Manavgat ÇeltikçiBucak çeltikçi de misin sen ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Manavgat ÇeltikçiBucak çeltikçi de misin sen ?
Yaklaşık evet İ-FEEL modunda kullanıyorum. 10 ar dk ara ile sıcaklık verisini gönderiyor. set 25 iken 26 olduğunda termostata giriyor 23 olduğunda tekrar çalışmaya başlıyor.Bu aradaki 40dk termostat süresi mi?
40 dk termostat İ-FEEL modunda oluyor iç ünite kontrolünde olunca 15 dk nın altında bekleme süresi. 25 set 26 da duruyor 23 olunca tekrar çalışıyor. kumanda 10 ar dk ara ile sıcaklık verisini iç üniteye gönderiyor.Set değeri önemli! İrfanın klima 40dk termostat yapmış görünüyor bu oldukça uzun bir süre yapması gereken set değerini düşürerek klimanın rölanti ye almasına zaman tanımak. Belki klima daha fazla kendini kısabilir.
Benim 22 set evdeki derecelerin aşağıda hava 4⁰ ama hissedilen 1⁰
Bir önceki paylaştığım resimlere bakarsanız orada hava 12⁰ lerde aradaki fark dış ortam sıcaklığının içeriye nekadar etki ettiğini gösterir orada da set değeri 22⁰
İrfan set değerini düşür klimaya zaman tanı derim.
Çindekilere mail atmıştım. Uygulama da dış ve iç sıcaklıklar görülmüyor. Güncelleme ile ekleyin diye. Bana wifi modülü ile klimanın herşeyini sordular en son üzgünüz istediklerinizi desteklemiyor dediler. Geçmiş mesajlardan birinde iç ünitenin gösterdiği değerden içerisi 3 derece daha sıcak hatalı demiştim ona da tampon sıcaklık değeri tanımlı isterseniz kumandadan tuş kombinasyonu ile bu tampon sıcaklık değeri değiştirebilir veya kaldırabilirsiniz demişler denedim ama olmadı. Bu günde geçenlerde TLC den gelen serviscilerden mesaj geldi çin den haber geldi o 3 derecelik sapmayı kumanda dan çözebiliyormuşuz dedi. Bende öğrendim o olayı ama yapamadım dedim. Önümüzdeki hafta gelecekler. Bakalım başarabilirsek o zaman belli olur ne olduğu.Abi o klima rölanti ye geçmez ya öyle bir illet ki o ?
Fikrimce Kısacak olan makina 30 dada kısar 28 dede ha oda mt2 ye göre 30 da geç kısar amma kısar ?
Cins o klima ?
Ben sürekli çalıştırmıyorum ilk çalışmada tüketim dolayısı ile yüksek oluyor ama set e gelince nerdeyse kısmadan pat gidiyor.Cins bir algoritma ile çalışıyor bu aletler 22⁰ set ile inanması zor bir alan ısıtıyorum İrfanın alan küçük ama klima büyük! 25⁰ ile çalışması anlamsız oluyor sarfiyat bu set değerine göre fazla olur kısmaya fırsat bulamaz termostat yapar. ?
Makineyi 22⁰ ye setleyip deneme imkanın ve ar mı fan %80 manuelBen sürekli çalıştırmıyorum ilk çalışmada tüketim dolayısı ile yüksek oluyor ama set e gelince nerdeyse kısmadan pat gidiyor.
Dün foruma giremedim neler dönmüş yaa.Normal Değil abi
Muhtemelen
Bizim klimalar daki gibi onunda termostat sırasında fan kapalı ise sensör soğumuyor dur e klimanın da zaten kafa kırık çalışmaz tabi ?
Dedik emmee bu zalımın sensör yanda ?
Tam bir bitirim ya bu Gtech
O kadar çok şey denedim ki hangisini denedim hangisini denemedim karışır oldu.Önceleri denemiş olabilir irfan abi bunu??
Güneş enerjisi kurulumuna yoğunlaştım son günlerde onunla uğraşıyorum. Bitti mi güneşli günlerde dayayacam 30 airfan abide sanırım doğalgaz da yoktu muhtemelen sürekli açacaktır bundan sonra ?
Gün içinde görünce bir yorumlasın bakalım deneyecek bir şekil kaldı mı gtech in
Aynen beni takip et özelliğinde bir tık fazla tüketiyor. Çalışması ve termostatı da uzun sürüyor.Ben ben set 27 flap yukarı yaptığımda klima iç ortamı 30 ölçüyor Aep de ama iç ortam 24 emmeyi iç ortam olarak algılıyor tüketimde ortalama 400w bandında gidiyor aep.
ama fallow me açtım dün 26 yaptım sabit 600w gitti iç ortam 26 yaptıktan sonra çünkü dışarısı 5 dereceydi sabit 600w gitti yarım saat kapattım geri ama fallow me açıkken
@İRFAN
Emme sıcaklığını en az 3 derece düşük ölçüyor bunu bilerek yapmışlar tampon sıcaklık diyorlar kumandadan bu değeri değiştirebiliyormuşuz ama ben yapamadım.Klima iç ortamı 25 ölçeken iç ortam gerçekten 25 mi abi
%80 fan çok değil mi %50 de bile ieride fırtına esiyor.Makineyi 22⁰ ye setleyip deneme imkanın ve ar mı fan %80 manuel
Çok abi ya onu yapabilmek için oda büyük olmalı sabit 50 den öte dayanamıyorum ben 20mt odada%80 fan çok değil mi %50 de bile ieride fırtına esiyor.
Bunlarında kapasiteleri var kardeşim eve göre alacaksın ?Şu sıralar babamın kombiye odaklandım bende yeni kombi alacaz zıkımlardan hiç anlamıyorum babamda Vaillant alalım yine diyor acaba hangi modeli alsak iyi olur klima gibi nokta atışı yapmak lazım
Yeni öğrendiğim bir ŞOHBEN markası var adı@ByCilo abi bende son 1 haftadır termosifon un dereceyi 35 lere çektim genel kullanım için yeterli oluyor duş zamanı 55 e alırım normal zamanda 35 bakalım böyle nasıl olucak ?
Onlar da kw olarak oluyor Muş ozaman uygun kw seçimi yapacaz ve tam yoğuşmalı iyi olur demi abiBunlarında kapasiteleri var kardeşim eve göre alacaksın ?
Abi benimki 65lt termosifon 75 25 arası set var 35 e aldım şuan çok ideal normal kullanımda 55 eli yakıyor 35 iyi geldi banaYeni öğrendiğim bir ŞOHBEN markası var adı
Shofbi
arkadaşım almış çok iyi diyor deniz menşeli bir alet. İstenen sıcaklığa ayarlıyorsun kendisi o sıcaklıkta veriyor suyu diyor. Klasik şohbenler ya dondurur ya haşlar.
Bizim rezistans üzerinde ayar var kısma yapabiliyoruz ama fazla miktarda suyu ısıtma yapıyor. ? Belki ileride alabilirim ama şimdilik öncelikli işler var ??Yeni öğrendiğim bir ŞOHBEN markası var adı
Shofbi
arkadaşım almış çok iyi diyor deniz menşeli bir alet. İstenen sıcaklığa ayarlıyorsun kendisi o sıcaklıkta veriyor suyu diyor. Klasik şohbenler ya dondurur ya haşlar.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.