Ne yaptı sattı mı Gree'yiAEP cu oldu![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ne yaptı sattı mı Gree'yiAEP cu oldu![]()
Birine sattı diye hatırlıyorumNe yaptı sattı mı Gree'yi![]()
Sanırım sök tak test ediyor.Eee abi gtech gibi oynayamıyor dur şimdi onla gtech flap tavana tabana kadar uzuyordu![]()
Kıyamaz ki eskimesin diye ellemez oSanırım sök tak test ediyor.![]()
Nasıl oldu bu kardeşim
Aslında Doğal olarak böyle olmuş nerden gelir nasıl olur bende bilmiyorumNasıl oldu bu kardeşim![]()
Bölgeye göre değişir sanırım burda uzun süredir böyle topaklanma görmedim.Aslında Doğal olarak böyle olmuş nerden gelir nasıl olur bende bilmiyorum
oysakii 1 1.5 ay önce tertemiz etmiştim![]()
Olabilir abi şöyle bakarsak hava temiz gibi gözükse de tüy pamuk toz toprak ne varsa toplamış yoğuşma nın da etkisiyleBölgeye göre değişir sanırım burda uzun süredir böyle topaklanma görmedim.![]()
Bir operasyon istiyorOlabilir abi şöyle bakarsak hava temiz gibi gözükse de tüy pamuk toz toprak ne varsa toplamış yoğuşma nın da etkisiyle
Mecburen bir kompresör vuracam yoksa muhtemelen içine işleyebilir bu seferde sanırım kimyasal sız temizlik ile arınmaz olabilir
Abi 24 saat kullanımlarda böyle bir durum oluyor.Aslında Doğal olarak böyle olmuş nerden gelir nasıl olur bende bilmiyorum
Oooo çift sıra kondenser dikkatimizden kaçmadıGtech dış ünitenin içini de görmüş olduk![]()
Aynen abi çift sıra süper bir makina iç dış ünite olarak yalnız TR deki modelleri yine çift sıra vs ama panjur yapısı farklı olması lazımOooo çift sıra kondenser dikkatimizden kaçmadı
Yalnız kompresör kodu okuyamadım![]()
Birde dış ünitenin tabanında ısıtıcı resiztans var. Sanırım soğuk iklimde yoğuşan suyun donmaması için koymuşlar.Aynen abi çift sıra süper bir makina iç dış ünite olarak yalnız TR deki modelleri yine çift sıra vs ama panjur yapısı farklı olması lazım
Benimde dikkatimi çekti ama bakır pahalıOooo çift sıra kondenser dikkatimizden kaçmadı
Yalnız kompresör kodu okuyamadım![]()
Bana da biraz garip geldi. Bizdeki 15 yıllık vestel klimanın dış ünitesi de böyle toz yok. FAKAT bulunduğu yer itibariyle toz alan bir yerde olabilir. Bizdeki ünite balkona asılı ayrıca balkonda tente var ve yandaki apartman yüzünden rüzgar alan bir bölge de değil. Koşullar diyorum yani. Ayrıca yakında bina yıkımı falan olduysa yağmurla yapışmış da olabilir. Normaldir yani temizlenir geçerAslında Doğal olarak böyle olmuş nerden gelir nasıl olur bende bilmiyorum
Abi sendeki model de ısıtıcı resizdans varmıBirde dış ünitenin tabanında ısıtıcı resiztans var. Sanırım soğuk iklimde yoğuşan suyun donmaması için koymuşlar.
Yukardaki videoda bahsettiğim rezistans yok.
Doğrudur abi 24 saat kapanmıyor kış bitince anca kapatırım birde benim ünite korunaklı yerde yağmur görmüyor temizlenmiyor dediğin gibi bu şekilde olması normal yoğuşma nem vs derkenAbi 24 saat kullanımlarda böyle bir durum oluyor.
Biliyorsunuz bizim klimalarda ters çevrim özelliği var.
Klimayı kapattığımızda 1 dakika kadar bekliyor, sonrasında 1 dakika dolayında en üst devirde kondenser fan motorunu ters çevrim yapıyor ki o dış yüzeyde takılı kalanları geri fülesin.
Ben klimayı hiç kapatmadığım için hiç ters çevrim de olmuyor mesela ama sürekli pencereden takip ediyorum, benim makinelerin hepsi yağmur gördüğü için (AEP hariç) sorun yaşamıyorum.
Isıtıcı içerde değil dış ünitenin taban sacına monteli. Don olmadığı durumlarda çalıştığını sanmam.Abi sendeki model de ısıtıcı resizdans varmı
Ozaman abi bu makina ısıtıcı açıyor sa tabi hangi şartlarda acar bilmiyorum da 800 den aşağı düşmeme si normal olabilir mi![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.