Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Modem Önerisi 2025 { Keenetic Hopper DSL AX1800 Wi-fi 6 Alındı }

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emreli01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

emreli01

Araştırmacı
Araştırmacı
Bütçe
2000 ₺ ve üzeri olabilir
Marka Model Bilgisi
TP Link - Keenetic
Merhaba arkadaşlar Hayırlı Bayramlar Diliyorum

Evimde Asus N16 Modem kullanıyorum evimde ki İnternet 35 mgbt fiber alt yapı yok

Evimdeki internet hızında bir sorun yok modem ışıklarının hepsi yanmasına rağmen kablosuz da bağlı tüm cihazlar gün içerisinde 1 veya 2 kez tamamen gidiyor ( yaklaşık 2 aydır ) tüm ışıklar yanıyor olmasına rağmen o sorunu yaşadığım da TTNet i aradım bir çok kez gerekli kontrolleri yapıp bir kaç yapmamı istedikleri şeyler oldu ama bizden yana bir sorun gözükmüyor maalesef dediler

Ben bu sorunu çözmek için modemi kapatıp açtığımda sorun düzeliyor ve gününe göre değişmekle beraber 5 veya 8 saat sonra gün içerisinde illaki tekrar bu durumu yaşıyorum modemde sıkıntı olsa kapat aç yapınca nasıl düzeliyor anlam veremedim durum böyle olunca evde farklı bir model ile bu durumu test edeceğim ortam olmadığı için yeni modem almak istiyorum elbette bu sorun için tavsiye edeceğiniz farklı yöntemler var ise sevinirim

Benim Hepsiburada da 2000 TL kuponum bulunmakta ve hepsi burada üzerinden 2000 veya üstü bir modem almak istiyorum belirlediğim bir kaç model var sizce hangisini almalıyım

- TP Link VR400
- TP Link VR600
- TP-Link Archer VX1800v
- Keenetic Extra DSL Modem (KN-2112)
- Keenetic Hopper DSL AX1800 (wi-fi 6) [ Alındı ] ✓

Bu 5 modelden hangisini almak mantıklı TP Link - Vx1800v de wifi6 teknolojisi var diye biliyorum sizlerin öneri ve tavsiyelerini bekliyorum teşekkürler

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar Hayırlı Bayramlar Diliyorum

Evimde Asus N16 Modem kullanıyorum evimde ki İnternet 35 mgbt fiber alt yapı yok

Evimdeki internet hızında bir sorun yok modem ışıklarının hepsi yanmasına rağmen kablosuz da bağlı tüm cihazlar gün içerisinde 1 veya 2 kez tamamen gidiyor ( yaklaşık 2 aydır ) tüm ışıklar yanıyor olmasına rağmen o sorunu yaşadığım da TTNet i aradım bir çok kez gerekli kontrolleri yapıp bir kaç yapmamı istedikleri şeyler oldu ama bizden yana bir sorun gözükmüyor maalesef dediler

Ben bu sorunu çözmek için modemi kapatıp açtığımda sorun düzeliyor ve gününe göre değişmekle beraber 5 veya 8 saat sonra gün içerisinde illaki tekrar bu durumu yaşıyorum modemde sıkıntı olsa kapat aç yapınca nasıl düzeliyor anlam veremedim durum böyle olunca evde farklı bir model ile bu durumu test edeceğim ortam olmadığı için yeni modem almak istiyorum elbette bu sorun için tavsiye edeceğiniz farklı yöntemler var ise sevinirim

Benim Hepsiburada da 2000 TL kuponum bulunmakta ve hepsi burada üzerinden 2000 veya üstü bir modem almak istiyorum belirlediğim bir kaç model var sizce hangisini almalıyım

-TP Link VR400
- TP Link VR600
- TP-Link Archer VX1800v
-Keenetic Extra DSL Modem (KN-2112)

Bu üç modelden hangisini almak mantıklı Vx1800v de wifi6 teknolojisi var diye biliyorum sizlerin öneri ve tavsiyelerini bekliyorum teşekkürler
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Altyapınızın fiber dönüşüme girme ihtimali varsa hiç masraf yapmayın derim. Bunu ilçe telekom müdürlüğünden öğrenebilirsiniz. Ürün olarak Keenetic markasının güncel ürünlerine bakabilirsiniz. Güncel VDSL2 modemler çoğunlukla WAN üzerinden fiber bağlantı destekliyor yani fiber gelse bile kullanabilirsiniz.

Yaklaşık 16-17 senedir Evimde internet var Birçok marka ile tecrübem oldu En iyisi keenetic Temmuz 2020 gibi yanlış hatırlamıyorsam extra dsl aldım Halen kullanıyorum PC+TV+5 adet Telefon wifi'a bağlı Kopma kasma yavaşlama yok Dsl modemler içerisinde şuan tek geçerim

Altyapınızın fiber dönüşüme girme ihtimali varsa hiç masraf yapmayın derim. Bunu ilçe telekom müdürlüğünden öğrenebilirsiniz. Ürün olarak Keenetic markasının güncel ürünlerine bakabilirsiniz. Güncel VDSL2 modemler çoğunlukla WAN üzerinden fiber bağlantı destekliyor yani fiber gelse bile kullanabilirsiniz.

Yaklaşık 16-17 senedir Evimde internet var Birçok marka ile tecrübem oldu En iyisi keenetic Temmuz 2020 gibi yanlış hatırlamıyorsam extra dsl aldım Halen kullanıyorum PC+TV+5 adet Telefon wifi'a bağlı Kopma kasma yavaşlama yok Dsl modemler içerisinde şuan tek geçerim

Bu iki modemden birisini Alacam wi-fi 6 teknolojisi için o farkı vermeye değer mi arkadaşlar

1000003884.webp

Açıkçası 2 oldu taşınalı 2 senedir alt yapı çalışmaları yapılıyor ilerleyen dönemlerde fiber için gerekli adımlar atılacak demişlerdi 2 yıldır durum aynı :) buraya fiber altyapı getireceklerini hiç zannetmiyorum açıkçası

Dün ailemdeki eski Türk telekom'un Zyxel VMG3312 Modemini aldım denemek için dünden buyana herhangi bir kopukluk yaşanmadı ve Asus N16 antenli model olmasına rağmen modem konumları değişmediği halde eski Zyxel modem evin 2 3 çubuk çektiği yerde şuan bu modem ile full çekiyor ilginç şekilde ek olarak LG televizyon için ThinQ uygulamasını kullanırken televizyonu görmedi oluyordu şimdi bu modemin geçtiğimde demek ki modemle bir sıkıntı vardı ki bağlantı kurmada bile televizyonla modem arasında sorun oluyormuş şimdilerde uygulamayı açtığımda anında televizyonun açık olduğunu veya kapalı olduğunu görüyor ve kullanabiliyorum yani durum böyle olunca yeni modem almak istiyorum fakat hangisini almam gerektiği konusunda iki model belirledim aradaki fiyat farkına değer mi diye düşünüyorum yukarıda görseli paylaştım

bence almanıza gerek yok fibere gececekseniz oparatörün verdiği modemi kullanmak zorundasınız(değişik yöntemlerle kullanabilirsiniz)

@kytechngaming telegram hesabı.
Telefon numarası 0546 771 3969
0850 460 9507

Bu kişi keenetic konusunda hem türkiye de yetkili satıcı hemde uzman kişi. ve tr de en uygun veren firmalardan birisi. Mesaj atarak hem size en doğru modeli söyler hemde satış sonra hizmetlerine devam eder :)

Keenetic KN-3811 alıp router modunda kullanmak çok mantıklı.Eski modemi sadece vdsl için kullanın wifi vs herşeyi kapatın. iş yerimde air5650TT modemi sadece vdsl sinyalini çevirmek için kullanıyorum. Keenetic kullanınca diğer modemler boş geliyor açıkcası.

1000003985.webp

Bu iki üründen birisini alacam net..
marka yönünden de olumsuz hiç bir yorum görmedim

tekrar söyleyeyim ax1800e bu parayı vermeyin. dsl modeminiz zaten var onda wifiyi vs kapatıp router olan ax3000 keenetic router alın pişman olmazsınız.
Neden 3500 TL router özellikli modem alıp dsl modem ile köprü şekilde iki model kullanmayı tavsiye ettiniz baktığım ax1800 hem dsl hem router hem fiber destekleyen wifi6 lı güzel bir cihaz arasında 500 TL fark var

Neden 3500 TL router özellikli modem alıp dsl modem ile köprü şekilde iki model kullanmayı tavsiye ettiniz baktığım ax1800 hem dsl hem router hem fiber destekleyen wifi6 lı güzel bir cihaz arasında 500 TL fark var
iki cihazda da router özelliği var zaten. özellik farklarına buradan bakabilirsiniz.

yeni nesil işlemci yeni nesil ram ve x2 kasma donma kesinlikle olmaz. Kullandığınız cihaz sayısıda önemli tabiki burada. Bende yaklaşık 30 a yakın wifi cihazı var 512ram ddr4 ram olması çok rahatlatıyor sistemi. eğer siz 10 cihazla vs bağlanacaksanız tabi tercih edebilirsiniz. ileriye yatırım olarak düşünün diye gönderdim açıkcası.

Genel tavsiye keenetic ax1800 olduğu için ona yöneldim bende açıkçası
wi-fi 6
router
fiber
yazılım desteği
Bu sebeplerden dolayı umarım üzmez :cak

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri