Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

1730455264976.png

aep 12. min 306 görmüş max 450 24 saat kullanım .23.5 set günlük 7-8 kw arası yakıyor. geçen sene sanki ısıtmada 150lerde takılıyor gibi hatırlıyorum ama yanlış da hatırlıyor olabilirim. bu arada dış sıcaklık klima verisi 11 derece gece 4 derecelerde takılıyor.

bu arada emiş 22 üfleme 33 derece yani 380wlarda üzerine 11 derece koyup üfleme yapıyor.

Son düzenleme:
ısıtmada kullanmaya başlayan mideacılar sizin klimalar min kaç watt çekiyor termostata girmeden

Sıfır ürün Gree klimalarda ilk kullanımlarda tüketimin biraz yüksek olduğu ve birkaç sezon 1 2 yıl yada 1 yaz 1 kış qibi qeçilen sürede cihaz tüketiminin daha makul sewiyelere indiği yani daha az tükettiği hem yaz hem kış için ? Böyle birşey mümkün müdür @mbirol abi
Yapay zekalı klima yapmışta Gree, bizim mi haberimiz yok. Bence bu kullanıcı için tamamen psikolojik bir durum. Çünkü öğle bir şey yayıyorlar ki şu üç beş klima dan az, anlayan tipler. Profesör oldular başımıza, yok Gree çok yakar, yok Haier inverter değil mi vs vs. Hal böyle olunca, biraz meraklı kullanıcılar da ilk araştırmada (klimayı aldıktan sonra genelde araştırır) 2-3 vidro seyredince, vay Gree çok yakıyor izlenimi oluşuyor. Sonra bir bakıyor 2 sene geçmiş, klima canavar, fatura makul. Her şeyi unutuyor.

Eveeeeeet geldik beklenen âna.
İlk gorseldeki fatura da 123 günlük (4 aylık) tüketim toplamı. Bunda etken cihazlar 1 TV 2 klima 12lik 2 çamaşır makinesi 1 bulaşık makinesi 1mini buzdolabı 2 normal buzdolabı (1i eski model 1i yeni) 1 adt dikey tip derin dondurucu. 1 fırın ve aydınlatma. Bu değeri için güneş enerjisi sistemi ile aldım. Bataryalı (akülü) sistem benim kullandığım.
1000244693.jpg

Aşağıdaki fatura ise kardesimin aynı güçteki kendine ayrı yapılan diğer güneş enerjili sistemi ile aldığı fatura. Batarya (aküsü) yok. Kullandığı cihazları 1 adt 24luk baymak klima 1 adt mikrodalga 1 adt TV 1 adt çamaşır makinesi 1 adt büyük boy buzdolabı. Son 15 gündür kullandığı 1 adt bulaşık makinesi ve aydınlatmalar var.

1000244694.jpg

Yapay zekalı klima yapmışta Gree, bizim mi haberimiz yok. Bence bu kullanıcı için tamamen psikolojik bir durum. Çünkü öğle bir şey yayıyorlar ki şu üç beş klima dan az, anlayan tipler. Profesör oldular başımıza, yok Gree çok yakar, yok Haier inverter değil mi vs vs. Hal böyle olunca, biraz meraklı kullanıcılar da ilk araştırmada (klimayı aldıktan sonra genelde araştırır) 2-3 vidro seyredince, vay Gree çok yakıyor izlenimi oluşuyor. Sonra bir bakıyor 2 sene geçmiş, klima canavar, fatura makul. Her şeyi unutuyor.
Walla abi ben bi canawar aldıqımın farkındayım 14kq iç ünite, 34kg dış ünite:love::kiskis Bizim misafir çok olur kişi sayısı çok oldu mu performansı düşük klima baya yetersiz kalıyor we boşa çalışıyor qibi bunun sıkıntısını çok yaşadım deneyimledim o yüzden aldıqım makinaya baya qüweniyorum dewam diyelim Atın ölümü arpadan olsun demi :clap2

Eveeeeeet geldik beklenen âna.
İlk gorseldeki fatura da 123 günlük (4 aylık) tüketim toplamı. Bunda etken cihazlar 1 TV 2 klima 12lik 2 çamaşır makinesi 1 bulaşık makinesi 1mini buzdolabı 2 normal buzdolabı (1i eski model 1i yeni) 1 adt dikey tip derin dondurucu. 1 fırın ve aydınlatma. Bu değeri için güneş enerjisi sistemi ile aldım. Bataryalı (akülü) sistem benim kullandığım.
Ekli dosyayı görüntüle 21577

Aşağıdaki fatura ise kardesimin aynı güçteki kendine ayrı yapılan diğer güneş enerjili sistemi ile aldığı fatura. Batarya (aküsü) yok. Kullandığı cihazları 1 adt 24luk baymak klima 1 adt mikrodalga 1 adt TV 1 adt çamaşır makinesi 1 adt büyük boy buzdolabı. Son 15 gündür kullandığı 1 adt bulaşık makinesi ve aydınlatmalar var.

Ekli dosyayı görüntüle 21578
Akünün farkı awantajın olmuş senin değerler daha iyimiş abi kullandıqın cihazların sayısıda fazla abinden. O qüneş enerji sisteminin bakımları nasıl oluyor akü kaç yılda bi değişiyor mesala we buqün öyle senin sistemden yapmaya kalksalar kaç para qider

Akünün farkı awantajın olmuş senin değerler daha iyimiş abi kullandıqın cihazların sayısıda fazla abinden. O qüneş enerji sisteminin bakımları nasıl oluyor akü kaç yılda bi değişiyor mesala we buqün öyle senin sistemden yapmaya kalksalar kaç para qider
Pek bakım yok panel kirlenirse temizlemesi var. Akünün ömrü teorik 10 yıl üzeri. sistem 150 bin civarında sanırım. Aküsüz 50-75 arası

Walla abi ben bi canawar aldıqımın farkındayım 14kq iç ünite, 34kg dış ünite:love::kiskis Bizim misafir çok olur kişi sayısı çok oldu mu performansı düşük klima baya yetersiz kalıyor we boşa çalışıyor qibi bunun sıkıntısını çok yaşadım deneyimledim o yüzden aldıqım makinaya baya qüweniyorum dewam diyelim Atın ölümü arpadan olsun demi :clap2
Senin cihaz neydi.

g-tech e alışınca düğer klimalar üflemiyor gibi geliyor. normalin 2 katı üfleme kapasitesi var. Sen din değil mi g-tech i taktırmak için yazı bekleyecek olan. Pek aklımdan takip edemedim son mesajları
Ewet abi benim. Daha deneyimim olmadan tamda istediqim aradıqım cihazı bulmuşum qibi hissediyorum sizlerin deneyimleri qözlemlerinizle :cak

Yaw fatura 300 deqilde 400 qelsin ama qercekten de haketti diyeyim ben o kafadayım doqrusu. Diqer klimaların yanında bu hiç 12lik qibi durmuyor :alala 18lik hatta bazı 24lük klima deqerlerine qöz kırpıyor bu cüsse olarak

Biz daha havalar iyi olduğu için sıcağa almadık. Kasım ortası yarım gün kasım sonu tam güne geçeriz sanırım. Ama sürekli olurmu bilmem
Kış erken qiriş yaptı soququ ilerleyen zamanda tam yaşayabiliriz bakarsın sürekli kullanırsın we burda bilqileri paylaşırsın bizde sewe sewe takip ederiz :kiskis

Abi Airy modeli güzel ama oda fiyat olarak yüksek Penrose ile yarışıyor 😅

Yıllık bazda 5000kwh üzerinde tüketim sergileyen bir kullanıcı olarak sanırım yeni sistemde 5000kwh üzerindeki kısım için sübvanse den etkilenmeye başlayacağım. 🤔 Bu uygulama 5000kwh den sonraki tüketim için mi uygulanacak yoksa tamamı için mi? Sanırım dağıtım şirketini bu tüketimle seçme hakkına sahibim ama konu hakkında pek bilgim yok bilgi sahibi olan arkadaşımız varsa tecrübelerini bizimle paylaşırsa memnun olurum. 🙂
IMG_20241102_143333.jpg

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri