Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
TR de de aynı ürün satışı var. Üst düzey makine. Soğuk ülkelerin sevdiği bir ürün (ısıtma için) Bulgaria çok sever özelikle bu seriyi.Rus pazarı için üretilen bir model mi acaba?
Birol abim ozman ısıtmada daha verimli bu cihaz soğuk ülke için üretildiyse eğer yanlışmı anlıyorum..TR de de aynı ürün satışı var. Üst düzey makine. Soğuk ülkelerin sevdiği bir ürün (ısıtma için) Bulgaria çok sever özelikle bu seriyi.
Sanırım TR stoklarda ürün kalmadığı için, Rus pazarı için hazır stoklar gelmiştir TR ye. Zaman zaman buna benzer ürünler görürüz TR de, yunan pazar ürünü olur genelde.
TR ye gelen aynı modellerde de aynı donanıma sahip. Isıtmada da soğutmada da çok iyi performans var bu cihazlarda. Harbi 12 lik klima bunlar. Kırılmamış. Bu cihazın 12 liğini 30 - 35 m2 ye takın gönül rahatlığı ile.Birol abim ozman ısıtmada daha verimli bu cihaz soğuk ülke için üretildiyse eğer yanlışmı anlıyorum..
Bak ustam hiç karışmadım konuya. Neden? Zerre kadar bilgim olmayan makine de ondan.TR ye gelen aynı modellerde de aynı donanıma sahip. Isıtmada da soğutmada da çok iyi performans var bu cihazlarda. Harbi 12 lik klima bunlar. Kırılmamış. Bu cihazın 12 liğini 30 - 35 m2 ye takın gönül rahatlığı ile.
G-tech te performans makine. Fakat Zsx kadar üst seviye değil. Zsx in rakibi U-Crown dur. Ama oda yeni seri gelmeyecek TR ye. Tr de o cihazın kıymetini bilemedi malesef.Gree gtech bunun rakibi olabilir mi?
Üstat Bulgar ların bir forumu var. Setcombg ismi. Bir ara oraya da takıldım. Bulgar lar Türkleri pek sevmiyor muş, ama, sonra kabul ettiler beni de içlerine. Setcombg de Alex diye bir üye (yönetici) var. Profesyonel klimacı oda. Onu en sevdiği, en hasta olduğu klima modeli MHI Zsx serisi. Ha o seviyor, ama Bulgaristan on en soğuk bölgelerinde kullanan herkes te seviyor. İyi makine.Bak ustam hiç karışmadım konuya. Neden? Zerre kadar bilgim olmayan makine de ondan.
İşi bilenine bırakmak, vatandaşın bilgiyi bileninden almasına vesile oluyor işte.
Ellerin dert görmesin![]()
Senin işin gücün otobozMitsubishi diamond görünce acaba Temsa'nın ürettiği Diamond otobüs mü konu dedim. Klimaymış
Gerçi Temsa Safir'den sonra Mitsubishi mühendisliğini bırakmıştı.
Gree u crown Norveç gibi yerlerde test edilmiş diye biliyorum eksi 30 derecede isitma sağladığını beyan ediyorlarG-tech te performans makine. Fakat Zsx kadar üst seviye değil. Zsx in rakibi U-Crown dur. Ama oda yeni seri gelmeyecek TR ye. Tr de o cihazın kıymetini bilemedi malesef.
Şunu da söyleyeyim G-tech iç ünite tasarımı daha şık.
Zsx şu an performans konusunda paean ile alabileceğin en üst seviye makine.
Bunun cvbı birol abide ama zsx inŞu iki klima arasında hangisi bizi mutlu eder.
Midea.
Mhi.12 BTU BREEZELESS Duvar Tipi Klima MSFAAU-12HRFN8-QRD6GW ( 4 metreye kadar bakır borulu montaj dahil)
12 BTU BREEZELESS Duvar Tipi Klima MSFAAU-12HRFN8-QRD6GW ( 4 metreye kadar bakır borulu montaj dahil)www.fgeurope.com.tr
| Mitsubishi Heavy Klima Sistemleri
www.form-mhiklima.com
Safir daha kalite zaten. Şimdikiler belediye otobüsü gibi.
Bunun cvbı birol abide ama zsx in
klasmanı midea değilBöyle birŞu iki klima arasında hangisi bizi mutlu eder.
Midea.
Mhi.12 BTU BREEZELESS Duvar Tipi Klima MSFAAU-12HRFN8-QRD6GW ( 4 metreye kadar bakır borulu montaj dahil)
12 BTU BREEZELESS Duvar Tipi Klima MSFAAU-12HRFN8-QRD6GW ( 4 metreye kadar bakır borulu montaj dahil)www.fgeurope.com.tr
www.form-mhiklima.com
Mitsubishi diamond görünce acaba Temsa'nın ürettiği Diamond otobüs mü konu dedim. Klimaymış
Gerçi Temsa Safir'den sonra Mitsubishi mühendisliğini bırakmıştı.
Böyle bir karşılaştırma mümkün drğil. Zaten fiyat ta kıyaslanamaz.Şu iki klima arasında hangisi bizi mutlu eder.
Midea.
www.form-mhiklima.com
Dünya da U-Crown (G-matrix kompresör) benzeri bir teknoloji yok. - 7 den sonra başka bir dünya ya geçiyor bu cihaz. Kıymet bilene.Gree u crown Norveç gibi yerlerde test edilmiş diye biliyorum eksi 30 derecede isitma sağladığını beyan ediyorlar
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.