Öyle valla Afrika sıcak dalgası diyorlar ama cumadan sonra ferahlıyor mevsim normallerine iniyor abi yoksa soğuk moda geçecez az kaldıBizim işler yoğun bu aralar anca yazılanları okuyorum. Klimalarda kapalı moda geçiş yaptı 1 Nisan şakası gibi![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Öyle valla Afrika sıcak dalgası diyorlar ama cumadan sonra ferahlıyor mevsim normallerine iniyor abi yoksa soğuk moda geçecez az kaldıBizim işler yoğun bu aralar anca yazılanları okuyorum. Klimalarda kapalı moda geçiş yaptı 1 Nisan şakası gibi![]()
Mayıs 15 gibi tahminimÖyle valla Afrika sıcak dalgası diyorlar ama cumadan sonra ferahlıyor mevsim normallerine iniyor abi yoksa soğuk moda geçecez az kaldı![]()
Hatta arada bir defrost bile yapılsa iyi olur@Adem Helvacı abi o değilde klimalar gibi buzdolabında da pervane nin üfleme yaptığı petekleri de temizlik işi bizi bekler sanırım senin dolapta da aynı durum vardı
Samsung dolaptaki evaporatörü de klimaların daki gibi alüminyum yapmış yada bana öyle geldi boruları bakır peteklerin rengi beyazdı
Dolapta defrost oluyormuki abiHatta arada bir defrost bile yapılsa iyi olur![]()
Fişi çekip birgün beklet iki gün daha verimliDolapta defrost oluyormuki abi![]()
Ozaman yaza geçişte yapalım onu hemde hemde pervane evaporatör temizliği araya girer tertemiz olurFişi çekip birgün beklet iki gün daha verimli![]()
Hocam merhabalar az önce hb sitesinden kaira 12btu siparişi verdim, adanda oturuyorum siz yetkili servis misinizSelam dostlar gününüz aydın olsun iş yoğunluğundan çok giremiyorum ama yazılanları okuyurum abi adan hafta sonu 33 34 dereceyi gördü daha şimdiden yani adanada güneşe ateş etme mevsimi açılmıştırbu arada adanada Nisan ayının 2. Haftası her yıl Portakal Çiçeği karnavalı yapılıyor imkanı olup gelen olursa haberim olsun birer kahve çay içeriz
hadi ben kaçar işe fırsat buldukça yorumlara bakarım. 🖐
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanınHocam merhabalar az önce hb sitesinden kaira 12btu siparişi verdim, adanda oturuyorum siz yetkili servis misiniz![]()
Merhaba Ben adanadayim fakat midea ve generalin servis bayisiyim hayırlı olsun bu aradaHocam merhabalar az önce hb sitesinden kaira 12btu siparişi verdim, adanda oturuyorum siz yetkili servis misiniz![]()
Yetkili Midea servisi yetkili satıcı olmadığı durumlarda internetten klima almayı önermiyoruzHocam merhabalar az önce hb sitesinden kaira 12btu siparişi verdim, adanda oturuyorum siz yetkili servis misiniz![]()
Şahsen ben önermem en büyük sebebi de karşıda muhattap yok. Yani diyelimki cihazda nakliye hasarı oluştu vs bulunduğunuz ilden bir bayiden alsanız hemen çözüm yoluna gidilir ama internette ne kadar sürer siz düşünün basit bir örnekYetkili Midea servisi yetkili satıcı olmadığı durumlarda internetten klima almayı önermiyoruz![]()
Bildiğim kadarıyla hb daki satıcı kaira Türkiye kurulumu yapanda Daikin servisiHocam tam bir satıcısı yok ki bu kairanın, her yetkili servis satış yapar mı yoksa tek tek arayıp sormak mı gerekir?
Hocam pahalılıktan çoğu kişi maalesef istediği ürünü yerel servisinden alamıyor ve başka markalara yönelmek zorunda kalıyor.Şahsen ben önermem en büyük sebebi de karşıda muhattap yok. Yani diyelimki cihazda nakliye hasarı oluştu vs bulunduğunuz ilden bir bayiden alsanız hemen çözüm yoluna gidilir ama internette ne kadar sürer siz düşünün basit bir örnek![]()
Abi evde sabit internet varmı?@Adem Helvacı abim şu elektrik tüketimini takip edeceğimiz zımbırtı nedir nasıl kullanılır ufak bir brifing alalım![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.