Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

yeni modelin fiyatı görünce bencede mantıklı abi 😀
Bir hafta piyasada gözlem yapalım kardeşim Xtreme almak mantıklı diye düşünüyorum daha mantıklı bir seçenek varsa değerlendiririz. Bir yada iki klima yeterli olsaydı direk üst seviye bir makine alırdım 4 klima üst seviye ağır gelirdi. 😔

İnternette kıyaslama yaptım Birol ustanın da dediği gibi artık fiyatlar bu 😔
Alıştırdılar bize fiyatları. Uzun yıllardır 12 lik klima 500-700 dolar arasında fiyatlar. Bu aralar artış nedeni Dünya daki lojistik maliyetleri ,ve TR deki işçilik giderleri yüksek. Eee birde faiz artınca kar marjı yükseliyor. Tabi finasman artışı da var.

Ağzı nasıl acaba ,kuş tutar mı..
bence tutar ama alttan geri düşürür 😂
bir ağız farklı birde tasarım başka ne varki
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Alıştırdılar bize fiyatları. Uzun yıllardır 12 lik klima 500-700 dolar arasında fiyatlar. Bu aralar artış nedeni Dünya daki lojistik maliyetleri ,ve TR deki işçilik giderleri yüksek. Eee birde faiz artınca kar marjı yükseliyor. Tabi finasman artışı da var.
Bu gidişle de fiyatların nereye kadar gideceği hiç belli değil abim. 😔 Ne alırsak zarar etmiyoruz aldın aldın oldu piyasa.

bence tutar ama alttan geri düşürür 😂
bir ağız farklı birde tasarım başka ne varki
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Airy iç ünite çok daha başarılı bu konuda ,

Airy iç ünite çok daha başarılı bu konuda ,
ondan ziyade donanımıda güzel bence bol bakırlı mis gibi 👌

Abi benim 3 cihaz Xtreme bunu da aynı almak mantıklı tek uygulamadan hepsini kontrol ederiz yetkili de artık bizi tanıdı montaj dahil fiyat iyi gibi. 🙂🙏
Haa , ben 4 tane yeni alacaksın sandım. Tamam o zaman aynı üründen devam et ,doğrusu bu olur.

ondan ziyade donanımıda güzel bence bol bakırlı mis gibi 👌
valla ben beğeniyorum diye söylemiyorum. Adamlar bu iç ünite flab tasarımı ile klimadaki üstüne üfleme rahatsız etme işini çok iyi şekilde çözmüşler. Daha ne yapılabilir hayal bile edemiyorum.

Midea Penrose XT 12 BTU MSXTBU-12HRFN8-QRD6GW Klimadan satın alan olmadı mı?​

Güzel bir yıl sonu kampanyası yapsalar da;
All Easy Pro
Breselles
Penrose XT klimalardan beğendiğimizi alsak.

Eski klimayı söküp götürelim, yenisini kampanyalı vakumlayıp montajlayalım kampanyası olsa keşke.
All Easy Pro ve Breselles arasındaki temel farklar az çok belli de,
Cem Yılmaz'ın dediği gibi; Penrose XT neden pahalı? Neden All Easy Pro veya Breselles klimalara tercih edilmeli sorusu cevaba muhtaç. Distribütör sayfasında son kullanıcının anlayacağı şekilde temel farklar yazılmadığı gibi, youtube da da videosu yok denecek kadar az.
@Adem Helvacı hocamız lütfedip 1-2 cümleyle açıklasa ne güzel olur.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2024-09-19 235610.png
    Ekran görüntüsü 2024-09-19 235610.png
    32.3 KB · Görüntüleme: 10
  • Ekran görüntüsü 2024-09-19 235526.png
    Ekran görüntüsü 2024-09-19 235526.png
    49 KB · Görüntüleme: 8
  • iofkb-8lv8w.png
    iofkb-8lv8w.png
    329.7 KB · Görüntüleme: 10

Midea Penrose XT 12 BTU MSXTBU-12HRFN8-QRD6GW Klimadan satın alan olmadı mı?​

Güzel bir yıl sonu kampanyası yapsalar da;
All Easy Pro
Breselles
Penrose XT klimalardan beğendiğimizi alsak.

Eski klimayı söküp götürelim, yenisini kampanyalı vakumlayıp montajlayalım kampanyası olsa keşke.
All Easy Pro ve Breselles arasındaki temel farklar az çok belli de,
Cem Yılmaz'ın dediği gibi; Penrose XT neden pahalı? Neden All Easy Pro veya Breselles klimalara tercih edilmeli sorusu cevaba muhtaç. Distribütör sayfasında son kullanıcının anlayacağı şekilde temel farklar yazılmadığı gibi, youtube da da videosu yok denecek kadar az.
@Adem Helvacı hocamız lütfedip 1-2 cümleyle açıklasa ne güzel olur.
Hiç bir ithalatçı eskiyi almaz . Hikaye o kampanyalar. bayiye kitler maliyeti. Yani abyiye sen alacaksın der ,bayide sevmez bu tarz kampanyayı.

Hiç bir ithalatçı eskiyi almaz . Hikaye o kampanyalar. bayiye kitler maliyeti. Yani abyiye sen alacaksın der ,bayide sevmez bu tarz kampanyayı.
Hurda değeri karşılığında, ücretsiz sök götür deseler bayiye, bize yeter. Bayi, şalışır durumda veya çalıştırır 2. el olarak satarsa da bahtına. Otomobil distribütörleri de takas desteği diyor, halbuki yapılan kampanya indirimi, kısmen veya tamamen. Ama bir hoşluk oluyor tüketicide.

Ekli dosyalar

• b197f5f7289f7481aeb83e7621a4dcda.jpg
    b197f5f7289f7481aeb83e7621a4dcda.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 7
Abi benim 3 cihaz Xtreme bunu da aynı almak mantıklı tek uygulamadan hepsini kontrol ederiz yetkili de artık bizi tanıdı montaj dahil fiyat iyi gibi. 🙂🙏
abi ekimde yine bir indirim gelipte stoktada olsaydı şu AEP bidenede sana alırdık
zehir gibi makina.
amma ve lakin nasip yaa hayırlısı olsun diyelim.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri