Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
418kW ya geçen ay 1400TL ödemişim bu ay meskene döndük 800kw yaksa koyar mı ?Ben zaten memnunum daaa daaa daası şu ileri dönük elektrik kw fiyatları beni düşündürüyor
Yazlı kışlı klimam dan memnunum güçlü yakıtı güzel 12lik bazında
bak bu fatura dönemi 243kw ev yakmış 147kw klima yakmış 700tl fatura geldi 390x2=700 düz
En en sert ayda klima hadi 300kw yaksın hava ile suda soğuyor termosifon duman ediyor termoya yapacak birşey yok kısmaz o?
En azından işte başka yerlerden nasıl tasarruf edilir onun peşindeyim
E şimdi hadi klima değişip yakıtı düşür seeemmm
Termo kalır üstüne birde senelik temizlik parası çıkar ne anladık ki hesabına gelir
Midea nın termosifonu olsa kısar miydi acaba??
???418kW ya geçen ay 1400TL ödemişim bu ay meskene döndük 800kw yaksa koyar mı ?
Başını yakacak sanırım ?Hazır konu bulmuşken yazayım. Sakarya Pamukova’da TCL marka klima montajında vakum mevzusuna “Sıfır klimaya gerek yok” diyen servis var ?
Bizim kuzen geçen gün dedi bana tcl klima taktırdık diye. İnşallah vakum yaptırmışsındır dedim. Sıfır klimaya gerek yokmuş, servis öyle söyledi dedi ? geçmiş olsun dedim ?Başını yakacak sanırım ?
Tüm evi zaten termosifon sömürüyor kışın ?@muhammet göl termosifon olayı bizde güneş enerji sisteminin üzerinde güneşin olmadığı zamanlar bizde elektrikli rezistansı açıyoruz sağlam yakıyor. ?
Servis yeni üniteyi şimdiden hazırlasın ? seneye fiyatlar artar ?Bizim kuzen geçen gün dedi bana tcl klima taktırdık diye. İnşallah vakum yaptırmışsındır dedim. Sıfır klimaya gerek yokmuş, servis öyle söyledi dedi ? geçmiş olsun dedim ?
İkinci klima gibi başka çözüm yolu yok mu ?Tüm evi zaten termosifon sömürüyor kışın ?
Güneşli günler hariç yok abi ?İkinci klima gibi başka çözüm yolu yok mu ?
video da bekliyoruz. kardeşlik dostluk video ları, tanıtım ve doğa videolarıAbi ailecek bekliyoruz ??? Karabörtlen nasıl bir gözlemle yaşanır mı? ?
bunları hangi makinayla ölçüyorsun?Abi bende de buz dolap, pc ,derin dondurucu ,klima, fırın ,kettle, ütü ,çamaşır bulaşık ve 65lik termosifon var derin dondurucu da dolap kadar yakıyor belli aletleri aylık izliyorum termosifon hariç oda 1800w güç çekiyor.
Şimdi klimayı hesap ederken gecenki fatura döneminden bu yana hesapladım fazladan yazdım 30kw
Termosifon olcemiyorum o direkt bağlı sigortaya
Fabrika kadar olmasada sayılır ?
Tapo p110 wi-fi watt ölçer ilebunları hangi makinayla ölçüyorsun?
720 tl yapıyor abi yanlışın olmasın?
Önceki tarifesi şantiye fiyat biriminden di720 tl yapıyor abi yanlışın olmasın?
memnun musun abim? dış sayaç ile sağlamasını yaptın mı?Tapo p110 wi-fi watt ölçer ile
Dış sayaç ile yapmadım ama elimde düz watmetre lerdende var birde profesyonel voltcraft watmetre var karşılaştırma yaptım ayda 2 3 kw fark çıkıyor onuda sanırım wi-fi priz yükte yakıyormemnun musun abim? dış sayaç ile sağlamasını yaptın mı?
Ben biliyorum, sen yaşıyorsunAbi yaşanacak yerleri biliyorsun ??
Ya şimdi buradan ''Allah Belalarını versin'' diyeceğim Hatun fırçalayacak olan yine bana olacak kardeşimHazır konu bulmuşken yazayım. Sakarya Pamukova’da TCL marka klima montajında vakum mevzusuna “Sıfır klimaya gerek yok” diyen servis var ?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.