Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aynen kardeşim ben 12 saat modundayım@ByCilo 4 veya 5 Kasım'dan itibaren 9 kasıma kadar odunları hazırlamak lazım sobaları artık 24 saat yakarız reis
9 Kasım'dan sonra ufak bir ısınma sonra normal son bahar havası.
incelemelerinizi izleyerek midea all easy pro 12000 aldım. Yaz bittiğinde teslim alabildiğim için performansını bizzat tespit etme imkanım olmadı. yazın gelmesini iple çekiyorum.Baktım ki sevgili @muhammet göl @ByCilo @REMZİ96 @İRFAN ve birçok dost değişik konu başlıklarında muhabbet ediyor, Ee konu güzel, dostlar güzel, muhabbet de güzel o zaman niye bizim de bir lokalimiz olmasın değil mi?
Ee di haydee, muhabbetiniz daim olaaa
Ekli dosyayı görüntüle 10596
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanınincelemelerinizi izleyerek midea all easy pro 12000 aldım. Yaz bittiğinde teslim alabildiğim için performansını bizzat tespit etme imkanım olmadı. yazın gelmesini iple çekiyorum.
Selam dostum dün gece alt kattaki 23⁰ set değerinde çalışan 18lik ve 12lik klimalar içeriyi 25⁰ye seri bir şekilde getirdi daha sonra ikinci kattaki odaların kapılarını açıp 22⁰ set değerinde 12 ve 9luk klimaları açtım klimalar 3 dk içinde termostat yaparak durmak zorunda kaldı ortamı ısıtmada zorlandı. Bu durumun sebebi sence nedir?@ByCilo 4 veya 5 Kasım'dan itibaren 9 kasıma kadar odunları hazırlamak lazım sobaları artık 24 saat yakarız reis
9 Kasım'dan sonra ufak bir ısınma sonra normal son bahar havası.
Sıkıntı ne, ben onu anlamadım zaten.Bi süre çalıştıktan sonra eşitleniyorsa sıkıntı yoktur bence bana qöre
Bu haber bence gerçeği yansıtmıyor. Yahu elektrik en temiz yakıt. Bu neyin kafası
Bir söylenti var nabız ölçme yapılıyor.Bu haber bence gerçeği yansıtmıyor. Yahu elektrik en temiz yakıt. Bu neyin kafası
@mbirol bunu sormuştuk abiİlk başlarda fazla yakıyor qibiydi bunlar araba motoru qibi olmasın kullandıkça motor açıldıkça az yakar modu![]()
@mbirol tam anlaşılır olsun konu ustamBen çözemedim. Bu konuyu baştan sona okumussun neler yaptığımı biliyorsundur. İlk kurulumda yazın 700w ortalama iken bu yaz max400w (arada pik yapıp 900-1000 kere çıktığını saymıyorum) ortalama 250w idi
Haydaaaa. Kim öğretti bunu
Mantıklı bir tarafı yok.Sıfır ürün Gree klimalarda ilk kullanımlarda tüketimin biraz yüksek olduğu ve birkaç sezon 1 2 yıl yada 1 yaz 1 kış qibi qeçilen sürede cihaz tüketiminin daha makul sewiyelere indiği yani daha az tükettiği hem yaz hem kış için ? Böyle birşey mümkün müdür @mbirol abi
neyin gerçek neyin sahte olduğunu anlamakta güç sağlam bir haber veren yer varsa oraya bakmak lazım.Bu haber bence gerçeği yansıtmıyor. Yahu elektrik en temiz yakıt. Bu neyin kafası
bu duruma gree bile inanmazkiSıfır ürün Gree klimalarda ilk kullanımlarda tüketimin biraz yüksek olduğu ve birkaç sezon 1 2 yıl yada 1 yaz 1 kış qibi qeçilen sürede cihaz tüketiminin daha makul sewiyelere indiği yani daha az tükettiği hem yaz hem kış için ? Böyle birşey mümkün müdür @mbirol abi
İlham perileriHaydaaaa. Kim öğretti bunu![]()
Olabilir mi, olabilir. Tüketimlerin onu gösteriyor abiMantıklı bir tarafı yok.
Wala keyifleri bilir bizde pek inanmak istemiyoruzbu duruma gree bile inanmazki![]()
Bu haber bence gerçeği yansıtmıyor. Yahu elektrik en temiz yakıt. Bu neyin kafası
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.