Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Kablo kesitinde sıkıntı yok değil mi? Ya da hat alınan prizde veya buatta başka hangi cihazlar var yüksek güç çeken var mı?
Ya inanın 3 elektirikçi geldi klima için sigortadan ayrı hat çekildi taa klima motpruna kadar. Şöyle bir durum da başıma geldi kumanda jelatini kaldırırmış yada sonra dan takılmış gibi ben jelatini kaldırdım çizikler var kumanda da dünde masanın üstünde nem almış gibi içine 100 lerce çizik varmış gibi oldu acaba dedim iade sorunlu bir cihaz mı bana geldi ama bundan da emin olamıyorum

Ya inanın 3 elektirikçi geldi klima için sigortadan ayrı hat çekildi taa klima motpruna kadar. Şöyle bir durum da başıma geldi kumanda jelatini kaldırırmış yada sonra dan takılmış gibi ben jelatini kaldırdım çizikler var kumanda da dünde masanın üstünde nem almış gibi içine 100 lerce çizik varmış gibi oldu acaba dedim iade sorunlu bir cihaz mı bana geldi ama bundan da emin olamıyorum
Buarada aldığım bayide bugünekadar gördüğüm en güzel insan ve cidden işini çok titz yapan bir elemana sahip.İnanın çaresiz kaldım ve yoruldum

Servise sordunuz mu bişey demediler mi?

Sorunla ilgili bir tespit buldum
Şimdi diyelim 25 derecede klima oda 25.5 oldu klima devreye giriyor ama yavaş üflemeyle ışıklar pırpır ediyor o sırada ben dereceyi 20 ye çektim diyelim klima hızlanıyor ve o titreme geçiyor.Titreme komprösörün alt devirlerinde oluyor gibi.
İnanın teknisyen gibi davranmaktan da bıktım.Yarın bayiyle görüşeceğim umarım bir çözüm olur

selamlar, midea brezeless + 9 btu tr giriş yapacak mı veya fiyat aralığı belli midir ?
ayrıca midea'nın tr fiyatları neden garip bir şekilde pahalı .
https://www.dc-gap.com/product-cate...tioners/wall-mounted-air-conditioners/page/2/ mesela burada ürün 600 pound gözüküyor yaklaşık, 33 bin TL
https://groupsumi.es/en/midea genel bütün midea'lar
https://groupsumi.es/en/climate-con...eless-2-5-kw-2-5-kw-3-5-kw-breezeless09-09-12 multisplit sanırım iki tane 9 luk bir tane 12 lik 1600 pound yaklaşık 88 bin tl yapıyor.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri