Ben de yazdan önce yapayım bariYine zorlu bir filtre temizliği

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben de yazdan önce yapayım bariYine zorlu bir filtre temizliği
Ben bu Filtreleri her 15 günde bir çıkarıp yıkıyorum aceba ben çokmu titzleniyorumYine zorlu bir filtre temizliği
İki tane filtre sen onları üfleyerek temizlersin kendini yormaBen de yazdan önce yapayım bari![]()
Yani yazın bir ara açmıştım görünürde pislik yoktu ama elimi sürünce hafif kir gelmişti elimeİki tane filtre sen onları üfleyerek temizlersin kendini yorma![]()
Bende uyarı verdi 3 gün gecikmeli söktüm bir tek 18lik temizlenecek kıvama gelmiş diğerleri formalite temizlikBen bu Filtreleri her 15 günde bir çıkarıp yıkıyorum aceba ben çokmu titzleniyorum??
fiyat farkı isterlerse nasıl olacakBen bunu para iadesinde zarar etme diye söylüyorum Airy daha düşük tüketime sahipti sanırım @Senior birazdan yazar.![]()
Genelde ön tarafı temiz kalıyor üst tarafta tozlar birikiyor 15 bilemedin 20 gün sudan geçiriver duş başlığıyla güzel temizleniyor saç kurutma ile soğuk modda süzdürüyoruzYani yazın bir ara açmıştım görünürde pislik yoktu ama elimi sürünce hafif kir gelmişti elime
Param yok ağabey defiyat farkı isterlerse nasıl olacak
G-Tec Muadili Airy neyin fiyat farkıfiyat farkı isterlerse nasıl olacak
daha pahalı benceParam yok ağabey deŞaka bir yana sen o klimayı aldığında zaten Airy'de üç aşağı beş yukarı aynı fiyattı.
Kardeşim biz az çok anliyoruz bu işten diye biliyorum G-Tec Muadili yani yeni serisi Airydaha pahalı benceağırlığı bile ondan fazla
Aman dikkat et filtrelerin 0.3 mikron yıpranmasın temizlerkenBen de yazdan önce yapayım bari![]()
Kullanım şeklimize göre bence normal, ben bazen unutuyorum da uygulama hatırlatıyor sağ olsun.Ben bu Filtreleri her 15 günde bir çıkarıp yıkıyorum aceba ben çokmu titzleniyorum??
farkındayım abi ben dedim belki g-tech daha pahalıdır ondan diye birazcıkKardeşim biz az çok anliyoruz bu işten diye biliyorum G-Tec Muadili yani yeni serisi Airy![]()
Sen Airy i al daafarkındayım abi ben dedim belki g-tech daha pahalıdır ondan diye birazcık![]()
verseler alacam abi yapıştıracm airy merak etmeSen Airy i al daa![]()
Genelde pas geçtiğim başlıklardır.Forum da açılan konularda (çok acil, son gün, bu gün almalıyım gibi gibi) başlıkları görünce sinir oluyorum. Yardım edeceğim varsa bile etmiyorum. Afedersiniz yumurta ağzına gelmiş son dakika yardım diyorlar ben/biz ne yapabiliriz sanki. Zaten yarım yamalak bilgi alabiliyoruz isteğini anlayıp çözüm bulana kadar 1 gün geçiyor.
bazıları yardım istiyor çıkıp birdaha gelmiyorlar bazısı detay vermeden sonuca varayım diyor vs vbForum da açılan konularda (çok acil, son gün, bu gün almalıyım gibi gibi) başlıkları görünce sinir oluyorum. Yardım edeceğim varsa bile etmiyorum. Afedersiniz yumurta ağzına gelmiş son dakika yardım diyorlar ben/biz ne yapabiliriz sanki. Zaten yarım yamalak bilgi alabiliyoruz isteğini anlayıp çözüm bulana kadar 1 gün geçiyor.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.