Merhabalar. Geçen hafta Philips 50pus8808 aldım ve akabinde kurulumu gerçekleşti. Lakin farkettim ki televizyonun kabininden beni rahatsız edebilecek seviyede ses gelmekte. Bir kaç araştırma ile bunun trafo sesi olduğunu düşündüm ve servis ile iletişime geçtim. Gelen ekip ısrarla ses olmadığını ve dahi gelen sesin normal olduğu (televizyonun çalışma sesi olduğu, Google Tv olduğu için böyle bir ses geldiği gibi ) konusunda ısrar etti. Ve sonrasında televizyonu inceleme için atölyelerine aldılar. Servisten almış olduğum izlenim bu televizyonun hiç bir işlem yapılmadan bana geri gönderileceği konusunda. Philips ile iletişime geçtim ve durumu izah ettim.Ek olarakta Tv kabininden gelen sesi standart olarak nitelendirmeleri konusunda bahsettikleri standartın desibelini sordum ama bir cevap veremediler. Televizyon kabininden gelen sesi tanımlamak gerekirse, bir uğultu bir vızıltı gibi bir ses. Ve bu sesi sessiz bir ortamda, gece film izlerken filmin sessiz bir sahnesinde 2 metrelik mesafeden net bir şekilde duyabiliyorum. Televizyonu mağazadan aldım ve açıkçası şu an nasıl bir yol izleyebileceğim konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.