Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

ONVO F950 Serisi ile İlgili Bilinmeyenler

Ürünün piyasaya çıkışıyla ilgili yeni bir gelişme var mı? Firmaya mail atıyorum, geri dönüş yapan yok.

65F950 dan haber var mı? ay sonu geldi.

Son düzenleme:
50F950 geldi kurcalamaya başladık

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.

Xbox bağladım bellibaşlı detayları kontrol ediyorum.

Önümüzdeki günlerde merak ettiğiniz her unsuru üzerinde test edip kısa videolar ile sizlere bilgi aktarmaya devam edeceğiz :ok

Adem bey;
uzun zamandır beklediğim f950 yi kutu açılış ve ön izlenim videosu çeker misiniz? (görüntü tam ekran olursa memnun oluruz.)
valla meraktan çatladım. :):)
kısa kısa gösterip bırakıyorsunuz.:D
en azından çervesi nasıl, içindeki menuleri nasıl , tv nin ayakları nasıl bir görsek.
artık sizin incelemenizi beklemeden bu tv yi alacağım herhalde. bekleyemeceğim .:giggle:

65f950 modelinin siparişini verdim bana hayırlı olsun.
resim_2023-03-10_024101379.png

Adem bey;
uzun zamandır beklediğim f950 yi kutu açılış ve ön izlenim videosu çeker misiniz? (görüntü tam ekran olursa memnun oluruz.)
valla meraktan çatladım. :):)
kısa kısa gösterip bırakıyorsunuz.:D
en azından çervesi nasıl, içindeki menuleri nasıl , tv nin ayakları nasıl bir görsek.
artık sizin incelemenizi beklemeden bu tv yi alacağım herhalde. bekleyemeceğim .:giggle:
Kesinlikle haklısınız, sizin için hemen bir kısa içerik alayım diyecektim ama baktım ki 65F950 siparişi vermişsiniz.

O zaman şimdi biz sizden içerik bekleyelim :D

Ben tv yi ve hızını tepkilerini beğendim ancak dün başka bir mesajımda d ayazdığım üzere yan açı performansına şerh koyacağım. (50F950 özelinde) bu panelde yan açıdan ben mutlu olamadım. kayıtlarını fotolarını alıyorum potansiyel alıcılara bilgi aktaracağım mutlaka.

Karşıdan izlendiğinde muazzama yakın görüntü var ancak yan açı performansı 43F900 gibi değil mesela.

Kesinlikle haklısınız, sizin için hemen bir kısa içerik alayım diyecektim ama baktım ki 65F950 siparişi vermişsiniz.

O zaman şimdi biz sizden içerik bekleyelim :D

Ben tv yi ve hızını tepkilerini beğendim ancak dün başka bir mesajımda d ayazdığım üzere yan açı performansına şerh koyacağım. (50F950 özelinde) bu panelde yan açıdan ben mutlu olamadım. kayıtlarını fotolarını alıyorum potansiyel alıcılara bilgi aktaracağım mutlaka.

Karşıdan izlendiğinde muazzama yakın görüntü var ancak yan açı performansı 43F900 gibi değil mesela.
Adem hocam,
Ürün elime geçecek gibi değil.
Ürünü evkurdan aldım. Ürün ellerinde yok galiba. Kargoya bile çıkmamış. Ne zaman çıkar diye sorduğumda yüksek sesle azar işittim. Karşımdaki bayan olduğu için cevap vermedim. Bu durum beni üzdü.
Bildiğim kadarı ile başka yerde satılmıyor. Eğer satılıyorsa ürünü iptal edip başka yerden almak istiyorum.
Ürün elimize geçene kadar benim ve ürünü bekleyen kişilerim merakını giderecek kısa bir video olsa bizim için güzel olur.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Adem hocam,
Ürün elime geçecek gibi değil.
Ürünü evkurdan aldım. Ürün ellerinde yok galiba. Kargoya bile çıkmamış. Ne zaman çıkar diye sorduğumda yüksek sesle azar işittim. Karşımdaki bayan olduğu için cevap vermedim. Bu durum beni üzdü.
Bildiğim kadarı ile başka yerde satılmıyor. Eğer satılıyorsa ürünü iptal edip başka yerden almak istiyorum.
Ürün elimize geçene kadar benim ve ürünü bekleyen kişilerim merakını giderecek kısa bir video olsa bizim için güzel olur.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Bu EVKUR ile ilgili nedir bu bitip tükenmeyen şikayetler :alala
Bugün instagramda da birisi aklınca fırçalamış beni Evura yönlendirme yapıyorsun diye, kardeşim Evkurdan başka satan yer yok neyin yönlendirmesi?
Ona da haftalardır OV65500 teslim edilmemiş.

1678541611723.png

Hiç tahammülüm yoktur böylelerine, bir mağduriyet yaşamışsın, insan gibi anlat sesin olalım, piyasadaki reklamcılarla karıştırılmaya hakikaten hiç müsamaha gösteremiyorum.

O halde EVKUR ile ilgili de bir içerik yakındır demek ki.

Aslında Evkur yetkililerine mail atmıştım, beni aramışlar ancak çekimdeyken sessize aldığım için görmemişim.
Bana mail atıp uygun saatimi sordular, belirttim fakat dün de bugün de aramadılar bir daha.

Halbuki ''Nedir problem'' diye sormak için kendimi tanıtıp bir yetkili ile görüşmekistediğimi belirtmiştim.

Onvo 50f950 model aldik. Tv calibration indirip test yapmak dışında running testinide yapmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz?

Onvo 50f950 model aldik. Tv calibration indirip test yapmak dışında running testinide yapmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz?
İçeriğine bakamadım ancak hatırladığım kadarı ile şu videonun ikinci kısmında anlatmış olmam lazım. (TCL ile başlıyor sonra Onvo devam ediyor videoyu komple izlemeyin boşuna, ileri alın)

İçeriğine bakamadım ancak hatırladığım kadarı ile şu videonun ikinci kısmında anlatmış olmam lazım. (TCL ile başlıyor sonra Onvo devam ediyor videoyu komple izlemeyin boşuna, ileri alın)

Teşekkür ederim

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri