Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Selamın aleyküm

İlteriş kardeşim valla tavsiye forumda başlık kapatıldı biliyorsun üzüldüm doğrusu benim yazdıklarım,da silindi dostumuz bana kızdı heralde ama elimde değil işte biraz bende fanatiklik var ne yapalım fenerbahçelilik böyle birşey burada açarsanız yazmıyacam sizleri,de üzmek istemem aslında ben kimsenin üzülmesini istemem işte bir anlık gaflet diyelim seviliyorsunuz yeni forum,da başarılar dilerim.
Az önce tavsiye tarafında okudum yazdığını, içeriğini bilmiyorum tabi ama genel olarak paylaşımların keyifliydi. Ben severek okuyordum. Her ne kadar fanatik olmasam da Fenerbahçe maçlarını kaçırmam, kazanırsa sevinirim kaybederse sağlık olsun der geçerim. O yüzden senin maç öncesi ve sonrası yorumlarını okumak keyifli oluyordu. :)

Az önce tavsiye tarafında okudum yazdığını, içeriğini bilmiyorum tabi ama genel olarak paylaşımların keyifliydi. Ben severek okuyordum. Her ne kadar fanatik olmasam da Fenerbahçe maçlarını kaçırmam, kazanırsa sevinirim kaybederse sağlık olsun der geçerim. O yüzden senin maç öncesi ve sonrası yorumlarını okumak keyifli oluyordu. :)
Schumaher o pozisyonda golü kaçırmasaydı şampiyondu fener beeee diyecek kadar konudan uzak, bir de Metin Ali Feyyaz diyecek kadar hatırlayabilen..

Aha bendeki futbol bilgisi bundan ibaret :kiskis

Ablamın eşi ciddi Galatasaraylı, Abim Kardeşim iddi Fenerli. Rahmetli Annem, bırakın futbolu, Fenerbahçe basketbol Voleybol Hentbol takımlarının kadrılarına kadar bilecek düzeyde Fenerliydi ?

Sebebini bilemiyorum ama hayatımın hiçbir aşamasında futbol ile alâkam olmadı, araba merakım yoktur, kahveye gitmem vs vs

Yani beni başınıza dert aldınız :kop

Schumaher o pozisyonda golü kaçırmasaydı şampiyondu fener beeee diyecek kadar konudan uzak, bir de Metin Ali Feyyaz diyecek kadar hatırlayabilen..

Aha bendeki futbol bilgisi bundan ibaret :kiskis

Ablamın eşi ciddi Galatasaraylı, Abim Kardeşim iddi Fenerli. Rahmetli Annem, bırakın futbolu, Fenerbahçe basketbol Voleybol Hentbol takımlarının kadrılarına kadar bilecek düzeyde Fenerliydi ?

Sebebini bilemiyorum ama hayatımın hiçbir aşamasında futbol ile alâkam olmadı, araba merakım yoktur, kahveye gitmem vs vs

Yani beni başınıza dert aldınız :kop
İlgi alanım nedir: konuşmak. :haha

Merhaba dostlar,Yeni Forumunuz hayırlı olsun,başarılar dilerim:clap2.Ben T.forumdan Akrep2018.Adem üstad ve İlteriş kardeşin bu forumu açtığını ve T.forumdan bazı arkadaşlarla birlikte ayrıldıklarını yeni gördüm.Ben de fırsat buldukça buradayım.Diğer arkadaşlara da selam olsun.:bye

Merhaba dostlar,Yeni Forumunuz hayırlı olsun,başarılar dilerim:clap2.Ben T.forumdan Akrep2018.Adem üstad ve İlteriş kardeşin bu forumu açtığını ve T.forumdan bazı arkadaşlarla birlikte ayrıldıklarını yeni gördüm.Ben de fırsat buldukça buradayım.Diğer arkadaşlara da selam olsun.:bye
Oooo kimler gelmiş hoşgelmiş :)

Birkaç arkadaş ayrılıp geldik değil de, sevgili @İlteriş Yılmaz inceleriz.com kurunca burada da yazmaya başladım, sonra duyan gören arkadaşlar geldiler.

Siz nasıl buldunuz veya duydunuz ise gelen tüm dostlar da inanın bu şekilde geldi ?

Tavsiyeforumu öyle veya böyle yıllarımızın geçtiği, çooook kıymetli insanlar ile çooook değerli paylaşımlar yaptığımız bir yer.

Kendimce sebeplerle artık orada yazmamayı uygun gördüm, ''herkesin yolu bahtı açık olsun'' dışında da bir şey söylemeye gerek yok.

Benim gözümde her iki mecrada çok kıymetli insanlarla dolu çok özel yerler. :ok

Ne zaman isterseniz çaylar @İlteriş Yılmaz dan olacak şekilde bekleriz :kiskis

Hoş geldin akrep ?
Nasılsin? :cay ayrılık yok gönüller bir....

Oooo kimler gelmiş hoşgelmiş :)

Birkaç arkadaş ayrılıp geldik değil de, sevgili @İlteriş Yılmaz inceleriz.com kurunca burada da yazmaya başladım, sonra duyan gören arkadaşlar geldiler.

Siz nasıl buldunuz veya duydunuz ise gelen tüm dostlar da inanın bu şekilde geldi ?

Tavsiyeforumu öyle veya böyle yıllarımızın geçtiği, çooook kıymetli insanlar ile çooook değerli paylaşımlar yaptığımız bir yer.

Kendimce sebeplerle artık orada yazmamayı uygun gördüm, ''herkesin yolu bahtı açık olsun'' dışında da bir şey söylemeye gerek yok.

Benim gözümde her iki mecrada çok kıymetli insanlarla dolu çok özel yerler. :ok

Ne zaman isterseniz çaylar @İlteriş Yılmaz dan olacak şekilde bekleriz :kiskis

Hoş bulduk sayın üstad selamlar saygılar.Biraz rahatsızlıklarım vardı,üstüne deprem gelince T.foruma fazla girememiştim.Sizlerin ayrıldığını ve yeni bir forum açtığınızı biraz geç gördüm.Oradan ayrıldığınıza biraz üzülmüştüm,ama burayı açtığınızı görünce sevindim ve hemen buraya üye oldum.Hayırlısı olsun,Allah herkesin gönlüne göre versin diyelim.Bir çok konuda konuda sizinle aynı düşüncedeyim,ve bir çok özelliğimiz aynı.(Zararımıza da olsa, karşımızdaki babamızın oğlu olsa da haksızlıkları dile getirmek,yanlışların karşısında durmak,eğilmemek,dik durmak,çıkarı için el etek öpmemek,mazlumun yanında durmak,ihtiyacı olana gücümüz yettiğince yardım etmek,doğru olmak,dürüst olmak v.s)Başarılar dilerim,selam ve saygılarımla.:clap2:bye

yıldırım kardeşim gelmiş hoş gelmiş çok geçmiş olsun iyi forumlar dilerim:bye:cay

Teşekkür ederim üstad,şu an ki olan geçici .Özellikle bu dönemde daha iyi anlaşıldı sağlıktan önemli hiç bir şey yok.:ok
İki gün önce kardeşimle görüştüm. 42 yaşında, program yazar kendisi, bir program testi esnasında bir frekans testinin tetiklemesi sonrası 2 haftadır hiç ama hiç durmayan, sol kulakta çınlama mevcutmuş.

Tinnitus gibi bir şeymiş, yaşayanların anlattıkları inanılmaz şeyler.

Ya bununla yaşamayı öğreneceksin ya da öğreneceksin tedavisi de yokmuş.

Kardeşim diyor ki gece uyku uyumak haram, FM radyo frekansı, bazı müzikler vs ancak geçici çözüm oluyormuş.

Tüm bunları ve daha fazlasını anlattıktan sonra kendi kendime dedim ki aldığımız her nefes bize bir şans.

Öte yandan Tavsiyeforumu ile ilgili herkesin yanlış bildiği çok şey var.
Herkes arada çok ciddi kavgalar dövüşler vs var zannetse de sadece bazı görüş ayrılıkları ve insan gibi ''Hakkınızı Helal edin'' deyip ayrılma var.

Bunu Ahmet'e de sorsanız aynısını söyleyecektir. Konunun 2 muhatabı var, birisi ben diğeri Ahmet, bizden başka herkes canının istediği senaryoyu yazıyor maşallah :)

Bahsi geçen ayrılıklar da kalben veya insani olarak değil, aklımızdaki bazı projelerin hayata geçirilebilmesi kısmında ilerleyiş şeklinde değişiklikler yapılması gerekiyordu konu bu.

İlerleyen zamanda herkes ''Haaaaaa demek ondan'' diyecektir.

yıldırım kardeşim gelmiş hoş gelmiş çok geçmiş olsun iyi forumlar dilerim:bye:cay

Osmanke arkadaşım hoş bulduk,teşekkür ederim ama yıldırımları karıştırma :ok. Ben T.forumdanAkrep2018 ve senin T.Vod digital forumdan Akrep1961 kullanıcı adlı kişiyim.Benim burdaki kullanıcı adım HYıldırım.Diğer T.CYıldırım nikli arkadaş başka birisi,Selamlar.:bye

Son düzenleme:
Sn.@Adem üstad sizin kardeşinize de geçmiş olsun.Kulak çınlaması hafif olsa da bende de var ve geçmiyor.Benim yaş 61 emekliyim,eskilerin deyimiyle kafa kağıdı eski diyelim sizin kardeşinizin yaşı gençmiş,üzüldüm vallahi.İnşallah bir çözüm bulunur.Teknoloji ve tıp bayağı ilerledi ümitsiz olmayalım.:ok:bye

Osmanke arkadaşım hoş bulduk,teşekkür ederim ama yıldırımları karıştırma :ok. Ben T.forumdanAkrep2018 ve senin T.Vod digital forumdan Akrep1961 kullanıcı adlı kişiyim.Benim burdaki kullanıcı adım HYıldırım.Diğer T.CYıldırım nikli arkadaş başka birisi,Selamlar.:bye

H.YILDIRIM akrep usta evet öncelikle çok geçmiş olsun sizi benim forumdan ve diğer forumlardan tanıyorum hepimiz birimiz,birimiz hepimiz için değilmi kardeşliğimiz,de illa,ki ana,baba kardeşliği,mi olması gerekir yeterki candan kardeşlik olsun selam ve saygılarımla tekrar hoş geldin:ok:bye:cay

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri