Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Eskiden 118 sorgulanan durum vardı şimdi 159 olmuş ?
He yaa huy geldi ?
Hava bugün deli soğuktu gece 2 den beri 40° üflemiş ? 1 kerede df yapmış
Yeni gelen güncelleme den sonra sunucu düzelmiş komutlara hızlı cevap veriyor ve uygulamaya girişte çabucak kendine geliyor beğendim ?
İnşallah böyle kalır bozmazlar :sopa1

BENDEKİ DURUM BU PRİME

Screenshot_2024-02-01-09-32-15-898_com.midea.ai.overseas.jpg

Screenshot_2024-02-01-09-32-11-728_com.midea.ai.overseas.jpg

Amaaan neyse ne yaw?
Tek gelişip daha güzel olsunda ocaaa batmıyasıcılar 2 uyarı versin o uyarıyı da çözeriz yakında
burası lokal burdan çıkış yok :cool:

Turgut müdürle konuştum onlar arıza değil durum bildirimi dedi 4 yollu vananın devrede olduğunu gösteriyor iç ünite fanı çalışıyor veya çalışmıyor diyor diğeride sağ sol flap yönlendirmenin açık olduğunu söylüyor dedi

Havalar ısınana kadar oturma odasının peteğini kıstım klimayı açtım bir süre full açık kullanacam oda kapısı açık set 25e ayarlı iç ortam 23,5 tüketim 350ye sabitlendi sayılır 17,5 saattir çalışıyor fan otomatikteydi biraz yüksek geldi sesi şimdi 40a aldım

Ekli dosyalar

• IMG_3294.png
    IMG_3294.png
    50.5 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_3293.png
    IMG_3293.png
    37 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_3295.png
    IMG_3295.png
    160.9 KB · Görüntüleme: 18
@ByCilo

Abi ben bu dostumuzla tanışmak isterim, tanır bilir misin acep? ??

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

@ByCilo

Abi ben bu dostumuzla tanışmak isterim, tanır bilir misin acep? ??

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Abi tanımıyorum ama araştırma yaparız ? bu köyde bu tarz zeki insan çok abi ??

Abi ozaman değişim iade falan olmaz bence arçelik-bekoda imkansız o dediğin :) sen servisi çağırt komple gazı vakumlayıp boşaltsınlar tesisatada vakum yapısınlar sonrada 1 kğ gazı basıp gitsinler 18 likti dimi klima? onlar 1 kğ haznesi. Geçmişte gaz basma olmuştu dimi öyle hatırlıyorum onların ustalığı gereği doğru gaz basma işlemi yapacaklarını sanmadığım için böyle bir öneride bulunuyorum bide vakumsuz montaj olduğunu düşündüğüm için
Beko servisi geldi, ben degisim talep ettim. Once tamir onerdiler ama sokup gotureceklermis. Ben de sokulmesini ve tamirini istemedim cunku talebim degisim. Bolge onayina gitti ve beklenen sonuc , degisim onaylanmadi.

Simdi sizce ne yapmaliyim ? Sokup goturseler vegeri getirseler sonuc ne olabilir acaba? 30 set etttigimde 50 gorebilir miyim uflemeyi?

Yoksa hakem heyetine mi basvurayim. Kurulum tarihi 10.2022. simdiye kadar 2 kez islem gordu garanti kapsamindan: 1- dis.unite ses problemi 2- elektronik karti degisti.3-vakum yapildigina dair bir ibare yok servis formunda. Bu sebeplerden dolayi basvursam ucretsiz degisim hakki elde eder miyim?

Beko servisi geldi, ben degisim talep ettim. Once tamir onerdiler ama sokup gotureceklermis. Ben de sokulmesini ve tamirini istemedim cunku talebim degisim. Bolge onayina gitti ve beklenen sonuc , degisim onaylanmadi.

Simdi sizce ne yapmaliyim ? Sokup goturseler vegeri getirseler sonuc ne olabilir acaba? 30 set etttigimde 50 gorebilir miyim uflemeyi?

Yoksa hakem heyetine mi basvurayim. Kurulum tarihi 10.2022. simdiye kadar 2 kez islem gordu garanti kapsamindan: 1- dis.unite ses problemi 2- elektronik karti degisti.3-vakum yapildigina dair bir ibare yok servis formunda. Bu sebeplerden dolayi basvursam ucretsiz degisim hakki elde eder miyim?
Yanlışlıkla kapat aç yaptım 23⁰ set yedi dakika öncesi ve sonrası resimlerde saat var.

Ekli dosyalar

• IMG_20240131_000017.jpg
    IMG_20240131_000017.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20240131_000733.jpg
    IMG_20240131_000733.jpg
    27.4 KB · Görüntüleme: 18
Havalar ısınana kadar oturma odasının peteğini kıstım klimayı açtım bir süre full açık kullanacam oda kapısı açık set 25e ayarlı iç ortam 23,5 tüketim 350ye sabitlendi sayılır 17,5 saattir çalışıyor fan otomatikteydi biraz yüksek geldi sesi şimdi 40a aldım
En azından bir müddet senide aramızda görmek güzel dostum?
Fan konusu küçük alanlarda 40 çok ideal bana göre çünkü bir köşeden öbür köşeye 40 fanda bile iletim güçlü oluyor

Ardahan ın soğuğunu saygıyla selamlıyorum ??

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-02-02-08-04-30-73_6b56228b05e23c2a174bb38e0a9efb9f.jpg
    Screenshot_2024-02-02-08-04-30-73_6b56228b05e23c2a174bb38e0a9efb9f.jpg
    45.7 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_2024-02-02-08-04-17-04_6b56228b05e23c2a174bb38e0a9efb9f.jpg
    Screenshot_2024-02-02-08-04-17-04_6b56228b05e23c2a174bb38e0a9efb9f.jpg
    41.7 KB · Görüntüleme: 13
@REMZİ96 klimanın havaya göre üfleme ısısını değiştirmesi normal demi mesela 2 gündür hava çok sert 420~460w civarında ilerliyor.
Üfleme ısısını düşürmüyor pek
genelde 350w lara alışık olduğum için yadırgadım ?
Birde tam teşekküllü bu kış ayrıntılı test edebiliyorum geçen kış malum kullanamadık.

@REMZİ96 klimanın havaya göre üfleme ısısını değiştirmesi normal demi mesela 2 gündür hava çok sert 420~460w civarında ilerliyor.
Üfleme ısısını düşürmüyor pek
genelde 350w lara alışık olduğum için yadırgadım ?
Birde tam teşekküllü bu kış ayrıntılı test edebiliyorum geçen kış malum kullanamadık.
Aynen dostum gayet normal yakıt buna bağlı biraz artar ?

Cihaz içindeki gazı ölçtüler mi sorun neymiş neden götürüyorlar cihazı

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri