Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

maalesef durmadı abi
Sorun neydi tam olarak bilmiyorum ama benzer durum benim de başıma geldi. Belki konuya denk gelmişsinizdir. Sıfır aldığımız cihazın dış ünitesinde, montajın yapıldığı günden beridir anormal bir ses vardı. Satan bayi arkasında durmadı cihazın. Üzerine bir de oyalayıp tehditvari konuşunca ipler koptu. Önce müşteri hizmetleri aracılığıyla çözmek istedim fakat sürecin çok yavaş ilerlediğini fark ettim. Ardından Gree Global'e uzunca bir mail attım. Maili fotoğraf ve videolarla da destekledim. Aynı zamanda burada da konu açınca sağolsun Adem Hoca'm da Linkedin üzerinden yazı paylaştı ve bu aşamadan sonra bir hareketlilik oldu. Tam 65 günün sonunda değişim işlemi sağlandı ve problem ortadan kalktı bizde de.

Sorun neydi tam olarak bilmiyorum ama benzer durum benim de başıma geldi. Belki konuya denk gelmişsinizdir. Sıfır aldığımız cihazın dış ünitesinde, montajın yapıldığı günden beridir anormal bir ses vardı. Satan bayi arkasında durmadı cihazın. Üzerine bir de oyalayıp tehditvari konuşunca ipler koptu. Önce müşteri hizmetleri aracılığıyla çözmek istedim fakat sürecin çok yavaş ilerlediğini fark ettim. Ardından Gree Global'e uzunca bir mail attım. Maili fotoğraf ve videolarla da destekledim. Aynı zamanda burada da konu açınca sağolsun Adem Hoca'm da Linkedin üzerinden yazı paylaştı ve bu aşamadan sonra bir hareketlilik oldu. Tam 65 günün sonunda değişim işlemi sağlandı ve problem ortadan kalktı bizde de.
sorun kışın yüksek tüketim şikayetiydi bölge müdürlüğü sorunu deneyimlediği, haberdar olduğu bildiği halde kabul etmedi sorun yok dediler THH ye başvurabilirim beni haklı çıkarırlarsa bile yine gree bölge müdürlüğü kabul etmeme gibi bi lüksleri var sanırım. boşa kürek salla olayı oluyor

Gree'ye helal olsun keşke daha iyi distribütörün elinde olsaydı

sorun kışın yüksek tüketim şikayetiydi bölge müdürlüğü sorunu deneyimlediği, haberdar olduğu bildiği halde kabul etmedi sorun yok dediler THH ye başvurabilirim beni haklı çıkarırlarsa bile yine gree bölge müdürlüğü kabul etmeme gibi bi lüksleri var sanırım. boşa kürek salla olayı oluyor
Hocam siz de elinizdeki verilerle beraber globale bir mail atın bence. Marka bu konuda gerçekten duyarlı ve maillere dönüş yapıyorlar. Benim mailime direkt Türkiye'deki genel müdür yardımcısı ve satış sonrası hizmetler müdürünü dahil etmişlerdi. Belki sizin için de bir çözüm yolu sunarlar. Mail adreslerini aşağıya ekledim:

Overseas Sales Inquiry Service: [email protected]
Overseas After-sales Service: [email protected]

Hocam siz de elinizdeki verilerle beraber globale bir mail atın bence. Marka bu konuda gerçekten duyarlı ve maillere dönüş yapıyorlar. Benim mailime direkt Türkiye'deki genel müdür yardımcısı ve satış sonrası hizmetler müdürünü dahil etmişlerdi. Belki sizin için de bir çözüm yolu sunarlar. Mail adreslerini aşağıya ekledim:

Overseas Sales Inquiry Service: [email protected]
Overseas After-sales Service: [email protected]
bi ara ilk başta bunlara yazmıştım Türkiye'deki satıcınızla görüşün dediler

bi ara ilk başta bunlara yazmıştım Türkiye'deki satıcınızla görüşün dediler
Sorunu Gree Türkiye ile çözemediğinizi belirterek tekrar şansınızı deneyin hocam. Belki hakem heyeti ile uğraşmadan bir sonuca ulaşırsınız. Hakem heyeti kararının çıkması uzun sürecektir ama belki yukarıdan baskı olursa sorununuz bir şekilde çözülür diye ümit ediyorum.

Sorunu Gree Türkiye ile çözemediğinizi belirterek tekrar şansınızı deneyin hocam. Belki hakem heyeti ile uğraşmadan bir sonuca ulaşırsınız. Hakem heyeti kararının çıkması uzun sürecektir ama belki yukarıdan baskı olursa sorununuz bir şekilde çözülür diye ümit ediyorum.
bişey çıkmayacak ama yine bir daha deneyeyim

Dostlar herkesin Bayramı Mübarek Olsun. Geliyor gelmekte olan ama aksaklıklar çıkmıyor değil. Uğraşıyorum. İnşallah veriye doyacağımız bir klima gelecek. İç ünite kotrol kartı temel seviyede bitti gibi. Şimdi dış ünite ile ilgileniyorum. Gelişmelerden haberdar ederim.

abi hepimiz senin projeyi bekliyoruz fırtına öncesi sessizlik bu yüzden :hihi :starwars
Çok fonksiyonlu olması için uğraşıyorum özellikle dereceyi gösteren ekran ile data logger i aynı anda çalıştırma konusunda sorun çıktı. Bu nedenle 3 gündür kafa patlatiyorum çözüm için. Çözüm kolay yoldan olmayacak gibi. Bu nedenle umarım en kısa zamanda projenin ilk çalışan halini göreceğiz. Çok temel olarak ekransiz ve veri kayıtsız belki hemen yapılabilir ama belirli bir seviyeden başlamak istiyorum. İlk tasarımıma göre baya değişim oldu. Bakalım inşallah sorunları çözüp çalışır hale getireceğim. Aşağıdaki de spoiler olsun.1000319787.webp1000319788.webp1000319789.webp1000319790.webp1000319791.webp1000319793.webp1000319794.webp
Bunlar sadece ekrana yazılabilen bazı veriler nihai kod farklı olacaktır.

Çok fonksiyonlu olması için uğraşıyorum özellikle dereceyi gösteren ekran ile data logger i aynı anda çalıştırma konusunda sorun çıktı. Bu nedenle 3 gündür kafa patlatiyorum çözüm için. Çözüm kolay yoldan olmayacak gibi. Bu nedenle umarım en kısa zamanda projenin ilk çalışan halini göreceğiz. Çok temel olarak ekransiz ve veri kayıtsız belki hemen yapılabilir ama belirli bir seviyeden başlamak istiyorum. İlk tasarımıma göre baya değişim oldu. Bakalım inşallah sorunları çözüp çalışır hale getireceğim. Aşağıdaki de spoiler olsun.Ekli dosyayı görüntüle 25105Ekli dosyayı görüntüle 25106Ekli dosyayı görüntüle 25107Ekli dosyayı görüntüle 25108Ekli dosyayı görüntüle 25109Ekli dosyayı görüntüle 25110Ekli dosyayı görüntüle 25111
Bunlar sadece ekrana yazılabilen bazı veriler nihai kod farklı olacaktır.
abi senin bu ekran yüzyılın klima ekranı göstergesi olacak çünkü klimaların hepsinde sayısal rakamlar hariç bu tür şeylere yer verilmiyor gerçekten havalı duruyor inceleriz yazısı ayrı güzel olmuş :bye

abi senin bu ekran yüzyılın klima ekranı göstergesi olacak çünkü klimaların hepsinde sayısal rakamlar hariç bu tür şeylere yer verilmiyor gerçekten havalı duruyor inceleriz yazısı ayrı güzel olmuş :bye
Bazı karakterler ekranın sinirlamasindan kaynaklı ya gosterilemiyor yada düzgün görünmüyor. Belki bilirsin eski kaset calarlarda şarkı isimini gostermeo için buna benzer bir ekran kullanırlardı onlar çok daha iyi ama pek bulunmuyor bulunsa da Türkiye'ye gönderimi yok klasik matris LCD lerde de bu canlılık yok

Selamlar Rotasız ,

Klimayı yeni taktığım aç kapa yapmadan kullanıyorum

Klima çalışırken oda elektrik süpürgesi çalışırsa Klima ve dilitreleri için sakınca olur mu ?

Bazı karakterler ekranın sinirlamasindan kaynaklı ya gosterilemiyor yada düzgün görünmüyor. Belki bilirsin eski kaset calarlarda şarkı isimini gostermeo için buna benzer bir ekran kullanırlardı onlar çok daha iyi ama pek bulunmuyor bulunsa da Türkiye'ye gönderimi yok klasik matris LCD lerde de bu canlılık yok
lcd ekranlarda istediğin boyda istediğin yazıların çıkmasını sağlarsın ama onunlada uğraşman gerekecek ekranı bul ordaki sisteme kalıba uyar uymaz bi ton mesele. sen elindekini bitirmeye bak abi en kısa yoldan o bize yeter

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri