Neler yeni

Robot Süpürge Önerisi

münzevi1940

Sigma Comfort Tester
İnceleyenler Kulübü
Katılım
15 Ocak 2024
Mesajlar
118
Tepki puanı
192
Puanları
43
Konum
SAMSUN
Son birkaç ekleme yapmak istedim. ''donanımhaber dreame l10s ultra'' diye google search yaparak orada bu cihazı kullananların tecrübeleri ışık olacaktır.

Birkaç hususta değinmek istediğim şeyler var.
1- Öncelikle robot süpürgeler tüm evi süpürüp silse dahi bu işi yapan ana temizleme cihazı değildir. Bunun bilinciyle ürünü satın alıp kullanın... Neden bunu söylüyorum. Şöyle ki robot süpürge sonrası yaklaşık 2 hafta sonra toz hazneli bir elektrikli süpürge ile evi insan olarak siz süpürün hatta arttırıyorum aynı şekilde klasik yöntemle vileda ile foşur foşur paspas yapın ne demek istediğimi anlarsınız :)

2- 1. maddeye paralel su haznesi toz haznesi benim evimde sürekli doluyor belki fazla halı kullanıyoruz ondandır... Yani kapasite konusu böylelikle ihtiyaca yönelik. Gelelim su haznesine o kadar küçük bir su haznesiyle tüm evi ne kadar döner mob olsa da nasıl temizliyor... Veya benim temizlik anlayışıma ters :D günlük eşimle çalışan bireyleriz sabah çıkıp akşam geliyoruz evde evcil hayvan dostumuz veya yaşayan herhangi biri olmadığı halde tüm bunları yazıyorum. Amacım sizin kafanızı bulandırmak değil.
Evet çalışan kişiler için inanılmaz kurtarıcı lakin robot süpürgenin temizliğine güvenip tüm işi bu alete bırakmamanızı tavsiye ediyorum. (Klasik web geyiği evin her tarafı süpürge oldu dikey elektrikli robot diye güleceksiniz hazırlıklı olun :D :D :D

Su haznesi ve paspaslama verimi için ya bu cihazlara özel solüsyonu veya binbir türlü mucizevi beyaz sirke kullanırsanız kireçlenme veya su kanallarının tıkanması problemi önüne geçersiniz.
Temizleme esnasında ana fırçaya kıl takılma vs olmuyor silikona benzer fırçanın tasarımı gerçekten hoş. Lakin düzenli bakım yaparken o fırçanın dönüşünü sağlayan plastik parçanın kenarında toplanmış olan saç vs kıl yumağını çoook rahat tek hamlede söküp temizleyebiliyorsunuz.

Yazılım servis desteği konularına önceki iletilerde değinmiştim. Servis olarak az önce dreame türkiye sitesinde kontrol ettiğimde ''OUNO'' adlı bir firma ile sanırım partnerlikleri var. Gerekli adımları izlediğinizde elbet yardımcı oluyorlardır. Servis kalitesi adına yorum yapamıyorum. En azından kendi adıma güzel bir deneyim yaşamıştım.
Böyle uzun uzun yazdım. Sayın üyeler, yöneticiler veya üye olmadan bu yazıyı okuyan herkesten affını istiyorum :)
 

M.S.A.

Yeni Üye
Yeni Üye
Katılım
6 Şub 2024
Mesajlar
19
Tepki puanı
11
Puanları
3
Aman abi işin düşmesin ama sen lütfen gelişmelerle ilgili bizi bilgilendir 🙏🏻💚💛

Abi Mediamarkt bugün 1000 tl daha indirim yapınca dayanamadım Xiaomi S10+ siparişi verdim inşallah kullanımım boyunca buraya yazabileceğim memnuniyet mesajlarım olur sorun sıkıntı olmadan kullanırım.
 

M.S.A.

Yeni Üye
Yeni Üye
Katılım
6 Şub 2024
Mesajlar
19
Tepki puanı
11
Puanları
3
Makine bugün elime ulaştı 10 dakikada %90 doğru şekilde haritalandırma yaptı. 70m2 alanı 80 dakikada %37 şarj ile normal modda sadece süpürme işlemini tamamladı. Sandalye ayakları koltuk ayakları dip köşe nere varsa girebileceği her yere girerek boş yer bırakmadan son derece güzel süpürdü. Normal süpürge ve vileda temizliğinden sonra çalıştırdık ve haznenin yarısı doldu. Gerçekten çok beğendik.

Yalnız kafama takılan kısım ürünü Mediamarkt internet sitesinden aldım kutu üzerindeki garanti belgesinde alakasız 3 ayrı şirket var umarım garantiye yolum düşmez. Şirketler hakkında bir bilgisi olan var mı, durumları nedir? @Adem Helvacı
 

Ekli dosyalar

  • IMG_6001.jpeg
    IMG_6001.jpeg
    80.5 KB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:
Üst