Abi dış üniteden gelmiyormu elektirk dış ünite nerde şuanDostum tesisat gömülü priz olayı yok yani ? sigorta kutusuna alsam diyorum oda çok yüksek rakamları buluyor. ?

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Abi dış üniteden gelmiyormu elektirk dış ünite nerde şuanDostum tesisat gömülü priz olayı yok yani ? sigorta kutusuna alsam diyorum oda çok yüksek rakamları buluyor. ?
Dışarıda yere yakın bir konumda dış ortama açık yağmur alan bir yerde. Sanırım dışarıya bir sıva üstü priz yaparak bu iş çözülebilir ama dış ortamdan korumak gerekir priz ve cihazı. Birde wifili bir model olmalı sürekli dışarıdan kontrol mantıklı gelmiyor. ?Abi dış üniteden gelmiyormu elektirk dış ünite nerde şuan![]()
Bulunduğu yerden bir kablo bağlarız abi dış üniteye yakınında yağmur almayan yerde priz yokmu oraya kadar kablo çekerizDışarıda yere yakın bir konumda dış ortama açık yağmur alan bir yerde. Sanırım dışarıya bir sıva üstü priz yaparak bu iş çözülebilir ama dış ortamdan korumak gerekir priz ve cihazı. Birde wifili bir model olmalı sürekli dışarıdan kontrol mantıklı gelmiyor. ?
Korunaklı bir sıva üstü kutu içi yapılır sen watt ölçer öner ekonomik iş yapacak wifi üzerinden bilgilere erişilen. ?Bulunduğu yerden bir kablo bağlarız abi dış üniteye yakınında yağmur almayan yerde priz yokmu oraya kadar kablo çekeriz![]()
Abi muhammet ve ben irfan hepimizde tp link var p110 ve p115 ikisinede bakalım hangisi indirime girerse onu alalım sanaKorunaklı bir sıva üstü kutu içi yapılır sen watt ölçer öner ekonomik iş yapacak wifi üzerinden bilgilere erişilen. ?
Bunda 16A yazıyor 18binlik sigorta 20A bir sorun olur mu ?Abi muhammet ve ben irfan hepimizde tp link var p110 ve p115 ikisinede bakalım hangisi indirime girerse onu alalım sana![]()
Güneş enerjisi işinin tamamlanmasını bekliyorum ve de soğuklar tam yok daha. Sensör yerine müdahale kesin gibi.İlk ince birkaç gün suanki hali ile kesintisiz deneyip sensörün yerini değiştirip tekrar denemek lazım.@İRFAN abi ne yaptın gelişme varmı senin inat klimadan
Hele paylaş bizde iştaha gelek iki söküp takak tadı yok böyle![]()
Klimanın teknik dokümanının da akım değeri yazar ondan düşük olmadığı sürece sıkıntı yok.Bunda 16A yazıyor 18binlik sigorta 20A bir sorun olur mu ?
Bunda 16A yazıyor 18binlik sigorta 20A bir sorun olur mu ?
Dediğin detayı yorumlarda da yazmışlar ??Ekli dosyayı görüntüle 11340seninki sanırım extrem save di burada yazana göre Max 9 amper çekiyor ki bu akıllı prizler 16 amper fazlası ile Yeter. P115 modelini almanı tavsiye ederim çoklu prizde yan prizi işgal etmiyor. Yerim var dersen p110 da aynı özellikte sadece kasa büyük.
Fark çok az ama illaki var uzun vaadede detaylı takip edilirse anca bulunur.Faydası olurmu olmaz mı bilmiyom ammaaa yaptım yinede erimez inşallah yaw?Ekli dosyayı görüntüle 11353
Çok uzun bir mesafe değil belki fazla bir etkisi olmayacak ama kafa rahat şimdi ??Faydası olurmu olmaz mı bilmiyom ammaaa yaptım yinede erimez inşallah yaw?Ekli dosyayı görüntüle 11353
Önceden borulardan kestikleri kalan yalıtım malzemesi vardı basit şekilde onu bantlamıştım şimdi onun üzerine bunuda ekledim onu çıkarıp bakınca gördüm ki bakır boru kararma yapmamış ne kurtarır sak o kâr dediğin gibi abiÇok uzun bir mesafe değil belki fazla bir etkisi olmayacak ama kafa rahat şimdi ??
Onu takip edeceği mi sanmıyorum ama en azından boru oksit lenmez oda yeter abi?Fark çok az ama illaki var uzun vaadede detaylı takip edilirse anca bulunur.
Abi wi-fi nin kapsama alanınıda unutma priz takacak zamanKorunaklı bir sıva üstü kutu içi yapılır sen watt ölçer öner ekonomik iş yapacak wifi üzerinden bilgilere erişilen. ?
Sanırım sıkıntı olmaz veriyi yaklaşıp alabilirim bende sabit internet yok ortak erişim noktası mobil internet kullanıyoruz ?Abi wi-fi nin kapsama alanınıda unutma priz takacak zaman
Evaparatör kirli gibi görünüyor. Kirli ise enerjiyi kesip bir su tutmakta fayda var.Daha tam kışa bile girmeden dış ünite berbat olmuş bu şekilde girsem kışa acaba çok etki edermi yakıta performansa ?Ekli dosyayı görüntüle 11355
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.