Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Evdeki tüm klimalar ankastre tesisat olduğu için voltcraft bağayamıyor ve wifi zımbırtılardan takip ediyorum enerjiyi ama ben sevmiyorum ki böyle. Anlık gözümün önünde olsun istiyorum değerler ve alıştığım düzende hep daha detaylı PC ye aktarabileyim ihtiyaç olunca.

O yüzden bugün bir antin kuntin ile PVC pencereyi veya duvarı delip, gerilim hattını tekrar fişli şekilde Voltrcaft üstünden geçirip geri götürüp bağlamayı düşünüyorum. Dünkü çoluk çocuk internet siparişi ile ev yaptırtınca tesisatlar da böyle oluyor işte :)

he gördüm onuda ihtiyaç halinde dinlemiyor onu yeterki hava soğuk olsun 🫢
Bende çalışıyor 🤔
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Son düzenleme:
Evdeki tüm klimalar ankastre tesisat olduğu için voltcraft bağayamıyor ve wifi zımbırtılardan takip ediyorum enerjiyi ama ben sevmiyorum ki böyle. Anlık gözümün önünde olsun istiyorum değerler ve alıştığım düzende hep daha detaylı PC ye aktarabileyim ihtiyaç olunca.

O yüzden bugün bir antin kuntin ile PVC pencereyi veya duvarı delip, gerilim hattını tekrar fişli şekilde Voltrcaft üstünden geçirip geri götürüp bağlamayı düşünüyorum. Dünkü çoluk çocuk internet siparişi ile ev yaptırtınca tesisatlar da böyle oluyor işte :)
Abi ben bahçeye taktım wifi den devam 12000 BTU Xtreme değerleri birazdan gelecek :cigara

12000 BTU Xtreme ilk veriler şuan aralıklarla gazlayarak ilerliyor dalgalanma var ama 30 dk sonra içeriye bir soğuk akım girmediği sürece stabil ayara gelecektir bekliyoruz. :tara
Screenshot_20250112_140027.webp
Screenshot_20250112_140215.webp

Son düzenleme:
@İRFAN usta bu panel inverter ve akü fiyatlarına nereden bakabiliriz güvenilir yer olarak.
mesela ben kışın sadece klimayı çalıştıracak bir sistem kuracak olsam fiyatı çok uçuk olurmu acaba🤔
klimayı max 1000w çekecek şekilde düşünebiliriz tam zamanlı kullanım olduğu zaman 700w lari geçmiyor oda havalandırma esnasında oluyor.
şu sistem iş görür mü acaba

@İRFAN usta bu panel inverter ve akü fiyatlarına nereden bakabiliriz güvenilir yer olarak.
mesela ben kışın sadece klimayı çalıştıracak bir sistem kuracak olsam fiyatı çok uçuk olurmu acaba🤔
klimayı max 1000w çekecek şekilde düşünebiliriz tam zamanlı kullanım olduğu zaman 700w lari geçmiyor oda havalandırma esnasında oluyor.
şu sistem iş görür mü acaba
Hazır setleri kesinlikle tavsiye etmem.
Bana ayirabilecegin Max tutarı belirt sana olur olmazini araştıririz

@gölge46 sadece gündüz için mi düşünüyorsun yoksa gece de kullanırım mı diyorsun. İlk li 1 TL ise ikinci 2 tl
24 saat şekilde düşündüm ama bütçe yetmez be abi 🤦
aküsüz sıkıntı zaten soğuğun babası gece oluyor bu durumda akülü sisteme bakmak lazım onada ciddi bir bütçe lazım.

24 saat şekilde düşündüm ama bütçe yetmez be abi 🤦
aküsüz sıkıntı zaten soğuğun babası gece oluyor bu durumda akülü sisteme bakmak lazım onada ciddi bir bütçe lazım.
şuan şebeke elektriği olan yere güneş paneli masrafı çok fazla. şu yıllık 5.000kw aşıyorsa bi tık mantıklı oluyor ama diğer türlü mantıklı değil malesef.

şuan şebeke elektriği olan yere güneş paneli masrafı çok fazla. şu yıllık 5.000kw aşıyorsa bi tık mantıklı oluyor ama diğer türlü mantıklı değil malesef.
o yıllık 5000kw olayını az çok anladımda o yıllık sıfırlanır sanırım.

aylık 417 kw geçince iki kat oluyormu acaba fatura onu merak ediyorum yeni yılın fatura gelince göreceğiz onuda.

dediğin gibi şuan maliyeti açısından ciddi bir bütçe lazım güneş enerjisi işine.
önceden akıl edemedik bu işleri elektrik birim fiyatı ucuzdu toz pembe geldi bize şuanda havaya giden faturalara üzülüyorum.

ya bu solar işine kafayı takıp bütçeyi zorlicaz yada aldığımız cihazları tasarruflu almaya çalışacazki oda kolay değilki neresinden tutsan elinde kalıyor 😅

Aküsüz olana gereksiz değil aslında. Hem daha ekonomik hemde gündüz ver gazı ısıtmada veya soğutmada Gece de dengeyi korumak için enerji harcar. Mesala dün 2 saat set 30 da çalıştırdım. Öğlen. Gece 10 da her zamanki set 24 de çalışmadı içerisi 25 gösteriyordu. 25 de bile kaç deva termostat yaptı

Aküsüz olana gereksiz değil aslında. Hem daha ekonomik hemde gündüz ver gazı ısıtmada veya soğutmada Gece de dengeyi korumak için enerji harcar. Mesala dün 2 saat set 30 da çalıştırdım. Öğlen. Gece 10 da her zamanki set 24 de çalışmadı içerisi 25 gösteriyordu. 25 de bile kaç deva termostat yaptı
aküsüz olanda şebeke ile anlaşma yapıp kullanmak gerekiyor ama bu şekilde de mantıklı olmuyor ankara da 2 elektrikli araç kullanıp bu sisteme 15bin dolar civarı para harcayan birisi vardı faturaları paylaşınca mantık dışı kalıyor . Akülü olsa aküler ölüyor neresinden tutarsan tut elde kalıyor. Panel fiyatları 3te 1ine inerse mantıklı olacak ama inmiyor malesef.

o yıllık 5000kw olayını az çok anladımda o yıllık sıfırlanır sanırım.

aylık 417 kw geçince iki kat oluyormu acaba fatura onu merak ediyorum yeni yılın fatura gelince göreceğiz onuda.

dediğin gibi şuan maliyeti açısından ciddi bir bütçe lazım güneş enerjisi işine.
önceden akıl edemedik bu işleri elektrik birim fiyatı ucuzdu toz pembe geldi bize şuanda havaya giden faturalara üzülüyorum.

ya bu solar işine kafayı takıp bütçeyi zorlicaz yada aldığımız cihazları tasarruflu almaya çalışacazki oda kolay değilki neresinden tutsan elinde kalıyor 😅
ilk yatırım maliyetini düşününce mantıksız geliyor. 10-15bin dolar harcayıp sistem kuracaksın amortismanı 10 yılda anca olacak belkide olmayacak cihazlar bozulcak vs. 10bin doları farklı bir yerde kullanıp şebeke elektriği kullanmak daha mantıklı. Şebeke elektriği olmasa çok afaki şeyler kullanılmasa ortalama 150bin tlye bir sistem kurulabiliyor ama bunda da klima vs kullanmak problem yaratıyor bi 100 daha eklemek gerekiyor.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri