Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Biz klimaları kendimiz temizleyebilir miyiz? Garantiden dolayı temizlik prosedürü nedir?
Servisin yapması şart mı?
Bu konuları merak ediyorum. ??
Abi benimkine göre biraz zor olsada eli yatkın bir insan bence rahat temizler ürüne zarar vermedikten sonra sanmıyorum ben birşey olacağını ben garanti umursamadım sökümü kolay diye yaptım sağlık daha öncelikli diye düşündüm
Sonuç olarak incitmeden söküp takarsan hiçte birşey olmuyor ?
Biraz karışık gelebilir ama ben sana güveniyorum abi yaparsın sen ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Bir izle bakalım ne düşüneceksin.

Abi benimkine göre biraz zor olsada eli yatkın bir insan bence rahat temizler ürüne zarar vermedikten sonra sanmıyorum ben birşey olacağını ben garanti umursamadım sökümü kolay diye yaptım sağlık daha öncelikli diye düşündüm
Sonuç olarak incitmeden söküp takarsan hiçte birşey olmuyor ?
Biraz karışık gelebilir ama ben sana güveniyorum abi yaparsın sen ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Bir izle bakalım ne düşüneceksin.
Elimizden az çok gelir dostum ? ama 18 bin olanın hava yönlendirici biraz farklı onun sökme işlemini de ben çekerim ???‍♂️

Elimizden az çok gelir dostum ? ama 18 bin olanın hava yönlendirici biraz farklı onun sökme işlemini de ben çekerim ???‍♂️
Temizlik zamanı geldiğinde merakla bekliyor olacağım?
Abi bakma sen benimki tek parça geliyor ama ilk söküm de içim gitti korktum kabloların resmini bile çektim yanlış takar yakarım diye?
Sonra baktım alıştım bir daha söktüm ?
Yalnız ikinci sökme sebebim adem abinin de uyarı verdiği gresleri yıkamış olmamdan kaynaklıydı düşey kanatlar atlama gıcırtı yapıyordu kuru gressiz kaldığı için sonrada işte gresi aldım hareketli nere varsa gresledim
Onuda video ladım arşive attım ?

Temizlik zamanı geldiğinde merakla bekliyor olacağım?
Abi bakma sen benimki tek parça geliyor ama ilk söküm de içim gitti korktum kabloların resmini bile çektim yanlış takar yakarım diye?
Sonra baktım alıştım bir daha söktüm ?
Yalnız ikinci sökme sebebim adem abinin de uyarı verdiği gresleri yıkamış olmamdan kaynaklıydı düşey kanatlar atlama gıcırtı yapıyordu kuru gressiz kaldığı için sonrada işte gresi aldım hareketli nere varsa gresledim
Onuda video ladım arşive attım ?
Biraz detaycı adamım bakalım biz neler yaşatacağız ??

Tekrardan 18 lik klimayi olctum aksam vakti.

Dis hava sicakligi 1 derece.

Oda sicakligi 23

Klima 25 derece setli. Fan orta. Klimanin ufledigi 29 derece.Sizce bu ufleme derecesi normal mi? Defrosta girmemisti bu esnada.

Ekli dosyalar

• IMG_20240128_225158.jpg
    IMG_20240128_225158.jpg
    47.8 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20240128_225211.jpg
    IMG_20240128_225211.jpg
    43.3 KB · Görüntüleme: 22

Oda sicakligi 23

Klima 25 derece setli. Fan orta. Klimanin ufledigi 29 derece.Sizce bu ufleme derecesi normal mi? Defrosta girmemisti bu esnada.
@REMZİ96 net sonuç için 30 set ile % 1 fanda test yapılması daha doğru değil mi

Oda sicakligi 23

Btu olarak 18lik 12lik fark edermi tam tecrübem yok ama şuan 26 set ile birde ben olceyim hocam

Oda sicakligi 23

Klimanın gazı eksik olabilir 1⁰ de 29⁰ üfleme hiç mantıklı gelmiyor. ?

Klimanın gazı eksik olabilir 1⁰ de 29⁰ üfleme hiç mantıklı gelmiyor. ?
Servis gazini olcmustu sorun yok.

Ufleme sicakligi sadece hava cok sogukken dusuk oluyor. Yani dis hava sicakligi 5 derece altina duserse klima performansi oldukca dusuyor.

Servisi cagirdigimda ise dis hava sicakligi boyle soguk olmadigi icin servis tespit yapamiyor.

Simdi 30 dereceye set ettim, 39 ufluyor.

Bu klima arizalidir diyebilir miyiz sizce?

Servis gazini olcmustu sorun yok.

Ufleme sicakligi sadece hava cok sogukken dusuk oluyor. Yani dis hava sicakligi 5 derece altina duserse klima performansi oldukca dusuyor.

Servisi cagirdigimda ise dis hava sicakligi boyle soguk olmadigi icin servis tespit yapamiyor.

Simdi 30 dereceye set ettim, 39 ufluyor.

Bu klima arizalidir diyebilir miyiz sizce?
Evet 30⁰ set 55⁰ uflemesi gerekir.

Midea Smart Home uygulamasını kullanırken. Klimanın elektriği gidip geldiğinde uygulamada çevrim dışı görünüyor sürekli bende sizde nasıl durum.

Tesekkurler, bekodan servis randevusu aldim carsamba gunune. Talep ederken de bu deneyimlerimi belirterek klima degisimi talep ettim. Bakalim teknisyenler benim video ve resimleri izleyince ne diyecekler.
Beko klima servisi çok lanet Allah yardımcın olsun inşallah iyi insanlara denk gelirsin ben rezil oldum çok kez

Oda sicakligi 23

Sana dünkü dediğim testi yaptın mı abi

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri