Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

18lik kutuymuş 180 liraya almışım. Evladiyelik
Screenshot_20240422-193142__01.jpg

İnsta DM vs oldukça yoğun.
İnsanlar ciddi ilgi gösteriyor.
Şimdi bu durumu kullanıp diğer markaların kampanya yapmasını bekleyelim ve onları da duyuralım ki rekabet ortamı oluşsun.

Rekabet her zaman tüketici için fayda sağlar fakat aynı mal üzerinden aynı fiyat ile yapılan rekabet olup olmadığını da bizler kontrol edeceğiz elbette.
Değerli üstadım ben Daıkın Emura 12.000BTU modelini gözüme kestirmiştim fakat çok cazip bir kampanya. Silivri servis sorunu olurmu? Ayrıca klima bana mayıs sonu haziran başı gibi takılması mümkün olabilir, yardımcı olabilirsen sevinirim.
Almayı düşündüğüm klima;
Cazip kampanya sonrası karar verdiğim klima;

Saygılar.

Değerli üstadım ben Daıkın Emura 12.000BTU modelini gözüme kestirmiştim fakat çok cazip bir kampanya. Silivri servis sorunu olurmu? Ayrıca klima bana mayıs sonu haziran başı gibi takılması mümkün olabilir, yardımcı olabilirsen sevinirim.
Almayı düşündüğüm klima;
Cazip kampanya sonrası karar verdiğim klima;

Saygılar.
Hmmm bununla ilgili yarın cevap versem olur mu? Merak etme kampanya dahilinde yine de ürününü alırsın eğer Breezeless ürüne karar verirsen ama ben Daikin grubundaki arkadaşlar ile istişare etmeden bu konuda karar verip vebal altına girmek istemem.

Cazibesinden dolayı BRE kısmını anladım ancak teknolojik yorum için Midea ile Daikin bir tutmak doğru olmaz, yine de teknik karşılıklarını istişare edip size ona göre cevap yazayım. :ok

Saygı bizden

Abi şimdi daha iyi anladım ben @Engraulis durumu evlilik işleri de varsa şu zamanda Allah kolaylık versin
Ortalık malûm demeye gerek yok 😨
Tabi abi yaaaa, adamın tek derdi klima değil :D

Bu arada az önce telefon çaldı, benim evdeki aslan aradı, gitme vaktim geçmiş çoktan, biliyorsunuz kazak erkeğim ben, elimden bir kaza çıkmadan eve gideyim :kop

Hmmm bununla ilgili yarın cevap versem olur mu? Merak etme kampanya dahilinde yine de ürününü alırsın eğer Breezeless ürüne karar verirsen ama ben Daikin grubundaki arkadaşlar ile istişare etmeden bu konuda karar verip vebal altına girmek istemem.

Cazibesinden dolayı BRE kısmını anladım ancak teknolojik yorum için Midea ile Daikin bir tutmak doğru olmaz, yine de teknik karşılıklarını istişare edip size ona göre cevap yazayım. :ok

Saygı bizden
Çok ama çok teşekkürler ediyorum , Daıkın sitesindeli fiyatından 10.000 tl cıvarlarında arkadaş sayesinde daha düşük alacaktım.
Dediğin gibi yapayım bekleyeyim.
Saygılar..

Çok ama çok teşekkürler ediyorum , Daıkın sitesindeli fiyatından 10.000 tl cıvarlarında arkadaş sayesinde daha düşük alacaktım.
Dediğin gibi yapayım bekleyeyim.
Saygılar..
Bence bu işin ucu her şekilde Daikin'e çıkar ama dediğim gibi bilmediğim konularda ahkam kesmeyeyim, Daikin'den bazı detayları rica ettim, bilgi geldiğinde yazacağım, sanırım 1-2 saate cevabı almış olursunuz :ok

Bence bu işin ucu her şekilde Daikin'e çıkar ama dediğim gibi bilmediğim konularda ahkam kesmeyeyim, Daikin'den bazı detayları rica ettim, bilgi geldiğinde yazacağım, sanırım 1-2 saate cevabı almış olursunuz :ok
Sabırsızlıkla bekliyorum. Midea klimalarda montaj ücret harici ise ve servi uzaklığı varsa bende aynı fikirdeyim üstadım.
Emeklerin için minnetarım.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri