Ondan sonra kayda değer indirim olmadı bildiğim kadarıylaE biz sana dedik sen siteden al diye nasıl takip etmemişim sen takip etmiyorsunindirimde kaçtı eyvahkooo
![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ondan sonra kayda değer indirim olmadı bildiğim kadarıylaE biz sana dedik sen siteden al diye nasıl takip etmemişim sen takip etmiyorsunindirimde kaçtı eyvahkooo
![]()
Yok tabi kiBu kadar maceraya gerek var mı![]()
Sanırım Geçti Bor'un PazarıOndan sonra kayda değer indirim olmadı bildiğim kadarıyla![]()
Montaj için ödenen ücreti merak ettim doğrusuYok tabi ki
Dış ünite güzelmiş kocaman
Ben önce taşıma ipini üst kapağa bağlayacak sandım![]()
Epey vardır abi izlerken içim çekildiMontaj için ödenen ücreti merak ettim doğrusu![]()
Konuyu güncelleme yapıp kapatalımÖğrendiğim kadarıyla klima duvara denk gelen değilde aşağıdaki örnek resimdeki gibi su atması yapıyormuş arkadaş aradı bakalım servisi salı gününe randevu aldı bakalım görünce ne diyecekler
Servisin telefondaki ilk cevabı iç ünite terazisi tam olmazsa ondan olabilir demiş
terazi işi drenaj borusunda olmalı aşağı eğim şeklinde benim kafama yatmadı hele bir gelip baksınlar bakalım sonucu bende merak ediyorum
Günaydın abi.O zaman genel anlamda ileride de dostlarımız bu hataya düşmesin diye bir duyuru mu yapsak acaba?![]()
Abi akü yok diyecemde adamın kafa yok
Abi hayırlı olsun sen ne aldın uzağım muhabbetlere bir kaç gündür
Robot işçi çalıştırıyorlarAbi akü yok diyecemde adamın kafa yok![]()
12 btu Kaira aldım bayramdan önce, geçen hafta teslim edilmişti, bugün takıyorlar inşallahAbi hayırlı olsun sen ne aldın uzağım muhabbetlere bir kaç gündür![]()
Burada midea dışındakileri dışlıyorlar bilgin olsun12 btu Kaira aldım bayramdan önce, geçen hafta teslim edilmişti, bugün takıyorlar inşallah![]()
AhahaaRobot işçi çalıştırıyorlar![]()
Abi midea üretimi diye küçük bi şansım olur diye düşündümBurada midea dışındakileri dışlıyorlar bilgin olsun![]()
Allah razı olsunAhahaa
Hayırlı uğurlu olsun hocam güle güle kullanın
Merhaba bu işlemin sağlıklı olması için plastik astar kullanılması şart sonrasında boya daha kalıcı oluyor yer tavan tipi cihaz boyattım bu şekilde çiçek gibi oldu bilginiz olsunBöyle bir şeyin ne gibi ne gibi bir zararı olabilir acaba
plastik aksamı çok güzel oldu Garanti bitince bendemi yapsam
Şimdi bunun boyası da kalite birşey olmalı
Ooo süper olmuş abiMerhaba bu işlemin sağlıklı olması için plastik astar kullanılması şart sonrasında boya daha kalıcı oluyor yer tavan tipi cihaz boyattım bu şekilde çiçek gibi oldu bilginiz olsun
Hayırlı olsun12 btu Kaira aldım bayramdan önce, geçen hafta teslim edilmişti, bugün takıyorlar inşallah![]()
TeşekkürlerHayırlı olsun![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.