Max 1600 w görüyorsun o zaman. Demek ki 7 A i geçmiyor şebekeden çektiği akım. Gayet düşük bir değerResimde yazıyor olması lazım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Max 1600 w görüyorsun o zaman. Demek ki 7 A i geçmiyor şebekeden çektiği akım. Gayet düşük bir değerResimde yazıyor olması lazım
Isıtmada 15500btu btu başı 100 watt a yakınMax 1600 w görüyorsun o zaman. Demek ki 7 A i geçmiyor şebekeden çektiği akım. Gayet düşük bir değer
Hay maşallah dizginlerin boşandığını görünce yardırmış klima. Grafikte 300w lardaki dalgalanmalar görünmez olmuştur bu değerden sonra.Benim klimanın bekçisi ?
@ByCilo abi filtre temizliği sonrası kompresörün ciğerleri açıldı ?
Epeydir yatıyordu 350 650 arası
Max watt klimayı kapattığım için oluştu felekten oda 40 45 dinlenmiş oldu ben filtre yıkama kurutma yaparken.
Ekli dosyayı görüntüle 11651Ekli dosyayı görüntüle 11652
1 btu = 10 w yapıyor o zaman senin makinede.Isıtmada 15500btu btu başı 100 watt a yakın
Abi 2. El klima piyasası hiç yok oyüzden uygun fiyat veriyordur klimayı kendin satabilsen daha iyi fiyata satarsın abi. Teşekkürler önerin için10 gün önce 36 dan aldım dedi bana istersen yazışmaları gönderebilirim. O zaman bayi doğru söylemiyor benim malı ucuza almak için 36 dan aldım diyor. Birde Yılmaz abimizin gönlünü kırıverdik. Allah affetsin beni artık. Yine de ALLAH senden razı olsun. Gaziantep ve maraş taki memur arkadaşlarıma seni tavsiye ediyorum. El eli yıkar elde yüzü yıkar misali
Ocak ayı öncesi fiyatlardan bilgim yok abi sadece tahmin edebiliyorum10 gün önce 36 dan aldım dedi bana istersen yazışmaları gönderebilirim. O zaman bayi doğru söylemiyor benim malı ucuza almak için 36 dan aldım diyor. Birde Yılmaz abimizin gönlünü kırıverdik. Allah affetsin beni artık. Yine de ALLAH senden razı olsun. Gaziantep ve maraş taki memur arkadaşlarıma seni tavsiye ediyorum. El eli yıkar elde yüzü yıkar misali
100x10 10001 btu = 10 w yapıyor o zaman senin makinede.
Kardeşim odada baca var mı?Cam buğulanmasını nasıl önler yada azaltırız acaba ?
Salonun kapısı ve camları klimadan çok su atıyor her gün havalandırma yapıyoruz günlük suları siliniyor yine aynı ?
Bugulanan bölümde Yok abi tam evin ortası bura salon kısmı hemde iç çıkış kapısı oluyorKardeşim odada baca var mı?
Klimanın çalıştığı yer mi?Bugulanan bölümde Yok abi tam evin ortası bura salon kısmı hemde iç çıkış kapısı oluyor
Yok abi tam yan oda bura klimanın çalıştığı yerin yanı hemenKlimanın çalıştığı yer mi?
Evde çamaşır kurutuyor musunuz?Yok abi tam yan oda bura klimanın çalıştığı yerin yanı hemen
Yok abi geçen yıl birkere denedik rahatsız etti çamaşırları yazlı kışlı dışarda kuruturuzEvde çamaşır kurutuyor musunuz?
Bak o olabilir abiYalıtım nedeniyle başka bir alternatif yok gibi ?
Ortama hava girecek birşey yapmak mantıklı ? klima yan taraftan etki ediyor kesin ?Bak o olabilir abi
Birde camı az açık koyup deneyim bakalım dışardan gelen soğuk belki yardımcı olur
Tahminim klima nekadar diğer odada çalışsa da sürekli sıcak olduğu için etki ediyor olabilir ?
Bu senin makina mı abi açık kalan boruları bende yalıtım yaptım ama senin resimdeki kadar başarılı değil ?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.