İyi qötürüyor 50m2Mekan büyük 50m² alana 18lik klima hakim![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İyi qötürüyor 50m2Mekan büyük 50m² alana 18lik klima hakim![]()
G tech i ne zaman aldınİyi qötürüyor 50m2![]()
Yaz ortaları aldımG tech i ne zaman aldın
gtech ısıtmada daha iyi. geçen kıştan biliyorum. daha ekonomik ısınma yöntemi yoksa taktırın.Pistel wardıyaz bitimi sattım onu yazın hawalar ısınmadan montaj yapacm gtechi önüzmdeki yaza
Şuan yok mu gtech.gtech ısıtmada daha iyi. geçen kıştan biliyorum. daha ekonomik ısınma yöntemi yoksa taktırın.
Ev kendinize ait ise bence taktırın hem doğalgaz ile kıyaslama şansınız olur hem yaz dönemine montaj sarkarsa klimacılar yoğunlaşacağı için sizin iş geçiştirme gibi olabilir.Şuan yok mu gtech.
Wala doğalqaz yaptırdım o kadar biraz onu kullanalım dedik oda arttı metreküp olarak 6tl iken 10tl oldu bakalm. Klima ile ısınma şimdilik bu sene düşünmüyorum ama yinede saqım solum belli olmaz![]()
Ew bana ait şükür. Taktırsam bile sadece klima takılan odayı klimayla diqer odaları qene doqalqazla ısıtırım. Öyle yapabilirim bakalmEv kendinize ait ise bence taktırın hem doğalgaz ile kıyaslama şansınız olur hem yaz dönemine montaj sarkarsa klimacılar yoğunlaşacağı için sizin iş geçiştirme gibi olabilir.
dis unite ters duruyor duzeltin
Ters değil orjinal kolilerinde açılmış şekildeydi aldığımda satıcı kolileri atmışlar bulamadıklarını söylediler bu koliye koyup qönderdiler 18lik klimanın kolisine bile sıqmamış dış ünitedis unite ters duruyor duzeltin
Hoş bulduk. İlginize çok teşekkür ederim bu durumu ileteceğim sonuçtan sizi yine haberdar ederim forumunuzda bundan sonra kalıcı olacağım. Bana mesleki katkıları da olacağından eminim. Avukatım ve forumdaki hukuki gelişme ve sorunlarda yardımcı olmaktan Onur duyarım.Hoşgeldiniz.
Borunun 3 metreden aşağı olmaması tavsiye edilmekle birlikte kesmemeleri sizin için avantaj, aksine genelde insanlar servislerin boruyu neden kesip götürdüklerini şikayet ederler.
2 dakika vakum olmaz, 2 dakikada yapılan vakum zaten vakum olmaz, o gelen arkadaşlara söyleyin ''Aynen bu ifadeyi gösterebilirsiniz'' bokunu çıkartmasınlar. Doğru düzgün vakumu yapılsın sonra enerji verin lütfen ürüne.
Tamam ''Motor güçlüyse 5-8 dakika sorun olmaz'' falan diyoruz ama bu kadarı da iyi niyeti susitimal artık.
Manometre eksi 1 basınca düştükten sonra buharlaşma başlar. Mevzu eksi 1 basınca düşmesi değil sadece, eksi 1 basınca düştükten sonra başlayan buharlaşmanın dışarı atılması için bir süre tanınması gerekir makineye, bu nedir kardeşim 2 dakika? Ayıptr ya hu.
Okutun bu yazıyı gerekirse benim hiç kimseden çekineceğim bir şey yok, işi uzatırlarsa bu işi teknik müdüre kadar taşır ve hatta daha da inata binerse dilekçenizi ben yazar, 6502 Madde 13 den komple ürünü iade ettirtirim size, THH den sizin iade kararınız çıkana kadar o klimayı kullandırtırım size, aylarca kullanılmış klimayı 6 ay sonra paşa paşa iade alırlar sonra götürsün kendi evlerine taksınlar..
Abi senin g-tech ne durumdagtech ısıtmada daha iyi. geçen kıştan biliyorum. daha ekonomik ısınma yöntemi yoksa taktırın.
Kurulu ama bir süredir açmıyorum. Havalar iyi şu an.Abi senin g-tech ne durumda
İlk başlarda fazla yakıyor qibiydi bunlar araba motoru qibi olmasın kullandıkça motor açıldıkça az yakar moduKurulu ama bir süredir açmıyorum. Havalar iyi şu an.
Ben çözemedim. Bu konuyu baştan sona okumussun neler yaptığımı biliyorsundur. İlk kurulumda yazın 700w ortalama iken bu yaz max400w (arada pik yapıp 900-1000 kere çıktığını saymıyorum) ortalama 250w idiİlk başlarda fazla yakıyor qibiydi bunlar araba motoru qibi olmasın kullandıkça motor açıldıkça az yakar modu![]()
Bence dediğim gibi olabilirde olmayabilirde. belkide bu yaz kataloq werilerine bile inebilirsinBen çözemedim. Bu konuyu baştan sona okumussun neler yaptığımı biliyorsundur. İlk kurulumda yazın 700w ortalama iken bu yaz max400w (arada pik yapıp 900-1000 kere çıktığını saymıyorum) ortalama 250w idi
Sıcaklık sensörlerinin konumunu kontrol ettin mi?Ben çözemedim. Bu konuyu baştan sona okumussun neler yaptığımı biliyorsundur. İlk kurulumda yazın 700w ortalama iken bu yaz max400w (arada pik yapıp 900-1000 kere çıktığını saymıyorum) ortalama 250w idi
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.