Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Oda sıcaklığını kombi termostatı var oradan takip ediyorum. Her marka ve modelde set değerinin sapma oranı vardır. Gree fairy de 1.5 derece. Sadece soğutmada kullanıyorum. Otomatik fanHocam merhaba ben klimanın düzgün çalışıp çalışmadığını anlamak için sormuştum onu. Benim yeni aldığım klima 25 derecenin altına inmedi bir türlü. Tekrar servisi çağırdım. Servis iç ünite fanının arızalı olduğunu söyledi. İç üniteyi değiştirdik 22 ye getirdiğimde 23- 24 kadar geliyor daha aşağı inmiyor Fakat evdeki diğer dijital termometreler 21 i gösteriyor. Siz neden bakıyorsunuz ısı değerlerine klimanın üzerindeki algılayıcıdan mı yoksa diğer termometrelerden mi?
Birde soğutma ve sıcaklığı hangi modda çalıştırıyorsunuz acaba sadece soğutmamı yoksa onu da mı otomatiğe ayarlıyorsunuz?
Not: diğer okuyan arkadaşlarda cevaplarsa sevinirim
Emeğinize sağlıkbuda 24 saatlik grafik kaira 18 bt
Ekli dosyayı görüntüle 27183
teşekkürlerEmeğinize sağlık
Grafitke sağ tarafta seri yan yana 4 adet 0 görünüyor, burada cihaz kendini komple kapatıp tekrar mı açıyor yoksa çok düşük değerlere indiği için 0' a yakın mı görünüyor?
Birde bu grafiğin Enerji tüketim karşılığı ve bahsi geçen iklimlendirme alanının m2 nedir?
Sizib tapo varsa sizde bir grafik atarmısınız me klimanın.Temiz hava rakım..
Aynısını ist. İzmir Antalyada yapan hastanelik olur
Taponun hangi modeli tam ve detaylı grafikler veriyor?Sizib tapo varsa sizde bir grafik atarmısınız me klimanın.
TP-Link Tapo P115, Mini Akıllı Wi-Fi Soketi, Enerji İzleme, 1-pack : Amazon.com.tr https://share.google/u1KlPuHK92fSEKn8STaponun hangi modeli tam ve detaylı grafikler veriyor?
Tapo yok,Sizib tapo varsa sizde bir grafik atarmısınız me klimanın.
Hocam taliye borusu için dirsekle borunun kavuştuğu yere biraz silikon sıkıp parmakla yedirmeniz sonuç verebilir. Kelepçe de deneyebilirsiniz ama suyun sızmasını engellemesi çok düşük ihtimal.Kısa süre önce Midea 12k extreme save alıp taktırdım. Nem alma modunda biraz fazla kullanılınca doğal olarak daha fazla su gidiyor ancak merak ettiğim şey görseldeki yerlerden su damlaması normal mi? Takılan boru kısmına sanki bir kelepçe lazım gibi yani çıkıntısı kısa kaldığından boru sanki çıkacak gibi duruyor. Çıkmaz ama su damlamasının sebebi bu mu acaba? Sızdırmayacak şekilde sağlam geçmemiş gibi görünüyor. Hatta elimle bazen itiyorum daha fazla girsin diye. Normal soğutma modunda bir damlama yapmıyor sebebi fazla su çıkmadığı için olmalı. Ancak boru dışındaki görseldeki yerden de suyun az da olsa damlaması normal mi diye sormak istiyorum. Bir de boruların o şekilde gidişi tesisat olarak normal mi acaba? Yatay bir düzlemde gidip sonra aşağıya su giderine iniyor boru.
Ekli dosyayı görüntüle 27259Ekli dosyayı görüntüle 27260Ekli dosyayı görüntüle 27261
Teşekkürler hocam. Normalse sıkıntı yok o zaman. Zaten soğutma modunda olmuyor. Nem alma modunda kullanınca fazla su gittiğinden dolayı oluyor. O da hızlı damlama değilde çok az damlama şeklinde sıkıntı yok. Sadece normal olup olmadığını öğrenmek için sormuştum. Teşekkürler.Hocam taliye borusu için dirsekle borunun kavuştuğu yere biraz silikon sıkıp parmakla yedirmeniz sonuç verebilir. Kelepçe de deneyebilirsiniz ama suyun sızmasını engellemesi çok düşük ihtimal.
Sağdaki gaz borularının dış uniyete girdiği bağlantı noktasının kapağı, üniteye giriş yapan bakır borular girişe doğru belli bir uzunlukta çıplak oluyor, bu da terleme yapıp damlama şeklinde suya neden oluyor. Bence normal, annemlerin eve aldığım Rota Seal 12btu klimada da durum aynı. Boruları yandan görüyorum terlediklerini gözlemledim.
Bana sordunuz sanırım hocam. Merhabalar. Biz memnunuz gayet güzel soğutuyor. 20 metre kare salona taktırdık. Dış ünite sadece odayı soğutana kadar biraz ses yapıyor. Dışarıya koydurursanız daha az ses duyarsınız tabi ki. Biz balkona koyunca balkonun kapısı açık olunca biraz ses olabiliyor ama çok rahatsız edici olduğunu düşünmüyorum. Zaten odanın ısısı ayarlanan seviyeye geldiğinde ses de doğal olarak azalıyor. Çünkü cihazın fazla çalışmasına gerek kalmıyor anladığım kadarıyla. Yani başta odayı soğutmak için hızlı çalışıyor ki hızlıca soğutabilsin diye sonra kendini rölantiye alıyor.Hocam merhaba cihazdan memnunmusunuz soğutmada dış ünite sesi nasıl kompresör sesi çok fazla geliyormu
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.