Ü
Üye silindi 4614
Misafir
..
Moderatör tarafında düzenlendi:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sıkıntılı durumMrb arkadaşlar, geçen hafta Samsung bulaşık makinesi almıştım. Yükseklik açısından dar geldi. Küçük kahvaltılık tabaklar bile orta rafa zor sığdı. Ayrıca ıslak bırakma problemi var gibime geldi. Başka markaları gerek kendimiz gerekse önceki makinamda öyle bir sıkıntı yaşamadım.
Neyse 14 günlük yasal cayma sürecinde site üzerinden başvuru yaptım(Aşağıdaki resimde). Lakin müşteri hizmetlerine bağlandığımda baştan kayıt oluşturdular. Anlayacağınız resmi siteden yapılan iade başvurusundan bir haberler. Oluşturulan kayıt sonrasında bulunduğum yerdeki servis aradı ve arıza kaydınız varmış buyurun dedi. Bu ikinci gol oldu. Dedim alakası yok, iade için işlem başlatmıştık. Hayır dedi arıza, tekrar kayıt oluşturun. Bakalım süreç nasıl işleyecek ve sizlerin de bu durumla alakalı fikirleriniz nelerdir?
Ekli dosyayı görüntüle 25238
Geçmiş olsun. Telefonlarda pclerde vs kutuyu açar açmaz iade almıyor. Bu beyaz eşyalarda da benzer bir durum yok mudur? Kullandıktan sonra isde alınıyor mu?Mrb arkadaşlar, geçen hafta Samsung bulaşık makinesi almıştım. Yükseklik açısından dar geldi. Küçük kahvaltılık tabaklar bile orta rafa zor sığdı. Ayrıca ıslak bırakma problemi var. Başka markaların yıkama ve kurulamasını da arkadaşlarımızın ve önceki makinamızdan biliyorum.
Neyse 14 günlük yasal cayma sürecinde site üzerinden başvuru yaptım(Aşağıdaki resimde). Lakin müşteri hizmetlerine bağlandığımda baştan kayıt oluşturdular. Anlayacağınız resmi siteden yapılan iade başvurusundan bir haberler. Oluşturulan kayıt sonrasında bulunduğum yerdeki servis aradı ve arıza kaydınız varmış buyurun dedi. Bu ikinci gol oldu. Dedim alakası yok, iade için işlem başlatmıştık. Hayır dedi arıza, tekrar kayıt oluşturun. Bakalım süreç nasıl işleyecek ve sizlerin de bu durumla alakalı fikirleriniz nelerdir?
Ekli dosyayı görüntüle 25238
Durum can sıkıcıElektroniği bilmiyorum ama internet üzerinden alınan beyaz eşyalarda 14 günlük sebepsiz cayma hakkı var. Bende başvurdum. Samsung merkezden aradığını söyleyen bir kişi beyaz eşyada paketlemenin ücretli olduğunu söyledi. Bu ücreti UNUTMAYIN.!! Benim başımdan su musluğu olayı geçtiği için sizden ücret almayacaklar dedi. Sorunuzun cevabı: iade alınıyor ama paketleme ücreti varmış.
Olaylar keşke böyle kalsa. Servis elemanı makinenin su giriş borusunu zor takmıştı. Makine su girişi musluğunun dibine nasıl zarar verdiyse su sızdırdı. 2 günde ancak fark ettim. Lavabo zannetmiştim. Şimdi bozuk bir musluğum, su girişi çizik olan bir de makineye sahibim. Bakalım olaylar nasıl gelişecek.
Bilmediğin şeyler hakkında neden yorum yapıyorsun? Hukuki haklarını bilmeyen, saf insanlardansan senin dediğin geçerli. Forumda kimseye yardım edeyim felan dememelisin. Belli ki hakkını bilmeyen, cahil kesimdensin.büyük ihtimal bozuk musluk su girişi çizik olan makine sahibi olmaya devam edeceksiniz
Uslubunuzu toplayın bu kadar sert cevap vermeye gerek yok! Herkes her şeyi bilecek diye de bir şey yok. Bilgi paylaşım platformu burası bilen de bilmeyende konuşur bilmeyen doğrusunu öğrenir.Bilmediğin şeyler hakkında neden yorum yapıyorsun? Hukuki haklarını bilmeyen, saf insanlardansan senin dediğin geçerli. Forumda kimseye yardım edeyim felan dememelisin. Belli ki hakkını bilmeyen, cahil kesimdensin.
Bunu bana değil.! İnsanları umutsuzluğa iten kişiye söyleyin. "Herkes her şeyi bilecek diye de bir şey yok." bilmiyorsa öğrenecek. Sizde moderatörlüğü öğrenin. İnsanları yanılttığı için başka forumlarda ceza sistemi bile var.!! Ben hukuki dayanaklarımla yorum yazarken siz ise uslüptan dolayı beni yargılıyorsunuz.!Uslubunuzu toplayın bu kadar sert cevap vermeye gerek yok! Herkes her şeyi bilecek diye de bir şey yok. Bilgi paylaşım platformu burası bilen de bilmeyende konuşur bilmeyen doğrusunu öğrenir.
stres atmaya gelinmişUslubunuzu toplayın bu kadar sert cevap vermeye gerek yok! Herkes her şeyi bilecek diye de bir şey yok. Bilgi paylaşım platformu burası bilen de bilmeyende konuşur bilmeyen doğrusunu öğrenir.
Kendi bilir yapabileceğim bir şey yok. Kimsenin siniriyle stresiyle uğraşamayız egosunu tatmin edemeyiz. Profil açıklamasına yazdığından egoist biri olduğu belli arkadaşın.stres atmaya gelinmiş
Daha da belirgin oldu
Bazı servislere de hak veriliyor. Bu tesisat düzgün değil. Musluk dipte filan. Ben takmam demelerinde haklılık oluyor.
////
Sorun çözme odaklı olunsa idi
Modeli belirtilir
çizik ne olduğunun ve
musluk durumunun fotosu
olmadan
mesaj açma, "cahillik" seviyesini belirtiyor.
@Murat ALA bilge adamsatışta makinelerde kaç çekmece olduğu belirtilmiyor mu?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.