Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Burdayım patron ? nabıyonuz@REMZİ96 ses deneme ses ver remzi ?
Naptın klimayı çok vurma ha kıymetlimiz o bizim güç yetmez oldu
Yakışmış adama alma elimdenBu kupa yüzünden evde de kavga çıkmazsa iyidir kupaya çöktü bizimki ?
Zaten imkansız dostum teşekkürler ?Yakışmış adama alma elimden![]()
Nabalım yuvarlanıp gidiyoruz sen nabbtin servis mi bekliyorsunBurdayım patron ? nabıyonuz
Rica ederimZaten imkansız dostum teşekkürler ?
Evet abi heryer sıkıntı ya gree gtechi verdiğim yer ısınmıyorum diyor pazar günü benimle bereber taktığım aep ısınmıyorum diyor onları çözmeye çalışıyorum bir yandan gree ye sıkıntı veriyorum diğer yandan aep 18 lik alacağım adama yarın me legendera mı önersem diyorum 10 bin fazla ver legendra alak mı desem diyorumNabalım yuvarlanıp gidiyoruz sen nabbtin servis mi bekliyorsun
Abi gree midea ısıtmıyor sa Mitsubishi nasıl ısıtacak ki oradaki durumu aklım almadı benimEvet abi heryer sıkıntı ya gree gtechi verdiğim yer ısınmıyorum diyor pazar günü benimle bereber taktığım aep ısınmıyorum diyor onları çözmeye çalışıyorum bir yandan gree ye sıkıntı veriyorum diğer yandan aep 18 lik alacağım adama yarın me legendera mı önersem diyorum 10 bin fazla ver legendra alak mı desem diyorum
Beklenti nedir acaba ?Abi gree midea ısıtmıyor sa Mitsubishi nasıl ısıtacak ki oradaki durumu aklım almadı benim
Valla bende anlamadım ya çok büyük geliyor ortam yada arıza desek sanmıyorumBeklenti nedir acaba ?
Abi gree midea ısıtmıyor sa Mitsubishi nasıl ısıtacak ki oradaki durumu aklım almadı benim
Yok ben markasal demek istemedim de sorunu çözememis tim btu ile sorunu çözelim derken elektrik olarak size dönüşü çok olmasın diye bence Mitsubishi electiric lerden alsanız daha iyi olur yine siz bilirsiniz tabiiMarkasal değil abi sorun 12 lik midea aldık ısı kaybı çok diye değiştirecez daha büyük bir btü alacaz 27,5 m2 oda.
18 aep 24 xtreme 18 legendra hangisini alsak diye düşünüyorum oraya adam içerisi sabit 31 derece olsun diyor
Bu sefer legendrada içeriyi sabit 31 derece yapmazsa adamla kötü olacazYok ben markasal demek istemedim de sorunu çözememis tim btu ile sorunu çözelim derken elektrik olarak size dönüşü çok olmasın diye bence Mitsubishi electiric lerden alsanız daha iyi olur yine siz bilirsiniz tabii
Ozaman işte zarar yine ona olur yalıtım yaptırsa daha iyi olmaz mıBu sefer legendrada içeriyi sabit 31 derece yapmazsa adamla kötü olacaz
Ofis abi bu içerisi zaten sıfır duvar kağıdı asma tavan falan dışarısıda fabrika zaten olmazOzaman işte zarar yine ona olur yalıtım yaptırsa daha iyi olmaz mı
Aboo ozaman işiniz zor olabilir klimanın epey bir ekmek yemesi lazım orayı sabit döndürmesi içinOfis abi bu içerisi zaten sıfır duvar kağıdı asma tavan falan dışarısıda fabrika zaten olmaz
Abi sabit 31 civciv mı çıkacak ?Markasal değil abi sorun 12 lik midea aldık ısı kaybı çok diye değiştirecez daha büyük bir btü alacaz 27,5 m2 oda.
18 aep 24 xtreme 18 legendra hangisini alsak diye düşünüyorum oraya adam içerisi sabit 31 derece olsun diyor
Bende anlamıyorum içerisi yanıyor sabit 25 falan işte adam hala soğuk diyor bende sen içerisi 30 31 derece olsun istiyorsun abi ozaman dedim evet öyle istiyorum diyor ?Abi sabit 31 civciv mı çıkacak ?
Elektirik artık umrumda değil adam ısınsın yeter sen olsan hangisini alırsın 18 aep 18 legendra 24 xtremeAboo ozaman işiniz zor olabilir klimanın epey bir ekmek yemesi lazım orayı sabit döndürmesi için
Size az yakan güçlü makina lazım
Fallow mı açıyorsun kumandayı dışarıya koyup 30⁰ yapıştırıyoruz bakalım ne olacak ama 1 hafta çalışması lazım ?Bu sefer legendrada içeriyi sabit 31 derece yapmazsa adamla kötü olacaz
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.