Hah işte demek istediğim bunu al dövüş kavgaya gir iş görür arabada taşınır terlik niyetine çocuğa atılırBu ne ya dondurma çubuğu gibi![]()

Şaka bir yana maksat muhabbet olsun hemde kumandaları görmüş olalım

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hah işte demek istediğim bunu al dövüş kavgaya gir iş görür arabada taşınır terlik niyetine çocuğa atılırBu ne ya dondurma çubuğu gibi![]()
Bu ne ya dondurma çubuğu gibi![]()
Abi tam kompresörün oradan telefonu sabit tutup tekrar çekebilirsenİyi geceler dostlar akvaryum motoru gibi kompresör yapmış Midea sese dikkat
Ortam sessiz o patlamalar ayak sesi yürüyüş sesi v.s arkada ufaktan kompresör sesi zor zahmet duyuluyor.Abi tam kompresörün oradan telefonu sabit tutup tekrar çekebilirsen
Mikrofon çok patlıyor
Ben bir ses duydum ama emin olamadım abi tam kulağıma dayadım son ses çat çattt edene kadar kulak gittiOrtam sessiz o patlamalar ayak sesi yürüyüş sesi v.s arkada ufaktan kompresör sesi zor zahmet duyuluyor.![]()
Karşınıza ME kumandalı biri çıkarsa duman olursunuz, kadim ağaç gövdesi gibi kendisi.Hah işte demek istediğim bunu al dövüş kavgaya gir iş görür arabada taşınır terlik niyetine çocuğa atılır
Şaka bir yana maksat muhabbet olsun hemde kumandaları görmüş olalım![]()
İşte Vestel servisinin montajını yaptığı ama vakumunu yapmadığı klimayı sisteme ''Müşteri evde yok'' diye kapatacak kadar rezil olduğunun ve sistemin takipte yetersiz kaldığının bariz göstergesi.Gelen mesajları da ekleyelim
Montajı biten ürüne müşteri evde yoktu demek zorunda kalırsınız tabi
Müşteriyede gelen mesajları dikkate alma demeyide bilirsiniz
vakumu yapınca montaj bitti sms ide atarsınız
Ekli dosyayı görüntüle 16537Ekli dosyayı görüntüle 16538
Daha sert eleştiriler içeren halini de ilettim özellikle Breezeless modelinde 3 kuruşluk air magic özelliğini kaldırmaları ve özelliklerin yer değiştirilmesi ile ilgiliŞimdi kumandaları görünce tekrar aklıma geldi.Gerçi Adem bey Xtreme save videosunda bahsediyor ama yine yazayım. Midea 10 numara klima yapmış klimanın kumandasına bir adet yatay salınım tuşu koymamış tek tuş ile yatay dikey salınım yapıyoruz. Ne kadar maliyeti olabilir ki koy oraya ayrı bir tuş yahu yatay harekete bakarak tuşa basılı tutup sabitliyoruz.
@Adem Helvacı bey kullanıcı geri bildirimi olarak bu durumu Fgeurope yönetimine iletmeniz mümkün mü acaba belki yeni serilerde kumanda değişir bizde yani kumanda ile bu işi çözeriz.![]()
@muhammet göl şu tplinkin prizleri hangisiydi bi link atar mısın bana? Bendekinden hiç keyif almadım![]()
Bugün de vakumu yapıldı abiİşte Vestel servisinin montajını yaptığı ama vakumunu yapmadığı klimayı sisteme ''Müşteri evde yok'' diye kapatacak kadar rezil olduğunun ve sistemin takipte yetersiz kaldığının bariz göstergesi.
P120 ile arasında ne fark var
P120 yokkiP120 ile arasında ne fark var
Tamam anlaşıldı. Şimdi bu arkadaşı düşmana yardım ve yataklıktan başlıktan atınP120 yokki
P110 ve p115 var ikiside aynı işi yapıyo tasarım farkı var p115 daha zarif az yer kaplar p110 köşeli büyük
Şöyle izah edem resimliTamam anlaşıldı. Şimdi bu arkadaşı düşmana yardım ve yataklıktan başlıktan atın![]()
Siparişi verdim keşke baştan bundan alaydım.
Sağlık olsun ve hayırlı olsunSiparişi verdim keşke baştan bundan alaydım.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.