Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Hadi bakalım bu konu başlığının müdavimlerine beyin fırtınası olsun. Sizin için çektim :ok

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Abi 3D airflow dan mı kaynaklı acaba?
Yanlardan dumanı çekmiyor ona bağladım ben olayı.
Son olarak sunuda ekleyim dumanı baskılayan sıcak hava kütlesi de olabilir

Hadi bakalım bu konu başlığının müdavimlerine beyin fırtınası olsun. Sizin için çektim :ok

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Abi sorular zor yerden geliyor ? sıcak hava ile alakalı olabilir mi? ?

Evet abi internet yokken çevrimdışı gözüküyor internete bağlandığında cihaz düzeliyor
Abi wi-fi bağlantısı klima ünitesine ulaştığı an düzeliyor elektrik gidip gelince ama
Şu son bakım yaptıklarından beri içine ettiler normal zamanda girdiğin zaman dahi geç kendine geliyor sunucuları vasat?
Yok işte klima internete çok yakın olmasına rağmen telefonda çevrim dışı diyor. Gİdip kumandadan wifi ayar moduna oradan cihaz eşleştirme filan derken sıfırdan tanımlama yaparsam ancak tekrar uzaktan erişebilir hale geliyorum

Flaplar aşağı bakıyor klimanın üflemesi yeterliyse ilk zemine sonda karşısındaki duvara ve tavana en son emme noktasına hava akışı dairesel bir yol izliyor bu nedenle duman aşağı yönlü hareket ediyor.

Forumda bir sorun var ama ne artık internetimden yada telefonumdan şüphelenen miyorum forumun suncuda bir sorun var
Cevapla diyorum komut işlemiyor ?

Telde iken cevapla butonuna bastığında olmaz ise ekranı aşağı yukarı biraz kaydır tekrar dene ozaman oluyor.
Abi beğen diyorum işlemiyor sonra üst üste iki mesajı birleştirip cevapla diyorum işlemiyor sayfayı yeniliyorum yine aynı ?
Yazana kadar sinir oluyorum
Ekleme yapayım sürekli değilde sık sık aynı sorunu yaşıyorum

Son düzenleme:
Prime dan aldığım dış hava sıcaklığı
Screenshot_2024-01-29-22-01-38-557_com.midea.ai.overseas.jpg

Aşağıdaki ise g-tech in set 25 de i-feel açık fan %80 tüketim değeri

Screenshot_2024-01-29-22-00-05-973_com.tplink.iot.jpg

Bu esnada emme 26 derece üfleme 38 derece.

Fan hızını %40 a düşürdüm 41 derece üfleme sıcaklığı ve 600w tüketim gösterdi.

Anladım abi?
En azından Türkçe heryeri oda güzel
Çok türkçe olmamasına takılmıyorum uygulamalarda bir kez neyin ne olduğunu öğrendiğimde hiç türkçe de olmasa sorun değil.
Yabancı film dizileri altyazılı izlerim mesala türkçe dublaj veya uygulamalardaki türkçe çeviri keşke olmasa dedirtecek kadar oluyor.

İlk tam gün testim oda kapısı açık set 26 ya ayarlı fan bazen yarısında otomatik yarısında %40 dı en son 45 oda kapısını kapattım tüketim yarım saat içinde direk 450w lara geldi kapı kapatmak çok etkiliymiş bide set 26 olmasına rağmen oda sıcaklığı max 23,5 du hiç artmamıştı kapıyı kapattım 45 dk sonra oda sıcaklığı 25,5 oldu ?

Ekli dosyalar

• IMG_3176.png
    IMG_3176.png
    39.9 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_3177.png
    IMG_3177.png
    48.9 KB · Görüntüleme: 12

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri