Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osmanke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Günümüzü kutladığınız için teşekkürü borç bilirim. Diplomasında yazmasına rağmen öğretmen olamayan bir sürü insan var. Aynı şekilde diploması olmayan ama olsa dünyaları değiştirebilecek insanlarımız da var. Bu insanlar iyi ki varlar ve var olsunlar.

İlk okulda sınıf öğretmenim olan rahmetli Abit hocaya, diğer sınıf öğretmenim Önder hocaya; Ortakulda Sosyal Bilgiler dersini sevdiren Nazik hocama, Türkçe öğretmenim Sema hocaya, fen hocalarım Berrin ve Fatma hocalarıma, İngilizce öğretmenim Hülya hocaya, Din Kültürü öğretmenim Yüksel hocaya; devlet lisesindeki Edebiyat öğretmenim Vedat hocaya, tarih hocalarım Gönül ve Süreyya hocalarıma, Almanca öğretmenim rahmetli Ali hocaya, Biyoloji öğretmenim Ferda hocaya, Coğrafya hocalarım Gülizar ve Raji hocaya; özel lisedeki Matematik öğretmenlerim Ahmet ve Gizem hocalara, Tarihçimiz Merve hocaya, Edebiyat öğretmenim Cansu hocaya, Coğrafya öğretmenim Osman hocaya, Almanca öğretmenim Volkan hocaya, İngilizce öğretmenim İpek hocaya, sınav senesi başının etini yediğim rehberlik hocam Güliz hocaya, Felsefe öğretmenim Melike hocaya teşekkürü borç bilirim. Bu insanlar şu ana kadar hayatıma ufak ya da büyük iz bırakmış insanlar. Haklarını helal etsinler üzmüşümdür, kırmışımdır, kızdırmışımdır elbet bazılarını. Üniversite hocalarımın yerleri zaten ayrı. Bizleri mesleğe hazırlayan nadide ve kalender insanlardır.

Uzun lafın kısası. Başta Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, atanan, atanamayan, atama bekleyen, şehit düşen, daha mezun olamamış aday öğrenciler...

Hepimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Günümüzü kutladığınız için teşekkürü borç bilirim. Diplomasında yazmasına rağmen öğretmen olamayan bir sürü insan var. Aynı şekilde diploması olmayan ama olsa dünyaları değiştirebilecek insanlarımız da var. Bu insanlar iyi ki varlar ve var olsunlar.

İlk okulda sınıf öğretmenim olan rahmetli Abit hocaya, diğer sınıf öğretmenim Önder hocaya; Ortakulda Sosyal Bilgiler dersini sevdiren Nazik hocama, Türkçe öğretmenim Sema hocaya, fen hocalarım Berrin ve Fatma hocalarıma, İngilizce öğretmenim Hülya hocaya, Din Kültürü öğretmenim Yüksel hocaya; devlet lisesindeki Edebiyat öğretmenim Vedat hocaya, tarih hocalarım Gönül ve Süreyya hocalarıma, Almanca öğretmenim rahmetli Ali hocaya, Biyoloji öğretmenim Ferda hocaya, Coğrafya hocalarım Gülizar ve Raji hocaya; özel lisedeki Matematik öğretmenlerim Ahmet ve Gizem hocalara, Tarihçimiz Merve hocaya, Edebiyat öğretmenim Cansu hocaya, Coğrafya öğretmenim Osman hocaya, Almanca öğretmenim Volkan hocaya, İngilizce öğretmenim İpek hocaya, sınav senesi başının etini yediğim rehberlik hocam Güliz hocaya, Felsefe öğretmenim Melike hocaya teşekkürü borç bilirim. Bu insanlar şu ana kadar hayatıma ufak ya da büyük iz bırakmış insanlar. Haklarını helal etsinler üzmüşümdür, kırmışımdır, kızdırmışımdır, elbet bazılarını. Üniversite hocalarımın yerleri zaten ayrı. Mesleğe hazırlayan nadide ve kalender insanlardır.

Uzun lafın kısası. Başta Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, atanan, atanamayan, atama bekleyen, şehit düşen, daha mezun olamamış aday öğrenciler...

Hepimizin öğretmenler günü kutlu olsun.
Adamın dibi döktürmüş :ok

Anaokulu öğretmenim, Nazik öğretmen. Az çektirmedim ona. Düşünün ki bir kız çocuğu, hiç de şüphelenmezsiniz hani tipimden. Öğle uykularında çarşafın altına girip böö diye tüm çocukları korkutuyor, sonra aradan çekiliyor. Kesinlikle Beril yapmadı. O kenarda oturup oyuncağıyla oynuyor en fazla. Ah Nazik öğretmenim, okul müdürümüz Nursel öğretmenim. Çocuk aklımla kimsenin fark etmediğini sandığım ama okula en çok veli çağrılan yaşlarımda beni az çekmediler.

İlkokul öğretmenim Günay öğretmen. Okula gitmek istemediğim için sürekli bir şeylerden şikayet ettiğim ama ona rağmen benden asla sevgisini esirgemeyen. Kısa boyluyum diye hep önde ve önünde otururdum. Hep gözünün önünde kaldım, belki de o özellikle beni oraya alıyordu bilmiyorum. Hala daha konuşuruz. Zamanında çok kızsak sevmesek bile yaptığı her şeyin iyiliğimize olduğunu anladığım yaşlardayım. İyi ki vardı hayatımda.

Lisedeki İngilizce öğretmenim. Çok ilginçtir ki adını asla hatırlayamadığım ama yüzünü de hiç unutmadığım öğretmenim. Kimsenin istememesine rağmen silik Beril'i sınıf başkanı yaptı. Şimdiki Beril'in temelini bunu yaparak atmış oldu. Onun sayesinde sesim çıktı, konuşmaya başladım. İsteyerek değil mecburendi. O mecburiyet beni bu güne getirdi. Hala susmuyorsam artık kimi suçlamanız gerektiğini biliyorsunuz :D

Üniversitedeki Ferhat hocam beni ve sağlığımı benden daha fazla düşündü. Koridorda yolumdan çevirip, o zamanlar benim bile o kadar ilgilenmediğim sağlığımla ilgilenmem gerektiğini öğretti bana. Öğretmenliğin sadece derste olmadığını, hayatımıza dokunan her yerde olduğunu öğretti bana. Oğuz hocam derslerin değil, hayatın öncelikli olduğunu gösterdi. Sınıfta ve derste gördüklerimizin aslında iş hayatımızın hiçbir noktasında olmadığını öğretti. Nitekim dediği her şey bir bir çıktı. Yol gösterici biri varsa şayet üniversite hayatımda, Oğuz hocamdır.

Ve annem. Benim aslında ilk öğretmenim. Kendi öğrencilerine bile annelik yapan benim canım annem. Kıskanmadım desem yalan olur şimdi, anne diye seslendiklerini duyduğumda ilk başta içerlemiştim. Üniversitede hangi öğrenci hocasına anne diye seslenir ki? Sonra baktım, annemin koca yüreği hepimize yetecek kadardı.

Başta Baş öğretmenimiz M.Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.Bana okulu,çok çalışmayı,öğrenmeyi sevdiren,çok çalışkan bir öğrenci olmamı sağlayan ve bana her konuda çok yardımı olan 4.sınıfa kadar okuduğum Ankara Etlik Esertepe ilkokulu öğretmenim Nazike hanıma ve 4. ve 5.sınıfı okuduğum Yozgat Karabıyık köyü ilkokulu öğretmenim M.Zeki Sevim öğretmenlerime sevgilerimi saygılarımı sunuyorum ellerinden öpüyorum.Yaşıyorlarsa sağlık ve uzun ömür diliyorum,vefat ettilerse Allah'dan rahmet diliyorum.Ortaokulu dışarıdan,liseyi ve üniversiteyi açıköğretim olarak okuyup mezun olduğum için isimlerini bilmiyorum hepsine saygılarımı sunuyorum.Ayrıca şimdiye kadar her konuda öğrendiğim bilgiler için emeği geçenlere de teşekkür eder saygılarımı sunarım.:bye :clap2 ?

Bir Başöğretmen ile başladı her şey.
Eğitim alanındaki atılımlar, önce okuryazarlık düzeyini yükseltme çabaları ve sonrasnda Hayattaki En Hakiki Mürşit'in ilim olduğunun tüm toplumda kabul görmesi.
Bu yolun ışığı olan Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatrük başta olmak üzere İlk okul Öğretmenim İbrahim Yavuz, Hidayet Ergün dahil tüm öğretmenlerimizin bu kıymetli günü kutlu olsun. Ortaokuldan aklımda kalan isimlerse Mesut Kilit, Mediha Kenar, İsmail Çevik, Bedenci Zuhal hoca, iş ve teknik öüretmeni Gıyasettin hoca gibi daha nice kıytmetli isimler :)

Tabi forumumuzum Mesleki tek öğretmeni olan @Murat ALA kardeşimizi daha özel kutlarız :love:

@osmanke abim ilkokul öğretmenini hatırlarmısın?

Sizde en çok iz bırakan öğretmeniniz kimdir dostlar?
Tekrardan tüm öğretmenlerimizin ve murat kardeşimizin öğretmenler günü kutlu olsun rahmetli olanların mekanı cennet olsun inşallah tabii,ki nasıl unuturum ilkokul öğretmenimi adem ustam şöyleki benim 3 tane ilkokul öğretmenim oldu biri ilk okula başladığım orhangazi,de o zamanlar dünyadan bey haber çocukluğumuzu yaşıyorduk kim olduğunu hatırlamıyorum annem rahmetli olunca mecburen halamın yanına geldim istanbula çapa ilkokuluna burada,da 2, sınıf öğretmenim onuda hayal,meyal hatırlıyorum çünkü onunla,da bir sene okudum sonra fındıkzade,den taşınınca K,m paşaya orada 5, sınıfa kadar okudum ve öğretmenimiz nevin hoca çok şirin tatlı naif orta yaşlı bir insandı öğrencileri ile çok ilgilenirdi zengin,fakir ayırt etmezdi vefat etti ise rabbim gani,gani rahmet eylesin bizim okulumuz çok iyi güzel ve gelişmiş bir ilkokuldu tıpkı hababam sınıfının okuluna benzerdi büyük bir bahçesi ve okula iki yandan çıkılan mermer merdivenleri vardı okulumuz 3 katlı giriş,de 1,2 , sınıflar 2. katta 3,4. sınıflar 3 kattta sadece 5. sınıflar okurdu 3. katta ayrıca tiyatro,sinema ve mandolin kursları vardı ahbe çok güzeldi o günler ama maalesef orta okul benim için hüsran oldu o dönemde hatırlayanlarınız vardır içinizde tamda 80 dönemine denk geldik bu okulda çok güzel tarihi bir okul D,paşa ortaokul ve lise ama maalesef o zamanlarda o terör belası beni hem okuldan soğuttu hem geleceğimi çaldı okula gideriz 3 ayrı kapısı vardı her kapıda başka bir grup tutmuş içeri sokmazlar sağcımısın,solcumusun,kutçumusun illa bir tarafı tutacaksın hergün başka bir kapıdan girsende illa onların tarafını tutacaksın yıl boyu böyle geçti kapıdan girsende içerde ders namına birşey yokki resmen terörist yetiştirmek için proğramlanmış silah eğitimleri vardı sene sonu karneyi aldım evdekilere rest çektim ben okula gitmiycem okumucam diye sonra tabii işe başladık ama terör eylemleri devam ediyor şehremini,ne gidip,geliyorum şehremini lisesindeki terör gruplarıyla birde o bölgede çok yüksek öğrenim yurtları vardı bunların hepsi birbirine karşıt farklı ideolojileri vardı hem birbirleriyle hem polis hem jandarma ile çatışıyorlar çok defa kılpayı kurtuldum hiç anlamıyorsun bir anda yolda yürürken aralarında kalıyorsun neyse böyle 2 sene sonra zaten kenan evren yönetime el koydu herkes rahat etti yoksa artık kardeş,kardeşi vurmaya başlamıştı siyasilerden onu şuçluyorlar asıl şuçlanacak kendileri evet kurunun yanında yaşta yandı ama memleket,te kan akması durdu en azından kendilerinin durduramadığını silahlı kuvvetler yaptı zaten kendileri,de o dönem,de yardım istediler baş edemediler çünkü neyse bu kadar yeterli iş siyasete doğru kayıyor selam ve sevgiler.

Başta, baş öğretmen olmak üzere, atanamayan, atanmış, bilgi paylaşımı yapan, bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

@Adem Helvacı @Tesla @Murat ALA @İlteriş Yılmaz @Beril @Yelda Helvacı @NBKpro @Tarık
@osmanke ve sayamadığım herkes sizinde kutlu olsun meslek olarak öğretmen geçmesenizde çok şey ogrettiniz.
Teşekkür ederim Fikoloji evet senin dediğin gibi bizlerin öğretmen statüsü yok ama hayat insana çok şey öğretiyor,öğrettiriyor zamanla insanlar aklının alabildiklerini hafızası ne kadar güçlü ve üretken olduklarını ve bir süre sonra,da o aldıklarını bir başkasına aktarmanın yolunu öğretiyor yeterki insanoğlu ehil insanların elinde olsun sabır,akıl ve zaman,dua herşeyin ve herkesin ilacıdır. bu yolda mutluluk,da olacaktır hüzünde ama yeterki almasını bilmek gerek
vicdan ve merhamet duygumuz olmassa zaten insan olamayız rabbim insanın yüreğinden bunları asla almasın öğretmenlerimiz herzaman baştacımızdır HZ. Ali ne demiş bana bir harf öğretenin bin yıl kölesi olurum sözüyle anlaşılıyor,ki öğretmenlerimizin değeri paha biçilemez . selam ve sevgilerimle.
1701044062195.png

Son düzenleme:

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri