Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Geçen sene Temmuz ayında almaya karar verip alamadıktan sonra, bu sene de geç kalmayalım diyerek dün akşam 18.999 TL'ye 12bin BTU Kaira almış bulunuyorum bakalım hayırlısı. 29 Nisana kadar teslim görünüyor. Yeni Oluşum Mühendislik ile görüştüm, Adem abinin selamını ilettim, Adem abi vasıtasıyla ulaştıysanız daha çok yardımcı oluruz dediler :) Kaira satışı yapmadıklarını fakat Airfel için fiyat verebileceklerini ilettiler. Kaira için de klimayı teslim aldıktan sonra tekrar aramamı, servis yönlendirme konusunda yardımcı olacaklarını ilettiler. Bu arada listelere zam gelecekmiş :confused:

Geçen sene Temmuz ayında almaya karar verip alamadıktan sonra, bu sene de geç kalmayalım diyerek dün akşam 18.999 TL'ye 12bin BTU Kaira almış bulunuyorum bakalım hayırlısı. 29 Nisana kadar teslim görünüyor. Yeni Oluşum Mühendislik ile görüştüm, Adem abinin selamını ilettim, Adem abi vasıtasıyla ulaştıysanız daha çok yardımcı oluruz dediler :) Kaira satışı yapmadıklarını fakat Airfel için fiyat verebileceklerini ilettiler. Kaira için de klimayı teslim aldıktan sonra tekrar aramamı, servis yönlendirme konusunda yardımcı olacaklarını ilettiler. Bu arada listelere zam gelecekmiş :confused:
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın tecrübelerinizi paylaşırsanız seviniriz 🙏

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın inşallah

Merhaba kıymetli forum üyeleri,
Soru cevap kısmına yazdım mesajımı ama sonra silmeyi başaramadım hoş görünüze sığınıyorum ve buraya tekrar yazdım.

Forumdaki değerli bilgileri görüşleri takiben Midea Extreme Save model iklimlendirme cihazımızın montajı yapıldı.

Garanti süresi ne kadar servis bakım şartlı mı onuda demediler.

Ama servis ne cihaz faturamızı bıraktı ne de montaj formunun bir örnek müshasını (tek nüsha olan forma sadece montaj bitimi imzamı attıktan sonra resmini çekin isterseniz dediler montaj formunun)
Garanti belgeside bırakmadılar,

Ürün Faturamı
( bayiye cihazın ödemesini yaptığım gün fatura kesilmedi bende montaja gelirken getirirler diye düşündüm)

ve montaj formu örnek kopyasını

ve garanti belgesini nasıl temin edebilirim..?

Son düzenleme:
Merhaba kıymetli forum üyeleri,
Soru cevap kısmına yazdım mesajımı ama sonra silmeyi başaramadım hoş görünüze sığınıyorum ve buraya tekrar yazdım.

Forumdaki değerli bilgileri görüşleri takiben Midea Extreme Save model iklimlendirme cihazımızın montajı yapıldı.

Garanti süresi ne kadar servis bakım şartlı mı onuda demediler.

Ama servis ne cihaz faturamızı bıraktı ne de montaj formunun bir örnek müshasını (tek nüsha olan forma sadece montaj bitimi imzamı attıktan sonra resmini çekin isterseniz dediler montaj formunun)
Garanti belgeside bırakmadılar,

Ürün Faturamı
( bayiye cihazın ödemesini yaptığım gün fatura kesilmedi bende montaja gelirken getirirler diye düşündüm)

ve montaj formu örnek kopyasını

ve garanti belgesini nasıl temin edebilirim..?
Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın.
Montaj ne zaman yapıldı?

Sormadan açıklama gelmeyecek bayi tarafından anlaşılan.
Dediğiniz gibi yapıcaz o zaman )
Ayrıca garanti süresi midea larda ne kadar acaba.?
Totalde 3 yıl şartlar sağlanırsa 6 veya 8 deniyor
Screenshot_2024-04-07-21-44-31-74_e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc.jpg

Bi ürünü satınca alırsın müşteriyi karşına garanti şöyle bu böyle şu şöyle açıklar anlatırsın bilmiyorsanda distribütör arar bilgi alır anında müşteriye nakledersin 😑
vs. vs.

Sağolun alıntıladığınız garanti ile bilgilendirici metin için )
Haklısın hocam midea bayileri çok garip sanki böyle tek tek seçilmişler

Cihaz Faturası ve montaj formu kopyası bayiden mi talep edilecek acaba ?
İsterseniz bir servisi arayın daha net bilgi verilir

en son montaj da bizimde klimanın seri no vs sisteme işlendi 2 yıl önce başka belge vs almadık

Ha arayıncada servis hizmeti alıyorsun ama böyle belge vs verilmemesi saçma olmaya başladı adı konulmalı diye düşünüyorum haklı olarak

İsterseniz bir servisi arayın daha net bilgi verilir

en son montaj da bizimde klimanın seri no vs sisteme işlendi 2 yıl önce başka belge vs almadık

Ha arayıncada servis hizmeti alıyorsun ama böyle belge vs verilmemesi saçma olmaya başladı adı konulmalı diye düşünüyorum haklı olarak
Ukalalık olarak algılanmasın lütfen ben ürün ücretini ödedim mi ödedim sen paramı ver diye peşimden koştunmu yooo
Bana ürün satıldıysada ben bilgi için peşinde koşmadan süreçle ilgili beni aydınlatırsın,
ben aramadan bilgilendirmeyi onun yapması gerekmezmi 🙈

Faturam yok elimde,
Montaj formu kopyası yok elimde
Garanti belgem yok elimde.

Tuhaf oldu şimdi,
Eskiden arşivlerdik belgeleri evde
ihtiyaç halinde çekmeceden çıkarır gereğini yapardık .

Son düzenleme:

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri