Abi benmkisi eringeç işi bakma sen banaolmuyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Abi benmkisi eringeç işi bakma sen banaolmuyor.
Yarın gelecekler bu gün yine aradılar yarını teyit için; gelmeyin de diyemedimRemzi en iyisi sen gree ye devam et yoksa 50yi bulacak diğerleri ?
İrfan abi gree yi çözdü sanırım uzun kullanımda tüketimi fark edebilir
Ek olarak Klimayı irfan abi ikna etti remziBu irfan abinin düşüncesimi yoksa ekip gelip öyle mi demiş
Doğalgaz ile kıyaslama yapıyorum klima bana doğalgazdan çok daha ucuza gelecek abi ??Hiç olmazsa 1KW başına 1 tl ve fazlası kâr edeceksin artık![]()
Ya korkmayın benim usta duvarları ekovat ile yıkama yapmış birşey olmaz diyor sizin düşündüğünüz şeye bak ???Ek olarak Klimayı irfan abi ikna etti remzi![]()
Şimdide gelen ekibi ikna etmesini bekliyorum
@İRFAN abi sen üründen razı isen bir şekilde ekip gelince ürünü elletme bence.
bir çay ikramı ile iş çözülür bence?
bende senin gibi bazı şeylerde ince fikir liyim o gaz vanasını açtırmam abi ben ?
O vanayı yakarım gene açtırmam![]()
Senin için çok iyi olacak abi?Doğalgaz ile kıyaslama yapıyorum klima bana doğalgazdan çok daha ucuza gelecek abi ??
Eline yüzüne bulaştırıp çok gaz kaçırmazlarsa problem yok baksınlar. Ama çalışmazken veya ısıtma modunda basınç yüksek olduğu için kaçak çok olur soğutmaya alıp 4 bar altına düştükten sonra bağlamalarını nasıl sağlarım onun düşüncesindeyim.Ek olarak Klimayı irfan abi ikna etti remzi
Şimdide gelen ekibi ikna etmesini bekliyorum
@İRFAN abi sen üründen razı isen bir şekilde ekip gelince ürünü elletme bence.
bir çay ikramı ile iş çözülür bence?
bende senin gibi bazı şeylerde ince fikir liyim o gaz vanasını açtırmam abi ben ?
O vanayı yakarım gene açtırmam![]()
Bu ürünlerin temel problemi kalibrasyon oluyor genelde. Doğru sonucu verip vermediklerinden emin olmak zor. Kalibre edilmiş, güvenilirliği yüksek ürünler de nispeten pahalı :/@Adem Helvacı @İlteriş Yılmaz @REMZİ96 @muhammet göl Klimanın sürekli çalıştığı ortamda isteristemez havasız kalıyor solumadan kaynaklı karbondioksit miktarı artıyor. Bu nedenle stabilitesi yüksek ve nisbeten ekonomik CO2 sensörü var mıdır takip ederek havalandırmaya gerek mi değil mi karar versek.
Abi düzenli havalandırma yaparsan bence sorun olmaz.@Adem Helvacı @İlteriş Yılmaz @REMZİ96 @muhammet göl Klimanın sürekli çalıştığı ortamda isteristemez havasız kalıyor solumadan kaynaklı karbondioksit miktarı artıyor. Bu nedenle stabilitesi yüksek ve nisbeten ekonomik CO2 sensörü var mıdır takip ederek havalandırmaya gerek mi değil mi karar versek.
tabi elektriği koklayan klima sendeAbi düzenli havalandırma yaparsan bence sorun olmaz.
Ben mesela hiç acımıyorum odada küçük olunca istediğim vakit açıyorum camı oda büyük olsa yine açarım ben düşüneceğime klima düşünsün ?
? Tüplü abi benimkitabi elektriği koklayan klima sende![]()
benimkinede takalım tüp? Tüplü abi benimki
Sizinkiler de tüplü abi ?benimkinede takalım tüp![]()
Havalar da soğudu Yakında benzine geçecektir hiç kapanmamaya başladıbenimkinede takalım tüp![]()
Beni saymayı unutmayın ?O prime sahibi olanlardan biride benim. Keşke 3-4 tane alsam da kenara koysaydım. Yedekte dursun diye. 2 sene sonra G-TECH e 21000 verdik
Teşekkürler dostum. ? Bende parametre 4 ü test edeyim derken hava döndü makine termostat yapmıyor 35 45⁰ bandı sürekli ateşliyor. ? Normalde 25 set yaptığımda 29⁰ emiş yakaladığında termostat yapardı şimdi emiş 27.5⁰ üzerine çıkamadı dışarıda hava 1⁰ 1⁰ hep aşağı yönde. ?Senin için çok iyi olacak abi?
Kendi açımdan bakarsam olaya
Bugün günü 8kw ile kapatırım ben dünden beri dir sertleşti hava gece 1 ila 0 dı
bugünde hava zehir
geçen kış 0 ila -10 arası günlük 9kw gördüm
bakalım bu kış nasıl olucak
hava 0 larda klima hiç kapanmıyor 350 380 arası kendini sabitliyor
24x380 desek 9.2 kwx30=273kw yine memnunum
Klimam Mitsubishi olsaydı belki 150 200 w ile devam ederdi günlük oda 5kw desek ayda 150kw yapsa midea dan 120kw az yakardı ?
Mahallemizden gelen elektrik yorumlarına göre ben burda yine karlıýım adamlar isyan ediyordu elektrik faturasına 2bin leri dile getiriyor lardi soğuk günlerde ?
Sana Total hiç kapanmadan sıfır termostat olarak iki klimanın elektrik saati üzerindeki verisini söyleyeceğim. Kafan rahat olsun seninki hala tüplü diyebiliriz. ?Havalar da soğudu Yakında benzine geçecektir hiç kapanmamaya başladı
Benim hesap doğrumu abi 400w civarı 24saat devam etse 9.6kw yapar demi
Prime yerine Xtreme serisi geldi sanırım. ?Beni saymayı unutmayın ?
Benim eski topraktır prime Maraş'ın en ağır kış şartlarında max 10kw yakıtı vardı
Banada bu arşivcilik yüzünden hafıza yetişmiyor ?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.