Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Midea Prime ı uzaktan kontrol etmek için kullandığım Midea air uygulamasının güncellemesi duracak kullanıma devam etmek için SmartHome uygulamasını indirin uyarısı aldım. Midea cılar siz hangi uygulamayı kullanıyorsunuz.

Abi hermetik ler yakıtı atarken 250° şeklinde atıyor Muş bacadan yoğuşmalı lar 50° şeklinde atıyor Muş yoğuşmalı lar daha ekonomik miş yakıtı
Yani ben Buderus markası iyidir tecrübe ettiğim için yazdım. ? Yoğuşmalı olan bacadan çıkacak sıcak havayı tekrar kullandığı için çok daha tasarruflu. Turbo araba motoru gibi düşün egzozdan çıkan yanmamış gazları tekrar enerjiye çeviriyor. ?

Midea Prime ı uzaktan kontrol etmek için kullandığım Midea air uygulamasının güncellemesi duracak kullanıma devam etmek için SmartHome uygulamasını indirin uyarısı aldım. Midea cılar siz hangi uygulamayı kullanıyorsunuz.
Sen midea prime mı kullanıyorsun abi onu neden test etmiyoruz hiç ?

Resim deki konum yakınlarında kalan bir arkadaş var kışın bıkmış köyde sobadan tütmesinden falan

geçenlerde klima alasım var Vestel lere iyi diyiler diyordu şöyle bir baktım abi aman ha alma klima oraya onu alırsan sen onu ısıtmaya çalışırsın geride söküp dereden atarsın dedim?
Ekli dosyayı görüntüle 11563
Yeri gelir -30 ları görür buralar adama öneride veremedim bütçesi de kısıtlı hele devam etsin sobaya buraya me midea da taksak sürekli eksi eksi -20 yi geçtiği zaman midea me bile zorlanır burda
-30 gören yer ne geziyor abi maraşta yanılıyorsun bence ben hiç duymadım öyle biyer :)

@REMZİ96 babamların 12 lik xreme 2gundur faaliyet te kombileri bozuk diye xreme 320w ları görmüş kısa kısa hiçte kapanmamış çünkü onların klima salonda 26 mt kadar var btu ya oranla ideal
Demek ki bizim evlerde 25 30mt olsa konfor daha güzel olacak aynı yılmaz abi gibi ?
Abi 26 m2 de xtreme performansını merak ediyordum set kaçta kullanıyorlar içerisi kaç derece ısınmaları falan nasılmış evde yalıtım var mı apartman mı müstakil mi üstü altı dolu detaylı bilgi paylaşırmısın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri