Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Nice Yıllara Adem Helvacı

komple bölüm kapanırdı :LOL:
İsteyen istediğini söylesin, herkese göre en güzel dönem kendi oldukları dönem gibi görünebilir doğrudur fakat değişmez bir gerçek var ki harbiden bizim gereksizlerde takıldığımız zamanlar inanılmaz bir dönemdi , hey gidi. Belki de zamanında bitti ve anılarımızda hep güzel kaldı, yıllar sonra bugün buradaki sevgi ve saygımızı hatırlayacağımız kadar güzel hatırlıyoruz işte daha ne olsun? :love::love::love:

Mutlu, sağlıklı bir ömür diliyorum Adem Abi, nice yaşlara ?
Abi inanmayacaksın ama ne oldu biliyor musun?

Bir şeylere bakıyordum, çay doldurmaya kalktım, demliğe doğru giderken senin DVD yi gördüm ve ''bartu'nun sesi çıkmıyor bu ara, du bi gidip forumda bakayım en son ne zaman online olmuş'' diye geri geldim masaya oturdum ana sayfaya bir geldim ki en üstte bu konunun son mesajını sen atmış olarak gördüm :D

Len aaagideş bizim sevgi bağımız bi başga lenn :giggle::giggle::giggle:

İsteyen istediğini söylesin, herkese göre en güzel dönem kendi oldukları dönem gibi görünebilir doğrudur fakat değişmez bir gerçek var ki harbiden bizim gereksizlerde takıldığımız zamanlar inanılmaz bir dönemdi , hey gidi. Belki de zamanında bitti ve anılarımızda hep güzel kaldı, yıllar sonra bugün buradaki sevgi ve saygımızı hatırlayacağımız kadar güzel hatırlıyoruz işte daha ne olsun? :love::love::love:
o zamanın sosyal medyası gibi bu durumdu abi:rock

Dur bakalım daha düğününde halay çekeceğiz hep birlikte inceleriz ekibi olarak, bugün benim doğum günümü kutlarken bir bakmışsın burada senin düğündeki dağıtmış halimizin fotolarını yorumladığımız günler gelmiş çatmış :kiskis
Büyüğümüz dururken bize sıra gelmez abi :hihi kimden bahsettiğimi biliyorsunuzdur ipucu baş harfi İ.

Abi inanmayacaksın ama ne oldu biliyor musun?

Bir şeylere bakıyordum, çay doldurmaya kalktım, demliğe doğru giderken senin DVD yi gördüm ve ''bartu'nun sesi çıkmıyor bu ara, du bi gidip forumda bakayım en son ne zaman online olmuş'' diye geri geldim masaya oturdum ana sayfaya bir geldim ki en üstte bu konunun son mesajını sen atmış olarak gördüm :D

Len aaagideş bizim sevgi bağımız bi başga lenn :giggle::giggle::giggle:
Adem abi insanlıktan çıktım ?. 2 haftadır izinsiz geçen günler, yılbaşıki haftasonu ve pazartesi aralıksız mesai epey yıprattı,laf aramızda bu hafta da izin kullanamayacağım galiba. Aklımda hep siz varsınız ama fırsat bulabildikçe girebiliyorum, okuyabiliyorum. Tekrar nice yaşlara ? Seviliyorsunuz ?

Adem abi insanlıktan çıktım ?. 2 haftadır izinsiz geçen günler, yılbaşıki haftasonu ve pazartesi aralıksız mesai epey yıprattı,laf aramızda bu hafta da izin kullanamayacağım galiba. Aklımda hep siz varsınız ama fırsat bulabildikçe girebiliyorum, okuyabiliyorum. Tekrar nice yaşlara ? Seviliyorsunuz ?
kalplerimiz bir abi, işlerinde kolaylıklar diliyorum. ?

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri