Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Tüketici Hakları Samsung Tv Çerçevesinde Boşluk

crownix

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba,
Yeni aldığım samsung 55du7000 model televizyonumun dün kurulumu yapıldı.
Kurulum yapıldıktan sonra cihazin alt çerçevesinde bir boşluk tespit ettim ekte görebilirsiniz. Bugun yetkili servis arkadaslar geldiler ve ürün muhendislerinin incelemesi için kayıt açtılar. Servisdeki arkadaşlara "çerçevedeki bu açıklıktan panelin içine toz girer mi ?" Diye sorduğumda "bu cihazlarin çerçevesi led barı gizlemek için mevcut panel kasayla birleşik, yani içeriye toz girmez" dediler.
Sizin fikirlerinizi merak ediyorum, sizce cercevedeki bu boşluk bir probleme yol açar mı?

Ekli dosyalar

• 20250318_223047.webp
    20250318_223047.webp
    29.6 KB · Görüntüleme: 27
Merhaba,
Kurulum yapıldıktan sonra cihazin alt çerçevesinde bir boşluk tespit ettim ekte görebilirsiniz. Bugun yetkili servis arkadaslar geldiler ve ürün muhendislerinin incelemesi için kayıt açtılar. Servisdeki arkadaşlara "çerçevedeki bu açıklıktan panelin içine toz girer mi ?" Diye sorduğumda "bu cihazlarin çerçevesi led barı gizlemek için mevcut panel kasayla birleşik, yani içeriye toz girmez" dediler.
Sizin fikirlerinizi merak ediyorum, sizce cercevedeki bu boşluk bir probleme yol açar mı?
Eşit orantıdaki açıklıklara NORMAL diyebiliyoruz ama burada anormallik var çünkü orantılı değil. Günümüzdeki televizyonlar Frameless yani çerçevesiz üretim olduğu için panel gövdeye kenarlarından yapıştırılıyor. Ama tabii bunlar panel ve difüzör katman arasına toz girmeyeceği manasına gelmiyor.

Eşit orantıdaki açıklıklara NORMAL diyebiliyoruz ama burada anormallik var çünkü orantılı değil. Günümüzdeki televizyonlar Frameless yani çerçevesiz üretim olduğu için panel gövdeye kenarlarından yapıştırılıyor. Ama tabii bunlar panel ve difüzör katman arasına toz girmeyeceği manasına gelmiyor.
Teşekkürler, Panel ve difüzör katman arasına toz girmesinin bir zararı varmı? Samsung tamir teklif ederse kabul etmeyecegim daha da bozarlar

Merhaba,
Çerçevedeki boşluk esneme payı yani ekrana bir darbe geldiği zaman ekran esnesin diye ayrıca panele toz girme ihtimali yok

Teşekkürler, yani üstte murat bey'in yazdığı gibi difüzör katmana toz girme ihtimali yok mudur?
sadece toz mu
Boşluk alttarafta olduğundan temizlik sırasında sıçrayan suyu daha rahat içine alır
kapalı çerçevede böcek girer iken

OLED bir tv olmadığına göre

Hakkınız var iken, neden kullanmıyorsunuz. Değişene kadar da seyredersiniz

sadece toz mu
Boşluk alttarafta olduğundan temizlik sırasında sıçrayan suyu daha rahat içine alır
kapalı çerçevede böcek girer iken

OLED bir tv olmadığına göre

Hakkınız var iken, neden kullanmıyorsunuz. Değişene kadar da seyredersiniz
Teşekkürler, değişim isteyeceğim tabii ki fakat muhtemelen Samsung değiştirmek istemeyecek. Indirim tarzı birsey teklif ederlerse kabul etmek mi yoksa thhye başvurup uğraşmak mı konusu soru işareti benim için. Çerçevenin bu durumda olmasının cihaza zarari yoksa indirimi kabul edebilirim diye düşünüyordum. Fakat anladığım kadarıyla çerçevenin kusurlu olması probleme yol açacak.

Servis dönüş yaptı "yapılan inceleme sonucu çerçevedeki açıklık bir hata değildir, isterseniz çerçeveyi degistirebiliriz" ben de sıfır aldığım üründe tamir istemediğimi, değişim istediğimi belirttim. Size dönüş yapacağız dediler, bekliyorum suanlik.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri