Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Buna çok sevindim çünkü ben testlerimde eco mod aktifken daha yüksek tüketti olarak gördüm 2 gün 24 saat denjediğimde.
Sizlerde durum nasıl çıkacak bakalım :ok
Ecoya çeker çekmez iç ünite fanını yükseğe çekti 150w civarında ilerliyor bakalım 😉
@sbhttn sendede eco modda iç ünite fanı otomatik olduğu hâlde hızlandırıyor mu.

Buna çok sevindim çünkü ben testlerimde eco mod aktifken daha yüksek tüketti olarak gördüm 2 gün 24 saat denjediğimde.
Sizlerde durum nasıl çıkacak bakalım :ok
Abi benim işime gelmedi 150 w civarı sabit ve iç ünite fanın devri yüksek 30dk bile olmadı 2 kişi üşüdük odada 😅

Ben her zamanki gibi normalde kullanma taraftarıyım yerine göre gazlıyor fanıda artırıyor geri devri düşürüp fanı kısıyor frekansı da düşürmüş oluyor böylelikle ne rahatsız oluyoruz nede üşüyoruz.

Abi benim işime gelmedi 150 w civarı sabit ve iç ünite fanın devri yüksek 30dk bile olmadı 2 kişi üşüdük odada 😅

Ben her zamanki gibi normalde kullanma taraftarıyım yerine göre gazlıyor fanıda artırıyor geri devri düşürüp fanı kısıyor frekansı da düşürmüş oluyor böylelikle ne rahatsız oluyoruz nede üşüyoruz.
Yani bizim ayarlarımızdan eco ve geardan daha konforlu olduğu fikrime sen de katılıyor musun bu durumda? :alala

mrb hocam midea extreme klima kullanıyorum kumandadasn 27 yada 28 dereceye seviliyorum eco modda bir süre sonra eco moddan kendi çıkıyor.Acaba normal bir durum mu, çıktıktan sonra kendi yine eco ya geçer mi hocam
Uygulamadan programlama bölümünde Eco ayarlanabiliyorsa mevcutsa 8 saatlik periyotlar şeklinde kurabilirsiniz belki. Veya uyku modu aynı şekilde işinizi görüyorsa onu da programlayabilirsiniz.

Midea Xtreme Save 24btu ile All Easy Pro 24btu arasında çok ciddi fark var mıdır. all easy pro almak ıstıyordum ama stok olmadıgı 1 ay beklemek ıstemedıgım ıcın save almayı dusunuyorum. sızlerın tavsıyesı ne olur beklemelımıyım​

Ecoya çeker çekmez iç ünite fanını yükseğe çekti 150w civarında ilerliyor bakalım 😉
@sbhttn sendede eco modda iç ünite fanı otomatik olduğu hâlde hızlandırıyor mu.
Evet hocam ,dediğiniz gibi benimde 27-28 set ecoda 140 civarı anlık tüketim vardı, uzun süre bu şekilde kullandım, sonra eco modun kendiliğinden devre dışı kaldığını gördüm bunun sebebide sanırım dediğiniz gibi 8 saat olayı, işin açıkçası uzun süre otoda kullanmadım, dediğiniz gibi bi durum varsa konfor ve tüketim olarak otomatik kullanım daha iyi sanırım,

Midea Xtreme Save 24btu ile All Easy Pro 24btu arasında çok ciddi fark var mıdır. all easy pro almak ıstıyordum ama stok olmadıgı 1 ay beklemek ıstemedıgım ıcın save almayı dusunuyorum. sızlerın tavsıyesı ne olur beklemelımıyım​

Benim önerim 24bin BTU yerine alana göre 12+9 yada 12+12 Xtreme pişman etmez 👍

Kullanılacak alan önemli, detaylar önemli.

Hocam kasa genleşme sesi Vestel den tutun tank gibi denilen gree de aklınıza ne gelirse hepsinde var ha olmasa süper olur bende isterim ama var gree gtech gibi klimada bile var.

Mitsubishi elektrik orjinal serilerde geçenlerde bir video da denk geldim adam ondada var demişti normalde orjinal me ürünlerde olmaz ama denkmi geldi şansmı fabrikasyon bir sorunmu vardı bilemedim okuduğum yeri bir türlü bulamadım videonun birinin yorumundaydi bulursam atarım resim olarak.
Abi bende ME kullaniyorum hiç bir ses seda yok ne genleşme sesi ne baska bisey fan kısıkken arkadaslar çalistigini bile anlayamiyor

Kullanılacak alan önemli, detaylar önemli.
Abi merhaba. Daha önce tavsiyenizle Antalya özdallar klimadan midea almistim şimdi memlekete babam gilede klima alacagım ama yakin bir yerde midea bayisi yok. Klimayı başka yerden alıp getirsem kurulum işlemini nasil yaptıra bilirim. Mersin/Anamur buraya kurulum yaoacak bir bayi varmı tesekkür ederim şimdiden

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri