İtici bir durum bence @İlteriş YılmazDün önemsiz dedim reklamı izlemedim, izlemedğim için ekrandan gitmiyordu bildirim ve bişey yapamıyorsun kapanmıyordu da
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İtici bir durum bence @İlteriş YılmazDün önemsiz dedim reklamı izlemedim, izlemedğim için ekrandan gitmiyordu bildirim ve bişey yapamıyorsun kapanmıyordu da
Aynı bundan. İzlemeden dün gitmek istemiyordu buqün ikiletmedim kırmadım
Hem midea ların en düşük tüketimde kompresör tüketimini bulmak hemde proje kliamsında fanları normal güç değerlerine düşürmek ileride. Orjinalinde hem iç hemde dış 54W ikiside. Sırf fanlar 110w nerdeyse tabi 24lük klima. Ama ikisinide bozmayı başardım farklı motorlar takılı şu an.Neyin peşindeyiz abi
Yani söylemeyim dedim ama sinir bozuyor yabancı birine denk gelse foruma uğramadan kaçar giderİtici bir durum bence @İlteriş Yılmaz
Yok abi ben şöyle söyleyeyim sana.Aynı bundan. İzlemeden dün gitmek istemiyordu buqün ikiletmedim kırmadım![]()
10+35 45w gördüm diye hatırlıyorumHem midea ların en düşük tüketimde kompresör tüketimini bulmak hemde proje kliamsında fanları normal güç değerlerine düşürmek ileride. Orjinalinde hem iç hemde dış 54W ikiside. Sırf fanlar 110w nerdeyse tabi 24lük klima. Ama ikisinide bozmayı başardım farklı motorlar takılı şu an.![]()
54 o 54 o, 100 o diyelim e nasıl bunlar 200w tüketiyor kompresöre bişey kalmıyorkiHem midea ların en düşük tüketimde kompresör tüketimini bulmak hemde proje kliamsında fanları normal güç değerlerine düşürmek ileride. Orjinalinde hem iç hemde dış 54W ikiside. Sırf fanlar 110w nerdeyse tabi 24lük klima. Ama ikisinide bozmayı başardım farklı motorlar takılı şu an.![]()
Bu gün telde bende karşılaştım.Yani söylemeyim dedim ama sinir bozuyor yabancı birine denk gelse foruma uğramadan kaçar gidervirüs gibi ekranda kalıyor
![]()
Daikinden bahsediyorum onun minimum verisi yok elimde. bide o 24000 lik 200w imkansız54 o 54 o, 100 o diyelim e nasıl bunlar 200w tüketiyor kompresöre bişey kalmıyorki![]()
Tamam abi görüştüm sevgili @İlteriş Yılmaz ile kapattı o sistemi.Bu gün telde bende karşılaştım.
Tamamdır asayiş bermahmutYani söylemeyim dedim ama sinir bozuyor yabancı birine denk gelse foruma uğramadan kaçar gidervirüs gibi ekranda kalıyor
![]()
Google dün yeni bir reklam deniyoruz dedi. Hadi birkaç gün neymiş bakalım dedim de gerçekten rahatsız edici. Haliyle kaldırdık.Tamam abi görüştüm sevgili @İlteriş Yılmaz ile kapattı o sistemi.
Hazır enerji monitörü önümdeyken Dayrelax klimada soğutmada çalıştırıp sonra kapatıp sadece dış ünite fan motorunun anlık tüketimine bakayım10+35 45w gördüm diye hatırlıyorum![]()
Pc de sorun yok ama telde oluyorBen hiçbir şey hissetmedimdns
![]()
O 24lük daikinin iç ve dış fanlarından bizim g-tech aynı wattlarda takmış olmasınlarDaikinden bahsediyorum onun minimum verisi yok elimde. bide o 24000 lik 200w imkansız
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.