Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

@Murat ALA @Adem Helvacı şuan arkadaşın dükkana Vestel klima kuruluyor kurulmadan önce uyarı yapmıştım vakumsuz kurdurma dikkat et diye
Düşündüğümüz gibi vakumlu geliyor demişler arkadaş ikna olmayınca beni aradı servisle ben görüştüm beni ikna edemeyince abi vakum yok yanımızda dedi bende montajı yapıp gaz vanasını kesinlikle açmadan başka gün gelip vakum yapmalarını söyledim arkadaşada vesteli ara şikayet et dedim
Boruları bağlayıp gaz vanasını açmadan sonradan vakumlansa olur demi

@Murat ALA @Adem Helvacı şuan arkadaşın dükkana Vestel klima kuruluyor kurulmadan önce uyarı yapmıştım vakumsuz kurdurma dikkat et diye
Düşündüğümüz gibi vakumlu geliyor demişler arkadaş ikna olmayınca beni aradı servisle ben görüştüm beni ikna edemeyince abi vakum yok yanımızda dedi bende montajı yapıp gaz vanasını kesinlikle açmadan başka gün gelip vakum yapmalarını söyledim arkadaşada vesteli ara şikayet et dedim
Boruları bağlayıp gaz vanasını açmadan sonradan vakumlansa olur demi
Sezon açılmış vakumlu klimalar gelmeye başlamış yani

Ya ben birçok kez uyardım adamı önce vakumu sor yoksa montaj yaptırma dedim neden başlattı anlamak güç en kısa yoldan bende montajı yapın ama gazı açmayın dedim umarım doğru demisimdir
Sıcaklar canına tak ettiyse... Bilmiyorsa vakumun önemini...
İnşallah vakum yaptık diye çamura yatmazlar

Sıcaklar canına tak ettiyse... Bilmiyorsa vakumun önemini...
İnşallah vakum yaptık diye çamura yatmazlar
Arkadaşa Epeyce anlattım valla vakumun önemini
Servis te çamura yatamazlar bence :alala
şuan vanaları kapalı bekliyor
Montaj bitmiş vakumu yarın yada ptesi yapalım demişler son durum bu şekilde
Yani uyanık olmasaydık abi fabrikadan vakumlu diye şedeceklerdi bize😒
Video dan sesi kaldırdım arkadaşın babası servis gidince kızıyordu😅
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
IMG-20240608-WA0007.jpg
IMG-20240608-WA0009.jpg

Son düzenleme:
Arkadaşa Epeyce anlattım valla vakumun önemini
Servis te çamura yatamazlar bence :alala
şuan vanaları kapalı bekliyor
Montaj bitmiş vakumu yarın yada ptesi yapalım demişler son durum bu şekilde
Yani uyanık olmasaydık abi fabrikadan vakumlu diye şedeceklerdi bize😒
Video dan sesi kaldırdım arkadaşın babası servis gidince kızıyordu😅
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Ekli dosyayı görüntüle 16526Ekli dosyayı görüntüle 16527
Gelen mesajları da ekleyelim
Montajı biten ürüne müşteri evde yoktu demek zorunda kalırsınız tabi :kiskis
Müşteriyede gelen mesajları dikkate alma demeyide bilirsiniz
vakumu yapınca montaj bitti sms ide atarsınız
IMG-20240609-WA0001.jpg
IMG-20240609-WA0000.jpg

Selamlar tekrar. Klima bugün geldi. Servis tüm gün randevu oluşturamadı. Bekliyorum. Yalnız şöyle bir surum var. Ben Xtreme Save Eco almıştım. Gelen kutuda Xtreme Save Lite yazıyor. Ürünler farklı mıdır?
Bana gelen klima kutularında da Xtreme Save Lite yazıyordu ustaya sordum. Hepsi bu şekilde tek bir seri var zaten dedi sadece dikkatimi şu çekti eski üretim xtreme save dış ünitelerinde plus yazmıyormuş. Yenilerinde plus yazısı var.

Şu kumandaların güzelliğine bak ya kocaman full hd ekran var
Bizim kumandada aynı meşe odunu gibi 🥺
Ekli dosyayı görüntüle 16549Ekli dosyayı görüntüle 16550
Şimdi kumandaları görünce tekrar aklıma geldi.:confused: Gerçi Adem bey Xtreme save videosunda bahsediyor ama yine yazayım. Midea 10 numara klima yapmış klimanın kumandasına bir adet yatay salınım tuşu koymamış tek tuş ile yatay dikey salınım yapıyoruz. Ne kadar maliyeti olabilir ki koy oraya ayrı bir tuş yahu yatay harekete bakarak tuşa basılı tutup sabitliyoruz.:mad:
@Adem Helvacı bey kullanıcı geri bildirimi olarak bu durumu Fgeurope yönetimine iletmeniz mümkün mü acaba belki yeni serilerde kumanda değişir bizde yani kumanda ile bu işi çözeriz.:)

Şimdi kumandaları görünce tekrar aklıma geldi.:confused: Gerçi Adem bey Xtreme save videosunda bahsediyor ama yine yazayım. Midea 10 numara klima yapmış klimanın kumandasına bir adet yatay salınım tuşu koymamış tek tuş ile yatay dikey salınım yapıyoruz. Ne kadar maliyeti olabilir ki koy oraya ayrı bir tuş yahu yatay harekete bakarak tuşa basılı tutup sabitliyoruz.:mad:
@Adem Helvacı bey kullanıcı geri bildirimi olarak bu durumu Fgeurope yönetimine iletmeniz mümkün mü acaba belki yeni serilerde kumanda değişir bizde yani kumanda ile bu işi çözeriz.:)
Bir o tuş eksik oda olaydı süper olurdu
Yeni serilerin kumandayı bende merak ediyorum 😀

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri