Yalıtımsız babayı ikna edersek taş yünü yapabilirim komple binayıevde yalıtım varsa ısınır bence
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yalıtımsız babayı ikna edersek taş yünü yapabilirim komple binayıevde yalıtım varsa ısınır bence
Pancar motoru gibi ta tak ta takKliman sesli çalışıyor diye şikayette bulunan komşuya örnek gösterilecek klima.
Bizim yan komşuda gree ısı pompası var aramız 10mt olmasına rağmen kamyon gibi ses yapıyorKliman sesli çalışıyor diye şikayette bulunan komşuya örnek gösterilecek klima.
aslında sıkmaya geçmiş o ses ondan iştePancar motoru gibi ta tak ta tak![]()
Kardeşim o konuda değilizaslında sıkmaya geçmiş o ses ondan işte![]()
Sonuçta kamyon da ses yapıyor ama onca yükü taşıyabiliyor. Sen anladın onuBizim yan komşuda gree ısı pompası var aramız 10mt olmasına rağmen kamyon gibi ses yapıyor![]()
Isıtma modunda sıcak hava yükseldiği için flaplar biraz aşağı konum alır. Klimanız düzgün çalışıyor.Herkese iyi akşamlar değerli abiler, Midea xtreme save 9000 klima taktırdık yazın, soğutma modunda kullanırken öyle bir sıkıntı yoktu şimdi sıcak modunda kullanmaya başladığımda flap tam yukarı kalkmıyor.Hem kumandadan hem uygulama üzerinden en yukarı bakacak şekilde sabitliyorum ama ortada kalıyor. Bu bir arıza mı yoksa ısıtma modunda bu şekilde mi çalışıyor ?
Otomatiğe alınca hareket ediyor mu aşağı yukarı oynuyor mu? Isıtması nasıl ?Herkese iyi akşamlar değerli abiler, Midea xtreme save 9000 klima taktırdık yazın, soğutma modunda kullanırken öyle bir sıkıntı yoktu şimdi sıcak modunda kullanmaya başladığımda flap tam yukarı kalkmıyor.Hem kumandadan hem uygulama üzerinden en yukarı bakacak şekilde sabitliyorum ama ortada kalıyor. Bu bir arıza mı yoksa ısıtma modunda bu şekilde mi çalışıyor ?
Ne oldu senin kurulum işiYalıtımsız babayı ikna edersek taş yünü yapabilirim komple binayı
Daha kurmadık müsait olamıyorum yawNe oldu senin kurulum işi
Sen müsait olana kadar kış bitecekDaha kurmadık müsait olamıyorum yaw
Aynı devam abiYeni evde ilk defa dün ısıtma modunda klima açtık, o da Breezless olanı açtık, üşüdük diye 24 yapalım dedik yine oturamadık 24 de, 23 de bıraktık, salon ve yatak odası kapıları açık, arada kısa L şeklinde bir koridor, klimanın üfleme yönü ters yani kapı ile aynı duvarda duruyor ama yatak odasına gidince klima açmaya gerek olmayacak şekildeydi biz de gerek görmedik. ev totom metrekare olunca böyle oluyor sanırım
Neyse şöyle bir gerçek kış bastırsın da, yeni ve küçük evde, deniz ile aynı seviyede bir ortamda tüketimler ne oluyor bir de onu görelim bakalım.
Bu arada hepiniz nasılsınız dostlar? Arayı çok açtım farkındayım.![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.