Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Mitsubishi Diamond SRK35ZSX-W(S)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alex10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Alex10

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhabalar mevcut klimamı satıp bu cihazı aldım ama enerji etiketi rusça neden rusça etiketi çözemedim nedir acaba açıklaması..

Ekli dosyalar

• IMG_20230319_212534.jpg
    IMG_20230319_212534.jpg
    59.9 KB · Görüntüleme: 38
Rus pazarı için üretilen bir model mi acaba?

Rus pazarı için üretilen bir model mi acaba?
TR de de aynı ürün satışı var. Üst düzey makine. Soğuk ülkelerin sevdiği bir ürün (ısıtma için) Bulgaria çok sever özelikle bu seriyi.
Sanırım TR stoklarda ürün kalmadığı için, Rus pazarı için hazır stoklar gelmiştir TR ye. Zaman zaman buna benzer ürünler görürüz TR de, yunan pazar ürünü olur genelde.

TR de de aynı ürün satışı var. Üst düzey makine. Soğuk ülkelerin sevdiği bir ürün (ısıtma için) Bulgaria çok sever özelikle bu seriyi.
Sanırım TR stoklarda ürün kalmadığı için, Rus pazarı için hazır stoklar gelmiştir TR ye. Zaman zaman buna benzer ürünler görürüz TR de, yunan pazar ürünü olur genelde.
Birol abim ozman ısıtmada daha verimli bu cihaz soğuk ülke için üretildiyse eğer yanlışmı anlıyorum..

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-03-20-10-24-36-301_com.google.android.apps.photos.jpg
    Screenshot_2023-03-20-10-24-36-301_com.google.android.apps.photos.jpg
    26.5 KB · Görüntüleme: 17
Birol abim ozman ısıtmada daha verimli bu cihaz soğuk ülke için üretildiyse eğer yanlışmı anlıyorum..
TR ye gelen aynı modellerde de aynı donanıma sahip. Isıtmada da soğutmada da çok iyi performans var bu cihazlarda. Harbi 12 lik klima bunlar. Kırılmamış. Bu cihazın 12 liğini 30 - 35 m2 ye takın gönül rahatlığı ile.

TR ye gelen aynı modellerde de aynı donanıma sahip. Isıtmada da soğutmada da çok iyi performans var bu cihazlarda. Harbi 12 lik klima bunlar. Kırılmamış. Bu cihazın 12 liğini 30 - 35 m2 ye takın gönül rahatlığı ile.
Bak ustam hiç karışmadım konuya. Neden? Zerre kadar bilgim olmayan makine de ondan.

İşi bilenine bırakmak, vatandaşın bilgiyi bileninden almasına vesile oluyor işte.

Ellerin dert görmesin :ok

Gree gtech bunun rakibi olabilir mi?
G-tech te performans makine. Fakat Zsx kadar üst seviye değil. Zsx in rakibi U-Crown dur. Ama oda yeni seri gelmeyecek TR ye. Tr de o cihazın kıymetini bilemedi malesef.
Şunu da söyleyeyim G-tech iç ünite tasarımı daha şık.
Zsx şu an performans konusunda paean ile alabileceğin en üst seviye makine.

Bak ustam hiç karışmadım konuya. Neden? Zerre kadar bilgim olmayan makine de ondan.

İşi bilenine bırakmak, vatandaşın bilgiyi bileninden almasına vesile oluyor işte.

Ellerin dert görmesin :ok
Üstat Bulgar ların bir forumu var. Setcombg ismi. Bir ara oraya da takıldım. Bulgar lar Türkleri pek sevmiyor muş, ama, sonra kabul ettiler beni de içlerine. Setcombg de Alex diye bir üye (yönetici) var. Profesyonel klimacı oda. Onu en sevdiği, en hasta olduğu klima modeli MHI Zsx serisi. Ha o seviyor, ama Bulgaristan on en soğuk bölgelerinde kullanan herkes te seviyor. İyi makine.
Bu arada Bulgar lar da ME kullanımı çok düşük. Mhi yi çok seviyorlar. İkinci çok saran sevilen de Gree diyebiliriz.

Mitsubishi diamond görünce acaba Temsa'nın ürettiği Diamond otobüs mü konu dedim. Klimaymış :hihi

Gerçi Temsa Safir'den sonra Mitsubishi mühendisliğini bırakmıştı.

G-tech te performans makine. Fakat Zsx kadar üst seviye değil. Zsx in rakibi U-Crown dur. Ama oda yeni seri gelmeyecek TR ye. Tr de o cihazın kıymetini bilemedi malesef.
Şunu da söyleyeyim G-tech iç ünite tasarımı daha şık.
Zsx şu an performans konusunda paean ile alabileceğin en üst seviye makine.
Gree u crown Norveç gibi yerlerde test edilmiş diye biliyorum eksi 30 derecede isitma sağladığını beyan ediyorlar

:haha
Bunun cvbı birol abide ama zsx in
klasmanı midea değil
Şu iki klima arasında hangisi bizi mutlu eder.
Midea.
Mhi.
Böyle bir
Mitsubishi diamond görünce acaba Temsa'nın ürettiği Diamond otobüs mü konu dedim. Klimaymış :hihi

Gerçi Temsa Safir'den sonra Mitsubishi mühendisliğini bırakmıştı.
Safir daha kalite zaten. Şimdikiler belediye otobüsü gibi.
Şu iki klima arasında hangisi bizi mutlu eder.
Midea.
Mhi.
Böyle bir karşılaştırma mümkün drğil. Zaten fiyat ta kıyaslanamaz.

Gree u crown Norveç gibi yerlerde test edilmiş diye biliyorum eksi 30 derecede isitma sağladığını beyan ediyorlar
Dünya da U-Crown (G-matrix kompresör) benzeri bir teknoloji yok. - 7 den sonra başka bir dünya ya geçiyor bu cihaz. Kıymet bilene.
Tabi bizim TR de tutmamadının nedeni, tanıtılamaması, ve bu cihaz için mecburi kullanılacak iklim olmaması. Bizde Kars ta, Van da kimse klima ile sınırım demez.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri