Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Profilo Beyaz Eşya Seti

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

anestezic

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
100.000
Marka Model Bilgisi
Profilo
Merhabalar.
Yeni Ev İçin Beyaz Eşya Düzeceğiz.Bosch Siemens ve Profilo’nun Aynı Bantlardan İndiğini Sadece Markaya Para Verildiği Şeklinde Duyduk.Buna Bakarak Profilo Ürünlerinin Daha Uygun Olduğunu Gördüm.O yüzden Şu Şekilde Bir Sepet Oluşturdum.Bu Konuda Özellikle Şu Ürün Alınmaz veya Bu Daha İyi Diyebileceğiniz Tavsiyelere Açığım.

Buzdolabı (Dolap Alanı Genişliği 88cm)

Profilo BD3086ICN 28.200₺ Güncel fiyatı

Bulaşık Makinesi

Profilo Bulaşık Makinesi BMS581V1 Güncel Fiyat 13.400₺

Çamaşır Makinesi

Profilo KM9610CTR 9kg Isı Pompalı Güncel Fiyat 15.900₺

Profilo KM9610CTR 9 kg A++ Isı Pompalı Kurutma Makinası

Kurutma Makinesi

Profilo KM961RCTR 9Kg
Güncel Fiyat 15.700₺

Profilo yerine Altus almak derken şu şekilde, ekonomik ürün istiyorsam, Altus daha uygun, yedek parçası da daha uygun, servisi de yaygın. O nedenle mantıklı.

16 yıl Profilo makine kullandık mesela, taş gibiydi, o memnuniyetten sonra şimdi 18 yıla yakındır başka bir Profilo kullanıyoruz (ACM 2070), köy evi şartlarında hiçbir bakım falan olmamasına rağmen hiçbir yerinden sıkıntı çıkarmadı. Ağzına kadar doldurulup çalıştırılır genelde.

Burada amaç şu, BSH kategorisinde olsun ama Siemens kadar da pahalı olmasın diyenlere Profilo önerilir.

Ama "Bosch kalitesi" diye lanse etmemek lazım.
Bende aynı fikirdeyim. BSH grubunun parça ve servis ücreti Arçelik grubu ve Vestel grubuna göre daha fazla. Birde +4 yıllık ek garantiyi kaldırıp son yıl +1 garanti uzatmayı getirmesi önermeme nedenim .

Bende aynı fikirdeyim. BSH grubunun parça ve servis ücreti Arçelik grubu ve Vestel grubuna göre daha fazla. Birde +4 yıllık ek garantiyi kaldırıp son yıl +1 garanti uzatmayı getirmesi önermeme nedenim .
Hah, evet bakın bunu hep unutuyorum ki BSH grubunun para konusundaki BENMERKEZCİ yaklaşımının bu da çok basit bir başka göstergesidir.

Yahu rezilsiniz, bir Arçelik vestel kadar da mı olamıyorsunuz? +4 yıl garantiyi bile Enflasyonu düşünüp vatandaşın sırtına mı yüklüyorsunuz? Yazıklar olsun daha ne diyelim.

@Adem Helvacı hocam belki konu ile alakalı değil ama

Bu ürün ile BOSH Marka 9 KG arasında kaldım. Profilo kullananlar gayet memnun bosh'ta öyle.
@Adem Helvacı sipariş veriyordum bu model ise dediler onun üst modeli farklı bir özellik var mıdır? Yoksa yukarıda verilen ürünü alsam mı ?

CGA242x1TR C sinifi

@Adem Helvacı hocam merhaba
beko km1210 kurutma makinesi hakkinda yorumunuzu ogrenebilirmiyim al derseniz alicam üstad
En son çıkardıkları kurutma makinesi. Arçelik karşılığı da 1210 KM. Çelik kazanlı gördüğüm kadarıyla. Isı pompalı tabiki. Wifi felan ek özelikleri var. Alınmasında bir mahsur göremedim.

Al geç abi tereddüt etme üründen dolayı. Bu ürünleri inceledikten sonra ben genelde servis arkadaşları da arayıp görüş alıyorum kendilerinden.
Hemen her markanın servisleri ile il il görüşme halindeym ve sağ olsunlar her markada kendilerine sorun çıkartan ürünleri bana bildiriyorlar ona göre tüketiciyi yönlendiriyoruz.
Senin model okey almış model :ok
@Adem Helvacı hocam merhabalar
yakın zamanda Arçelik 570476 EI model buzdolabı almayı düşünüyorum , almayı düşündüğüm ürün konusunda yorumunuz nedir, sorunları varmıdır?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri