Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Multi Klima da hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan urba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

urba

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
120000
Marka Model Bilgisi
Mitsubishi E., viessmann, sigma
Değerli arkadaşlar, taşındığımız 3+1 evde multi klima altyapısı hazır.mutfak hariç (ki hanım mutfağa da istiyor randıman alınabilir mi, kullanan ya da gerek var mı?)4 tane iç üniteli klima bakıyorum.aynı anda iki tanesi çalışacak genelde.araştırmalarıma göre bilindik markaları alın deniyor fakat o zaman 3 iç üniteden fazla almak beni zorlar.120 bini pek geçsin istemiyorum.me olursa belki geçebilir. Dış ünite gücü kaç olmalı?iç ünite hatta dış ünite sesi az olan, seer değeri en az 7 olan marka ve modeller hakkında fikirlere açığım.viessmann, sigma gözüme çarpanlar...1-2 hafta içinde almak istiyorum.şimdiden teşekkür ederim.

İthal olanlar :

msz-ln
msz-ef
msz-ap20vg
msz-bt

Bayii genelde müşteriyi noviro ya yönlendiriyor bazı aksesuarlar kullanıcıya cazip geliyor

viessmann kombi veya diğer ekimanlardaki gibi düşünmeyin tedariçisi ya midea dır yada gree dir

Midea'yı da gönül rahatlığıyla seçebilirsiniz forumdaki bir çok arkadaş midea kullanıcısı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Dediğiniz gibi ay25vg ye yönlendirdi.viessmann ı araştırdım gree miş.kendi eklediği yazılım iyi ki, teknik değerleri çok iyi.multi sistem kullanan pek yok galiba, bir de muşti sistemde şu markayı kullanıyorum, şu speunu yaşadım diyebilecek olsaydı harika olurdu.

NoviroME Türkiye üretim, teknik değerleri çok iyi.bilen, kullanan varsa nasıldır acaba.bana 9000,9000,18000 binlik ve dış ünite için kabaca teklif aldım. Viessmann gibi daha uygun fiyatlı tavsiye alamazsam

Dediğiniz gibi ay25vg ye yönlendirdi.viessmann ı araştırdım gree miş.kendi eklediği yazılım iyi ki, teknik değerleri çok iyi.multi sistem kullanan pek yok galiba, bir de muşti sistemde şu markayı kullanıyorum, şu speunu yaşadım diyebilecek olsaydı harika olurdu.
Noviro konusunda size son bir tiyo soğutucu akışkan krigamazen 'de yaklaşık % 15 daha fazla

Genelde mono evet zaten pazarda genelde mono daha çok tutuluyor multi sistemler servisler içinde sıkıntı

Hocam yazayım da multilerde ne gibi sorunlar olur cevap yazabilir misiniz?mesela aklıma takıldı.evde altyapı hazır tek ya da iki tane split klima taksam, multi değil yani.o zaman gaz , evin içinde borularda boşuna dolaşmış olmayacak mı?yani multi sistem kurulmuş bir evde mecbur multi sistem taktırmak zorunda değil miyim?ya da aksi halde kablo duvarda görünür yani gizli kalmaz ki bunda istediğimiz bişiy değil.

Hocam yazayım da multilerde ne gibi sorunlar olur cevap yazabilir misiniz?mesela aklıma takıldı.evde altyapı hazır tek ya da iki tane split klima taksam, multi değil yani.o zaman gaz , evin içinde borularda boşuna dolaşmış olmayacak mı?yani multi sistem kurulmuş bir evde mecbur multi sistem taktırmak zorunda değil miyim?ya da aksi halde kablo duvarda görünür yani gizli kalmaz ki bunda istediğimiz bişiy değil.
Daha önce yazdım

Sizinkiler aynı konuda @Adem Helvacı makale tadında bi

Dekorasyon konusunu anladım ama bir yerden feragat etmelisiniz seçim sizin dostum...

En basitinden iç üniteleri otomatik modda kullanamazsınız yani sistemin ne kadar kısıtlı ve yekpare çalıştığını buradan anlayabilirsiniz

Dekorasyon konusunu anladım ama bir yerden feragat etmelisiniz seçim sizin dostum...

En basitinden iç üniteleri otomatik modda kullanamazsınız yani sistemin ne kadar kısıtlı ve yekpare çalıştığını buradan anlayabilirsiniz
Otomatik mod derken?anlamadım.bu arada sigma nın donanımlarını sorduğumda, multide standart iç ünite gelir dedi ve beni kaybetti aslında?ne demek multi sistem için tek tip iç ünite?ME normal split klimalardaki gibi donanımların iç ünitelerini seçebileceğimi söylemişti

Çeşitli varyosyamlar için mitsubishi ile sigmayı karşılaştırmak yanlış olur
Sigma sonuçta fason marka

Viessman'ın bazı modelleri Gree bazıları Haier üretimi.

Viessman'ın bazı modelleri Gree bazıları Haier üretimi
300 serisi 28 bin btu luk versiyonu önerdi satıcı.kim üretiyor bilmiyorum fakat 24 bin btu luğun seer değeri çok daha iyi 28 bin btu luğa göre.tam randıman almak için 18k+12k lik iç ünitelerle birlikte 28bin btu lul dış ünite yerine 24 bin btu ...18k+9k iç ünite de işimi görür mü bilemedim?

300 serisi 28 bin btu luk versiyonu önerdi satıcı.kim üretiyor bilmiyorum fakat 24 bin btu luğun seer değeri çok daha iyi 28 bin btu luğa göre.tam randıman almak için 18k+12k lik iç ünitelerle birlikte 28bin btu lul dış ünite yerine 24 bin btu ...18k+9k iç ünite de işimi görür mü bilemedim?
İki iç ünite ile zor iş ...

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri