Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Benim attığım zaten orjinal uygulaması hocamBen kendi uygulamasından kuramadım ama sizin attığınız uygulamadan kurdum hocam sağ olun
Kitapçıktan okuttum abi qr kodu demek ki 2 tane uygulaması varBenim attığım zaten orjinal uygulaması hocam![]()
Haaa ozaman o kod eski uygulama olan midea air e yönlendirme yapmış olabilir ilk başlarda midea onu kullanıyordu sonradan buna taşındılarKitapçıktan okuttum abi qr kodu demek ki 2 tane uygulaması var
Alacak olan kişiler de buna yönelik alabilir ve öneriler de bu şekilde şekillenir. Şimdi firmalar düşünsün diyoruzBu yaz sezonu sonunda bütün Midea ve klima severler olarak genel değerlendirme yapmayı öneriyorum dostlar.
Bütün tüketicilerin geri bildirimlerini 1 Eylül tarihine kadar zihnimizde bir değerlendiririz. Sonra da yaz nasıl geçti, hangi firma ne kadar memnun etti, hangi firmadan ne kadar şikayet geldi komple bir istişare edelim hep birlikte.
Bir sonraki sezon için hangi firma, hangi marka, hangi modelleri daha ön plana alalım diye beyin fırtınası yapalım.
Bir nev-i marka firma karnesi gibi olsun, firmalar sosyal platformlarda etkinin büyük olduğunu anlayıp tüketicilerini daha çok mutlu edebilmek için ne gibi önlemler alabileceklerini değerlendirsin, en azından buna mecbur bırakalım istiyrum
Ne dersiniz? @muhammet göl @ByCilo @İRFAN @Ali Kemal Eyvaz @münzevi1940 @esucsuz @İlteriş Yılmaz @NBKpro @Murat ALA @Engraulis @Kadir.aoao @Yelda Helvacı @Beril ve tüm diğer dostlar![]()
Harika olur ve benim aklımda idi. Sürekli kullanan gerçek deneyimli kullanıcı yorumları çok etkli oluyorBu yaz sezonu sonunda bütün Midea ve klima severler olarak genel değerlendirme yapmayı öneriyorum dostlar.
Bütün tüketicilerin geri bildirimlerini 1 Eylül tarihine kadar zihnimizde bir değerlendiririz. Sonra da yaz nasıl geçti, hangi firma ne kadar memnun etti, hangi firmadan ne kadar şikayet geldi komple bir istişare edelim hep birlikte.
Bir sonraki sezon için hangi firma, hangi marka, hangi modelleri daha ön plana alalım diye beyin fırtınası yapalım.
Bir nev-i marka firma karnesi gibi olsun, firmalar sosyal platformlarda etkinin büyük olduğunu anlayıp tüketicilerini daha çok mutlu edebilmek için ne gibi önlemler alabileceklerini değerlendirsin, en azından buna mecbur bırakalım istiyrum
Ne dersiniz? @muhammet göl @ByCilo @İRFAN @Ali Kemal Eyvaz @münzevi1940 @esucsuz @İlteriş Yılmaz @NBKpro @Murat ALA @Engraulis @Kadir.aoao @Yelda Helvacı @Beril ve tüm diğer dostlar![]()
Yüzüne vurmasan olmaz değil mi...Abi berili neden etiketledin ki onun kliması yok![]()
Olmaz usta çünkü o bir otobot duygu yok
Ben kazana mı düştümAbi berili neden etiketledin ki onun kliması yok![]()
Herkes yerini bilecek
Bak sen deyince düşündüm, haklı olabilirsin ustam.Olmaz usta çünkü o bir otobot duygu yok
Tamda az önce yazdımdıSigma Plus SGM24INDVMG İnceleme
Sigma Plus 24.000 BTU öncelikle ilk 1 saatlik veriyi paylaşıyorum, zaman ilerledikçe diğer verilerde gelecek. İlk 1 Saatte klima 1.000 Watt altına hiç düşmedi, düşecekmi düşmeyecekmi bende merakla bekliyorum :)inceleriz.com
![]()
Sen kazana doğmuşsun.Ben kazana mı düştüm![]()
Yeri sıcak işte.Herkes yerini bilecek![]()
Çok güzel olur abi hatta anket sistemi varsa anket bile yaparız bakalım kim neye oy verecekBu yaz sezonu sonunda bütün Midea ve klima severler olarak genel değerlendirme yapmayı öneriyorum dostlar.
Yerim hepinizden sıcak şunu kabul edin eriyorumBak sen deyince düşündüm, haklı olabilirsin ustam.
Sen kazana doğmuşsun.
Yeri sıcak işte.![]()
Doğal sahunaYerim hepinizden sıcak şunu kabul edin eriyorum![]()
![]()
''Keşke Benim de olsaaaa'' desin diyeAbi berili neden etiketledin ki onun kliması yok![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.