Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

SD Kart Okuyucu tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hakan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hakan

Süper Üye
Kadim Üye
Arkadaşlar

Merhaba

SD kart okuyucu almak istiyorum. Daha önce 2 tane aldım. Her ikisi de 2. okuma denemesinde okunmaz oldu. Kartlarda sıkıntı yok. Bilgisayara direkt takınca okunuyor. Ama aldığım her iki okuma aparatı da okutmaz oldu.

Çok pahalı olmayan, işimi görecek bir kart okuyucuya ihtiyacım var. İhtiyaç şekli şu: Aksiyon kameram var. Araba ile ne zaman memleketime yola çıksam arabanın ön camına yapıştırıyorum. 850 km yolu hiç kapatmadan kesintisiz kaydediyorum. Sonra da o kaydı TV'de saatlerce seyrediyorum. Bu benim en büyük zevkim.

Üretilen TV'ler ise kart okuyucu desteklemiyor. İlla bilgisayardan mobil harddiske veya flash diske aktarıyorum. Oradan da TV'ye takıp izliyorum. Bu şekilde olmasından bıktım. Kartı direkt kart okuyucu ile TV'ye bağlamak istiyorum. Oradan izlemek istiyorum.

Güzel bir kart okuyucu tavsiyesi istiyorum.

https://www.amazon.com.tr/dp/B07N2HQSM3 Bu marka kaliteli ürün de güzel işini görür. hem pc hem de tv için usb'den kullanabilirsin. Hem micro usb hem de tam boy sd kart destekliyor. usb 3.0 desteklediği içinde taktığın kartlardan düzgün performans alırsın. Yani yazma okuması hızlı kart takacaksan da onu bilgisayara hızlı da aktarırsın. Televizyonunda usb portu 3.0 destekliyorsa zaten sorun olmaz. 2.0 da destekliyorsa problem değil bu arada kullanırsın.

Amazon'dan bugüne kadar hiç bir alışverişim olmadı. Ne kadar sürede gönderiyorlar. Yani ülke dışında bir platform mu? Yoksa hepsiburada, n11, trendyol gibi Türkiye içinde bir yer mi?

Bu arada ürün güzelmiş.

Amazon'dan bugüne kadar hiç bir alışverişim olmadı. Ne kadar sürede gönderiyorlar. Yani ülke dışında bir platform mu? Yoksa hepsiburada, n11, trendyol gibi Türkiye içinde bir yer mi?

Bu arada ürün güzelmiş.
Amazon türkiye satıyor şuan n11 hepsiburada trendyoldan farksız. Yok yok öyle ülke dışından falan gelmiyor satıcı ve site zaten türkiye.

Bu TV'lerin, videoların derdi ne arkadaş. Anlamıyorum yaa. Sıkıntı ilk ikisindedir diye üçüncü kere SD kart okuyucu aldım. TV'ye takıyorum. Okumuyor. Videoya takıyorum. Okumuyor. Bilgisayara takıyorum. Çatır çatır okuyor.

Valla sinir oldum. Haa. Şu da var. Aldığım SD kart okuyucuda flash disk takmak için de yer yapmışlar. Flash disk taktığım zaman okuyorlar. Kart taktığım zaman okumuyorlar.

Sakın boyutlarını bahane etmeyin. Flash disk 128 GB. SD Kartlar 64 GB.

Aldığım kart bu:

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2024-04-20 at 15.02.15.jpeg
    WhatsApp Image 2024-04-20 at 15.02.15.jpeg
    59.6 KB · Görüntüleme: 10
  • WhatsApp Image 2024-04-20 at 15.01.45.jpeg
    WhatsApp Image 2024-04-20 at 15.01.45.jpeg
    30.6 KB · Görüntüleme: 11
  • WhatsApp Image 2024-04-20 at 15.01.23.jpeg
    WhatsApp Image 2024-04-20 at 15.01.23.jpeg
    63.3 KB · Görüntüleme: 11
Dün doya doya her türlü denemeyi yaptım. Sonuçlar:
1. Kart okuyucuyu TV'ye takıyorum. 128 GB Flash diski kart okuyucuya takıyorum. TV algılıyor. USB cihazı bağlandı diyor.
2. Kart okuyucuyu TV'ye takıyorum. Flash disk takılı iken 64 GB SD kartı kart okuyuca takıyorum. TV'de USB Bağlantısı Kesildi yazısı çıkıyor. Kartı çıkartıyorum. Tekrar USB cihazı bağlandı diyor.
3.Kart okuyucuyu TV'ye takıyorum. Flash disk takılı değil iken SD kartı kart okuyucuya takıyorum. Hiç algılamıyor. Bağlanmıyor.
4. Kart okuyucuyu TV'ye takıyorum. Flash disk takılı olsun veya olmasın, fotoğranf makinemde kullandığım 2 GB kartı takıyorum. TV algılıyor. USB cihazı bağlandı diyor.
Aynı denemeleri LG Blu-ray Player'in USB girişinde denedim. TV ile tam olarak aynı sonuçları veriyor. Fakat bu denemeleri notebookta yapınca her türlü bağlanıyor. Çalışıyor.

Sorunun nerede olduğunu bir türlü anlayamadım.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri