Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Dostlar merhaba, 1 hafta önce Xtreme Save aldık. Az önce klimayı açtım, kumanda dan 27 dereceye ayarlı.

Fakat klima üzerindeki led ekranda 30 derece gösteriyor. 26 dereye aldım sonra tekrar 27 dereceye aldım, Led ekranda da 26 derece oldu.

Fakat 5 saniye sonra klima üzerindeki Led ekran yine 30 derece oldu. Süre geçtikte klima üstündeki Led ekranda ki derece 29 28 27 dereceye yavaş yavaş düştü.

Böyle Bir sorun yoktu dün çıktı, midea uygulamasını kurdum, bağlanmak için kumandadan led tuşuna ard arda bastım, bu sorun ondan sonra oldu.

Neden böyle oldu ve çözümü nedir?

Birde benim klimada wifi modülü takılı mı nasıl öğrenirim, forumda bir arkadaş wifi modülü dahili olarak geliyor dedi.

Dostlar merhaba, 1 hafta önce Xtreme Save aldık. Az önce klimayı açtım, kumanda dan 27 dereceye ayarlı.

Fakat klima üzerindeki led ekranda 30 derece gösteriyor. 26 dereye aldım sonra tekrar 27 dereceye aldım, Led ekranda da 26 derece oldu.

Fakat 5 saniye sonra klima üzerindeki Led ekran yine 30 derece oldu. Süre geçtikte klima üstündeki Led ekranda ki derece 29 28 27 dereceye yavaş yavaş düştü.

Böyle Bir sorun yoktu dün çıktı, midea uygulamasını kurdum, bağlanmak için kumandadan led tuşuna ard arda bastım, bu sorun ondan sonra oldu.

Neden böyle oldu ve çözümü nedir?

Birde benim klimada wifi modülü takılı mı nasıl öğrenirim, forumda bir arkadaş wifi modülü dahili olarak geliyor dedi.
Klimanızda bir sorun yok led tuşuna uzun bastığınız için iç ortam sıcaklığını gösteriyor. Kumanda tuşuna bastığınızda klima ekranında ayarladığınız dereceyi gösteriyor birkaç saniye sonra iç ortam ısısını görüyorsunuz.

Klimanızda bir sorun yok led tuşuna uzun bastığınız için iç ortam sıcaklığını gösteriyor. Kumanda tuşuna bastığınızda klima ekranında ayarladığınız dereceyi gösteriyor birkaç saniye sonra iç ortam ısısını görüyorsunuz.
Tekrar eski haline getirmek için, Led tuşuna yine uzun mu basmalıyım

Moderatör tarafında düzenlendi:
Selam kardeşlerim bende sayın @ade tavsiyesi ve birkaç günlük vestel macerası sonrası xtreme save lite olanı aldım.
Şimdi vestel 25 te donduruyordu bazende sıcak oluyordu bu klima onun soğutması gibi iç titretmiyor.
Birde evde ayrı hat ve 16a sigortayla vestelle aynı hatta bağlı olmasına rağmen bu lambalara minimal bir titreme yapıyor ama veztelde bu durum yoktu acaba bana gelen ünitede mi bir sorun var

Selam kardeşlerim bende sayın @ade tavsiyesi ve birkaç günlük vestel macerası sonrası xtreme save lite olanı aldım.
Şimdi vestel 25 te donduruyordu bazende sıcak oluyordu bu klima onun soğutması gibi iç titretmiyor.
Birde evde ayrı hat ve 16a sigortayla vestelle aynı hatta bağlı olmasına rağmen bu lambalara minimal bir titreme yapıyor ama veztelde bu durum yoktu acaba bana gelen ünitede mi bir sorun var

ben bu xtreme save olayını şöyle anlamadım, xtreme save de kendi arasında ayrılıyor mu, benimkinde xtreme eco yazıyor klima üzerinde

Kumandanın üstünde de çizikler var acaba iade bir ürün filan mı geldi
Klimanın tek sevmediğim yanı sesli çalışıyor, fan %10 ultra sessiz modu aktif hala sesli çalışıyor (bana göre) benim istediğim ;

Klima çalışıyor mu çalışmıyor mu belli olmasın, aslında ses olayı çok ciddi bir sorunmuş benim için onu iyice anladım.

Bir daha klima alacak olursam, elektrik tüketiminden önce ilk kriterim muazzam sessiz çalışması olacak 😔

Klimanın tek sevmediğim yanı sesli çalışıyor, fan %10 ultra sessiz modu aktif hala sesli çalışıyor (bana göre) benim istediğim ;

Klima çalışıyor mu çalışmıyor mu belli olmasın, aslında ses olayı çok ciddi bir sorunmuş benim için onu iyice anladım.

Bir daha klima alacak olursam, elektrik tüketiminden önce ilk kriterim muazzam sessiz çalışması olacak 😔
Vestel iç ünite olarak tam sizin dediğiniz gibiydi uyku modun da ses yoktu

Beyler anlayan bilen abiler lambalardakihızlı hızlı ve çok düşük göz kırpma ayrı tesisatla çekilen mide extrme save in motorunda bir sorunla ilgili değildir dimi.2 gün önce aynı hatta vestel flora 12 lik vardı böyle yapmıyordu

elektrik tesisatınızda problem olabilir. topraklamayı bağladılar mı? voltaj ölçümü yapabiliyorsanız bi kontrol edin eğer voltajınız düşüyorsa çevresel bir problem ( trafo yetmezliği ) yaşıyor olmanız yüksek
Bugün tkrr bir elektirikçi getireceğim
İlginç olan bu hatta bağlı vestelde bu sorun yoktu bunda neden oluyor işte canımı sıkanda bu.içerde 18 lik inverter olmayan bir klima daha var oda bu ışık titremesini yapmıyor

Neyse arkadaşlar sorun çözüldü gibi topraklama hattında sıkıntı varmış çok şükür .Artık Klimayla saf deneyimlerimi yazabilirim. Malesef aynı titreme 3 elektirikçi gelse de şebekenizde sorun yok dese de devam ediyor ve klimadan şüphelenmeye başladım

Son düzenleme:
Nem alma modunu ve fan modu tam olarak ne işe yarıyor

Ayrıca eco gear tuşunda gearın işlevi ne oluyor
1)Nem alma modu klimanın kompresörünü daha yüksek frekansda kullanarak içerideki nemi daha güçlü çekmeye yarayan moddur.
2)Vantilatör modu demek daha doğrusu olur dış ünite çalışmaz iç ünite ortamın havasını üfler.
3)Ekonomik modudur ayarlıyacağınız değer sayesinde verimliliğini azaltıp artırabilirsiniz düşük tüketim yapmak için tavsiye edilir.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri