? Abi sizin oralar ılıman gibi gözükse de epey bir fark var aramızdaSenin mesajı okuyunca baktım abi burası şu an 2 derece.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
? Abi sizin oralar ılıman gibi gözükse de epey bir fark var aramızdaSenin mesajı okuyunca baktım abi burası şu an 2 derece.
Muğla ve aydının belirli bölgeleri yazı yaz gibi kışı da kış gibi yaşıyor. Güney egede olmalarına rağmen tuhaf bir havaları var.? Abi sizin oralar ılıman gibi gözükse de epey bir fark var aramızda
Aynen öyle abiMuğla ve aydının belirli bölgeleri yazı yaz gibi kışı da kış gibi yaşıyor. Güney egede olmalarına rağmen tuhaf bir havaları var.
2013 de Fethiye ye ilk geldiğimde (ki Bodrumdan gelmiştim) dedim ki ''la bu nasıl memleket?''Muğla ve aydının belirli bölgeleri yazı yaz gibi kışı da kış gibi yaşıyor. Güney egede olmalarına rağmen tuhaf bir havaları var.
Temel COĞRAFYA eğitim ders bilmem kaç konu türkiyede dağların sıralanış yönü. Ege de dağlar kıyıya dik uzanır dolayısı ile iç anadolunun eşsiz serin ve soğuk havası tüm coşkusu ile batı ile güney batı illerini kucaklar.Aynen öyle abi
Oralar Akdeniz artık. Akdeniz Ege'ye benzemez ağam.2013 de Fethiye ye ilk geldiğimde (ki Bodrumdan gelmiştim) dedim ki ''la bu nasıl memleket?''
Tamam Bodrum da sıcak ama, Fethiye'de inanılmaz bir nem faktörü var Bodruma kıyasla.
Sonra zaman geçtikçe iyice kanaat getirdim ki bu bölgeler sadece harita üzerinde EGE
Ne bölge insanı ne de coğrafyasının EGE ile uzaktan yakından alakası yok.
Sen bizden siiiiin abi Akdeniz insanıyız. Fethiye bulunduğum Manavgat ilçesine çok çok benziyor hava su ve doğal çevre olarak.2013 de Fethiye ye ilk geldiğimde (ki Bodrumdan gelmiştim) dedim ki ''la bu nasıl memleket?''
Tamam Bodrum da sıcak ama, Fethiye'de inanılmaz bir nem faktörü var Bodruma kıyasla.
Sonra zaman geçtikçe iyice kanaat getirdim ki bu bölgeler sadece harita üzerinde EGE
Ne bölge insanı ne de coğrafyasının EGE ile uzaktan yakından alakası yok.
?Temel COĞRAFYA eğitim ders bilmem kaç konu türkiyede dağların sıralanış yönü. Ege de dağlar kıyıya dik uzanır dolayısı ile iç anadolunun eşsiz serin ve soğuk havası tüm coşkusu ile batı ile güney batı illerini kucaklar.![]()
Sen yaylaya çıkıp çay demlememişsin belli.?
Abi ben suyun 1010 hpa altı alçak basınç ta daha çabuk kaynadığını bile geçenlerde öğrendim ?
Doğru bildin abi ?Sen yaylaya çıkıp çay demlememişsin belli.
EGE candır beyaaaaOralar Akdeniz artık. Akdeniz Ege'ye benzemez ağam.![]()
250 sayfa yaparız abi biz burayı yakında ?Baktım ki sevgili @muhammet göl @ByCilo @REMZİ96 @İRFAN ve birçok dost değişik konu başlıklarında muhabbet ediyor, Ee konu güzel, dostlar güzel, muhabbet de güzel o zaman niye bizim de bir lokalimiz olmasın değil mi?
Ee di haydee, muhabbetiniz daim olaaa
Ekli dosyayı görüntüle 10596
Yalan değil abi uzun yıllar sevmeden ve mecburiyetten yaşadık burada ama şimdi mesela sevgili @İlteriş Yılmaz beni Muğla il sınırının ötesine çıkartamıyorSen bizden siiiiin abi Akdeniz insanıyız. Fethiye bulunduğum Manavgat ilçesine çok çok benziyor hava su ve doğal çevre olarak.
Abi breezelss in temizlenmesi kolay mı normal mi yoksa zor mu bununla ilgili kolay vidalar var mı ve gtech deki gibi kolay flap sökme şansı falan var mıAbi birçok deneme yaptım günlerce. Breezeless ile tam tersi mantıkta çalışıyor.
Bunun sebebi kılcal/exp farkı mı diye şimdi daha profesyonel testlere başlayacağım.
Bizim @Yelda Helvacı nın CAFE sinden ve @Beril in çenesinden neyimiz eksik agam250 sayfa yaparız abi biz burayı yakında ?
Hayır abi o sınıf AEP ile sınırlı bırakılmışAbi breezelss in temizlenmesi kolay mı normal mi yoksa zor mu bununla ilgili kolay vidalar var mı ve gtech deki gibi kolay flap sökme şansı falan var mı
Yaşamak için Türkiye'nin en güzel yeridir Muğla. Tüm Türkiye'yi gezen biri olarak söylüyorum.Yalan değil abi uzun yıllar sevmeden ve mecburiyetten yaşadık burada ama şimdi mesela sevgili @İlteriş Yılmaz beni Muğla il sınırının ötesine çıkartamıyor![]()
Heeee
Abi ofis demişken AEP ofiste takılıydı sanırım1-2 gündür ofisten çıkınca havanın akşam ayazına döndüğünü görüyorum ama gündüz burası sanki Nisan ayı gibi
Daha bugün Hatun'a dedim bu kışın gelmemesi de, yağmur olmaması da sıkıntı.
Burada normalde bizim zirveler çok etkili kar ile kaplanırdı, şimdi sadece yer yer kar var o da zirveye yakın yerlerde.
Aralık bitiyor yahu![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.