yok dış cepheye bakan duvar evdeki iç duvarlar bu kadar soğuk değil.İç duvar olmalı dış cephe duvarları etkiler araya izolasyon belki yardımcı olur.![]()
sensörün yerini bulursam izolasyon vs bakarım duruma
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
yok dış cepheye bakan duvar evdeki iç duvarlar bu kadar soğuk değil.İç duvar olmalı dış cephe duvarları etkiler araya izolasyon belki yardımcı olur.![]()
Bu nedenle dereceleri merkezi konumlara yakın tutmaya çalışıyorum ki yanıltmasın bizi veriler.vay arkadaş duvardaki soğukluk termometreyi bile etkiliyor
arkasına karton yerleştirdim
Ekli dosyayı görüntüle 22130
25 derecede sürekli orta fanda dener misiniz 1 gün kadar bakalım?Herkese günaydın dostlar. Gece 00:30 da açtım klimayı neredeyse 12 saattir açık. 30set. İlk açtığımda hava durumu 9derece gösteriyordu şuan 17derece. Uygulama iç sıcaklığı 30 ve üstünde göstermesene rağmen hiç bir şekilde kısmamış kendini DF yapmıyor. Tüketim zaten aldı başını gidiyor. Dün de böyleydi.
19m2 oda 30 da içeriyi hamama çevirmesi lazım öyle bir şey de yok. İlk fırsatta bayiye gidip bizzat konuşacam telefonla olacak iş değil. İnşaallah bayi arkamda durur.
Ekli dosyayı görüntüle 22137Ekli dosyayı görüntüle 22138Ekli dosyayı görüntüle 22139Ekli dosyayı görüntüle 22140
Klimayı ilk açtığınızda oda ciddi anlamda soğuk 30⁰ hiç kapanmadan çalışmış buda klima gaz problemi olmadığını gösteriyor. Klima 32⁰ emiş yapıyor buda iyi üfleme yaptığı anlamında ve içerisinin 30⁰ olduğunu gösteriyor. 30⁰ set yapıl klimanın az yakmasını beklemiyoruz sanırım.Herkese günaydın dostlar. Gece 00:30 da açtım klimayı neredeyse 12 saattir açık. 30set. İlk açtığımda hava durumu 9derece gösteriyordu şuan 17derece. Uygulama iç sıcaklığı 30 ve üstünde göstermesene rağmen hiç bir şekilde kısmamış kendini DF yapmıyor. Tüketim zaten aldı başını gidiyor. Dün de böyleydi.
19m2 oda 30 da içeriyi hamama çevirmesi lazım öyle bir şey de yok. İlk fırsatta bayiye gidip bizzat konuşacam telefonla olacak iş değil. İnşaallah bayi arkamda durur.
Ekli dosyayı görüntüle 22137Ekli dosyayı görüntüle 22138Ekli dosyayı görüntüle 22139Ekli dosyayı görüntüle 22140
Hocam çözemediğim için izah edemiyorum ama var bir anormallik. 26 da üşüyorum. Böyle küçük bir odada kendini hiç kısmadan df yapmadan 30 da çalışan klimanın içeriyi hamam gibi yapıp bizi terletmesi lazım direkt üstümüze vuruyor.Klimayı ilk açtığınızda oda ciddi anlamda soğuk 30⁰ hiç kapanmadan çalışmış buda klima gaz problemi olmadığını gösteriyor. Klima 32⁰ emiş yapıyor buda iyi üfleme yaptığı anlamında ve içerisinin 30⁰ olduğunu gösteriyor. 30⁰ set yapıl klimanın az yakmasını beklemiyoruz sanırım.Klima gün boyu çalıştıysa 26⁰ set yapım tüketim grafiği atın ilginç bir durum.
![]()
26 derecede 19m² odada bu klima adamı sıcaktan rahatsız eder içerisi 27 28 derece olur.Hocam çözemediğim için izah edemiyorum ama var bir anormallik. 26 da üşüyorum. Böyle küçük bir odada kendini hiç kısmadan df yapmadan 30 da çalışan klimanın içeriyi hamam gibi yapıp bizi terletmesi lazım direkt üstümüze vuruyor.
Bu gece de 26 da deneyecem 12 saat boyunca. Atarım sonuçları.
Adam Detaycı
26 da çalıştırdım geçenlerde hiç öyle rahatsız etmedi ısıtmadı yani. Bugün dünkü 30 sette testin aynısını 26 set olarak deneyecem bakalım ne olacak26 derecede 19m² odada bu klima adamı sıcaktan rahatsız eder içerisi 27 28 derece olur.
vay arkadaş duvardaki soğukluk termometreyi bile etkiliyor
Bundan kuluçka makinesi için almıştım geçen bakayım elimin altında olsun dedim de bulamadım yawvay arkadaş duvardaki soğukluk termometreyi bile etkiliyor
günaydın abiGünaydın Klima Sevdalıları![]()
Birebir Aynı test. 12 saat boyunca 26 set çalıştırdım sonuçlar ortada. Sizce normal mi?Herkese günaydın dostlar. Gece 00:30 da açtım klimayı neredeyse 12 saattir açık. 30set. İlk açtığımda hava durumu 9derece gösteriyordu şuan 17derece. Uygulama iç sıcaklığı 30 ve üstünde göstermesene rağmen hiç bir şekilde kısmamış kendini DF yapmıyor. Tüketim zaten aldı başını gidiyor. Dün de böyleydi.
Sendeki konu hiç akılımıza hayalimize gelmeyecek bir durum aldı be abi vallahi çok şaşkınım.günaydın abi
sevda değilde nefret haline geldi bende bu aralar![]()
Günaydın.Birebir Aynı test. 12 saat boyunca 26 set çalıştırdım sonuçlar ortada. Sizce normal mi?Ekli dosyayı görüntüle 22161Ekli dosyayı görüntüle 22162Ekli dosyayı görüntüle 22163Ekli dosyayı görüntüle 22164
Teşekkür ederim ederim adem hocam. Öğle sıcağında bile 600W gibi değerlerde dolaşması kendini kısmaması df yapmaması normal bir durum mu?Günaydın.
Elleriniz dert görmesin.
maalesef öyle insan içine girmeden dışardan toz pembe gözüküyormuş onu anladım ben.Sendeki konu hiç akılımıza hayalimize gelmeyecek bir durum aldı be abi vallahi çok şaşkınım.
Aynı testi 22⁰ sabitleyerek Klima üfleme sıcaklığı odada bir derece olsun iç ortam sıcaklığı bilgilerini de ekleyerek paylaşır mısınız? Klima otomatik fan olsun.Birebir Aynı test. 12 saat boyunca 26 set çalıştırdım sonuçlar ortada. Sizce normal mi?Ekli dosyayı görüntüle 22161Ekli dosyayı görüntüle 22162Ekli dosyayı görüntüle 22163Ekli dosyayı görüntüle 22164
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.