temmuzdan beri diyorum

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri