Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Bu arada biraz önceki siteyi arkadaşıma attım ne satış bayisinde nede yetkili servis te bu fiyat aldığı Daikin servisin ismi çıkmıyormuş
Arkadaşınız hangi şehirde ?
Midea nın ana markasının Daikin ile işi yok midea ya fg europe bakıyor hocam
Daikin en fazla midea üretimi Airfel satar ondan sorumludur midea nın orjinal ana ürünlerinin sorumlusu fg Europe dir

Arkadaşınız hangi şehirde ?
Midea nın ana markasının Daikin ile işi yok midea ya fg europe bakıyor hocam
Daikin en fazla midea üretimi Airfel satar ondan sorumludur midea nın orjinal ana ürünlerinin sorumlusu fg Europe dir
Bursa telefonla fiyat almış zaten arada yanlış anlaşılma olmuş olabilir yarın gidip bu sitedeki servisten fiyat alırım dedi bende ayrıca bu tel. Fiyat aldığın yere git yüzyüze konuş dedim garantisini vs sor dedim

Bursa telefonla fiyat almış zaten arada yanlış anlaşılma olmuş olabilir yarın gidip bu sitedeki servisten fiyat alcaktı bende ayrıca bu tel. Fiyat aldığın yere git yüzyüze konuş dedim garantisini vs sor demiştim
☝️Buradakilerden uygun olandan bir fiyat alsın bakalım ne fiyat vercekler
Bizede haber edin fiyat hakkında aldığı fiyata bakarız istişare ederiz olurmu😊

Yok hocam ya yine aynı hatayı alıyorum maalesef acaba modem mi sıkıntı
Bilemedim ki :alala
wi-fi kutusunun içinde quar kod vardı onun bir faydası olurmu acaba ben bağlantıyı kuralı 2 sene oldu ben bile unuttum valla tek yapabildiğim size YouTube yönerge videosu atmak olur 🙁

Priz konusunu açma :ranting
Desene ufukta beni yine savaş bekler🙄
20240530_185128.jpg

Aslında vestel, ürün alanlara kendiniz montaj yapabilirsiniz diyebilmeli artık. Nasılsa uzman diye gelenlerde de pek iş yok en azından kendi montajımı kendim yapar kötü olursa da kendime söverim :hihi
Bir vakum motoru dekoratif bant terazi ve matkap bu işi çözer 😀
artık müşteri klimayı nere kurarsa bir ucu adanada bir ucu marasta baktı çalışmadı ateşe verir işin içinden çıkar 🤣

Bir vakum motoru dekoratif bant terazi ve matkap bu işi çözer 😀
artık müşteri klimayı nere kurarsa bir ucu adanada bir ucu marasta baktı çalışmadı ateşe verir işin içinden çıkar 🤣
Sevgili üstadım tijler, matkap için punch, dış konsola kaliteli takoz ve bakır boru ve haberleşme protokol kablolarının geçtiği delik için alçı veya oyun hamuru bunlarda varsa piyasayı süpürür müyüz 😂

Sevgili üstadım tijler, matkap için punch, dış konsola kaliteli takoz ve bakır boru ve haberleşme protokol kablolarının geçtiği delik için alçı veya oyun hamuru bunlarda varsa piyasayı süpürür müyüz 😂
Benim elim iyi kötü yatkın sök tak işinede montaj işi hakikaten zor iş bence kendime ne kadar güvensemde yapamam bence😂
Şimdi sen onları sayinca gözüm kesmedi🙄

enerji prizleri için ve ekstra şeyler için dükkanı akıllandırıyorum. Rasperry pi ye home assistants kurdum enerji verilerini görebiliyorum net anlık ama toplamasını bi çözemedim onuda çözersem tapoya gerek kalmayacak :)

1718266525900.png

1718266546613.png

Merhaba bugün bir arkadaşım Daikin yetkili servisinden Midea için fiyat almış fiyatlar nasıl uygun mu ? Pro modeline bu kadar farkla değer mi?Ekli dosyayı görüntüle 16630
Fiyarlar bence çok iyi. Bem xtrem save modeli 12 btu 28 bin peşin veya taksit fark etmiyor
18 btu için 45 bin

all easy pro için 12 btu 36 bin peşin taksit aynı
18 btu için 56 bin aldım

eğer durum varsa pro modelleri tercih edebilir. Yoksa'da xtram save modeli de üzmez çok iyidir

Fiyarlar bence çok iyi. Bem xtrem save modeli 12 btu 28 bin peşin veya taksit fark etmiyor
18 btu için 45 bin

all easy pro için 12 btu 36 bin peşin taksit aynı
18 btu için 56 bin aldım

eğer durum varsa pro modelleri tercih edebilir. Yoksa'da xtram save modeli de üzmez çok iyidir
Bu fiyatı bir arkadaşım Bursa da bir Daikin yetkili servisinden almış Ben Çanakkaledeyim buradaki Daikin yetkili servisten bende fiyat aldım 12000 xtraam için 29 bin Pro için 34 bin teklif verdi servisi senmisin diye sordum ben taktıklarıma bakıyorum dedi sonra bu fgeurope sitesinden baktım bu bana teklif veren firma midea yetkili servisi değil oradan yetkili servis numarasını alıp aradım fiyat istedim bana siteden bak aynı fiyattır dedi sonra sen msj at sana döneyim şimdi işim var dedi msj attım cvb daha gelmedi

☝️Buradakilerden uygun olandan bir fiyat alsın bakalım ne fiyat vercekler
Bizede haber edin fiyat hakkında aldığı fiyata bakarız istişare ederiz olurmu😊
Arkadaşımla görüştüm bu fiyat veren Daikin yetkili servisi midea yetkili servisi değil diye işkillenmiş midea almaktan vazgeçmiş Daikin senseria yada LG klima alıcam dedi Daikin media markette peşin fiyatına 9 taksit yapıyor dedi

Benim anladığım Bu Daikin yetkili servisleri midea yetkili servisi olmasa bile klimayı hem satıyor hem montaj yapıyor başka illerde de bu şekildemi bilmiyorum ama Çanakkale ve Bursa’da böyle anlamadığım garanti olayı garanti nasıl verebiliyor

Benim anladığım Bu Daikin yetkili servisleri midea yetkili servisi olmasa bile klimayı hem satıyor hem montaj yapıyor başka illerde de bu şekildemi bilmiyorum ama Çanakkale ve Bursa’da böyle anlamadığım garanti olayı garanti nasıl verebiliyor
Bizim burda daikin öyle bişey yapmıyor. Sen fgeuprr ile görüş durumu anlat onlar ne derse ona göre hareket et. Ben daikinden alsam sizin garantiniz altında mı olacak diye sor

Arkadaşımla görüştüm bu fiyat veren Daikin yetkili servisi midea yetkili servisi değil diye işkillenmiş midea almaktan vazgeçmiş Daikin senseria yada LG klima alıcam dedi Daikin media markette peşin fiyatına 9 taksit yapıyor dedi
Kafası karıştı ise hiçte üzerine gitmeye gerek yok bence kafasına yatanı alsın içi rahat olsun yardımcı olacak konu olursa yine elimizden geleni yaparız hocam.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri