Samsung da panel onarımı demek LCM değişimi demektir çünkü onlar cell olarak değişim yapmıyor.
Aslında şu video tam da sizin konu ile ilgili cevapları içeriyor bir gözatmanızı tavsiye ederim.
Ben Blockcell yani LCM değişimine karşı değilim çünkü adı üstünde blok halinde yine Yıurt dışından bir bütün olarak geliyor bu panel. Eğer Cell yani hücre değişimi yapılacak olsaydı %101 reddederdim ancak LCM değişinde ben tekliflerinin makul olduğu görüşünde olabilirim. Burada kararı verecek olan sizsiniz, 7.000tl iade, garantiyi de bu uyuşmazlığın olduğu süre boyunca mevcut hakkınıza işlerlerse sıfırdan başlayan garanti, eski televizyonunuzun arka kapak + anakart + güç kartı dışında ön bloğun komple değişmesi değerlendirilebilir.
Burada sorun şu. Biz bunu daha önce yaşadık, gelen ürün de ölü pixelli çıkmıştı
Yani kabul edecekseniz dahi mutlaka şerh düşün. LCM olarak değişiklik yapılması, Gelen panelde ölü pixel olmaması, TV nin evden gittiği gibi pırıl pırıl gelmesi, Garantinin yeniden başlatılması ve 7.000tl nin hediye çeki değil hesaba transfer TL olarak yapılmasını şart koşun derim.